Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

donCorleone1892
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la donCorleone1892 » 31 jul 2014, 02:31

Hendo :opaopa:

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 31 jul 2014, 02:35

Ja ovog Glena ne mogu smisliti. Pa sta on radi? Kao lud setka se :oops: :oops:

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 31 jul 2014, 02:36

Formacija 2-3-3. Nemamo bekova uopste u igri...
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 31 jul 2014, 02:44

Jbmu ovaj Coutinho ne zna uopšte osutat :roll: :roll: :roll: :roll:

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 31 jul 2014, 02:56

Kakvih 5 minuta :shock: Ovo je Liverpool koji svi hocemo gledati :thumbup:

Liverpool. YNWA
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool. YNWA » 31 jul 2014, 03:00

mi super igramo, stvarno sam zadovoljan :clap:

oj ofsajd, još ovaj komentator potvrdi :lol:
#Ynwa

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 31 jul 2014, 03:04

AAAAAA koja krađa :lol: :lol: Kao i u regularnoj sezoni :D

Sterling masina.

Liverpool. YNWA
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool. YNWA » 31 jul 2014, 03:14

bravo momci :clap:
da nisam džabe ostao :)
#Ynwa

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 31 jul 2014, 03:14

Ipak pobjeda na kraju. Simon dobro brani penale. Izgleda sa Unitedom u finalu.

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 31 jul 2014, 04:08

Pas Cana i zavrsnica Sterlinga :tokralju:
Steta zbog pogresne odluke sudije, gol je bio cist...
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 31 jul 2014, 06:12

Ima li neko snimak tekme ili bar stranicu gdje se moze pogledati,da veceras kad se zavrsi posao rahat pogledam tu pobjedu

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 31 jul 2014, 08:01

Prilicno sam zadovoljan Enriqueom, poslije takve povrede vraca se, to je sigurno. Glen, ubi Boze.
Sada cu napisati nesto zbog cega ce me vecina redsa napasti, ali Steve ne smije zapocinjati utakmice, vec ako se mora ganjati rezultat onda pokusati s njim.Tragican.
Sterling je masina, i s tim je sve receno. "Mali" Can bi mogao biti pravo pojacanje. I Ricky je bio solidan. Coutinho dok je imao snage bio dobar, kasnije...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Tasko
Kontakt:

Post Postao/la Tasko » 31 jul 2014, 08:32

Glen podize ljestvicu jednostavno. Nevjerovatno je koliko je los.
Ali nije to samo on, vecina dobrih bekova propadne tako.
Od Majkona, Dani Alvesa, Evre...
Jedne sezone melju i onda postanu toliko ocajni.

Trenutno, najlosija tacka Liverpula, ubjedljivo.
Sterling je majstor. Fina utakmica.

Ko nije gledao, ima u 12 snimak na Areni. Nije kec, mislim da je trica.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 31 jul 2014, 09:12

ackeey je napisao/la:Prilicno sam zadovoljan Enriqueom, poslije takve povrede vraca se, to je sigurno. Glen, ubi Boze.
Sada cu napisati nesto zbog cega ce me vecina redsa napasti, ali Steve ne smije zapocinjati utakmice, vec ako se mora ganjati rezultat onda pokusati s njim.Tragican.
Sterling je masina, i s tim je sve receno. "Mali" Can bi mogao biti pravo pojacanje. I Ricky je bio solidan. Coutinho dok je imao snage bio dobar, kasnije...
Necu te napasti, donekle se slazem. Gerrard je sve stariji i treba ga manje forsirati. Mislim da neke slabije utakmice treba pocinjati. Opet nisam siguran da li bi ga Can mogao sad zamijeniti. Lucas sigurno nije rjesenje. On je lider na terenu, a takvi igraci trebaju svakoj ekipi. Mada smo mogli vidjeti da Hendo dosta bolje igra kada Gerrard nije na terenu. Nadam se da bi Can u skorije vrijeme mogao zamijeniti kapitena. Imao sam osjecaj da ce on biti jedan od boljih pojacanja. Bas me zanima kako bi izgledalo kad bi u isto vrijeme igrali Can, Hendo i Allen. Svi su dosta pokretljivi i mogu igrati na sve tri pozicije. Nisam gledao utakmicu, da li se isplati pogledati snimak?
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 31 jul 2014, 09:22

Isplati se gledati tekma, pogotovo od ulaska Sterlinga. Sjecam se, nekako 2011 sam rekao da ce on biti kao Messi.
A koliko Steve "davi" Hendersona sinoc se moglo vidjeti, kad je Gerrard izasao Hendo je proigrao, prije toga samo bezveze trcao kao muha bez glave...

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 31 jul 2014, 10:01

Jesmol bili ista bolji nego protiv Grka ?
Ja sam gledao tekmu onako kroz san kuknjava
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 31 jul 2014, 11:09

Po meni prvih 45' ne tako dobro. Coates je fino odigrao, svidjela mi se njegova partije i Cou naravno. I to je što se mene tiče tih prvih 45min. Gerrard jest' legenda ali trebao bi protiv jačih ekipa sa klupe ulaziti, eventualno na iskustvo nešto. Drugih 45' ulaskom Sterlinga i igra je dobila ne tempu. Bilo je sve nešto traljavo. Izmjene su se poklopile i malo se zaigralo. Onom Johnsonu koji ono on fax ganja. Hajd' jarane ti u profesore. Fudbal rekreacija ima vazda. Ali L'pool nije za tebe. Kelly-ju trebaju dimije. Prvo Jovetić. pa Kolarov. Ne znam možda je još neko. Znači kao i svima i ja mislim da ta desna strana bit će promaha pogotovo protiv jačih ekipa koje imaju bolje kreativce po bokovima. Coates je fakat fino odigrao i valjda ovako nastavi. Sterling dečko mislim kad' ne znam u kojoj minuti tačno proleti pored onog' desnog bočnog City-ja. :crazy: I vidjelo se da Hendersona tuši Gerrard, a Allen je k'o nešto trč'o na terenu. Igra dečko za kondiciju. Po meni dakle pozicije zadnji vezni i desni bočni su kritične. I moje mišljenje je da Lambert neće dati 7 golova u svim takmičenjima.
Tako blizu, a tako daleko.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 31 jul 2014, 12:57

Coates je i po meni sasvim pristojno odigrao. A Allen... Nikako, ama bas nikako, ne mogu shvatiti da odigra jednu extra tekmu, a slijedecu ko da mu je neko svezao obe pertle zajedno. Jednostavno covjek smeta na terenu. O Glenu ne treba trositi rijeci, nego dati ga nekome na posudbu, bolje je zvati Jamiea da se reaktivira i igra desnog beka i to bez ikakvih priprema, nego onako da igra. Lik je jednostavno nezainteresovan, nespreman, i sto je najgore, ne zna.
Nisam ni Sturridgeom zadovoljan. Puno puta ce nas kostati njegova sebicnost, to je sada vidljivo iz aviona. Prije je tu bio Suarez koji mu nije cesto davao loptu, a sada se od njega sve ocekuje i bit ce to veliki problem. Kelly... Mozda u Zelju na kaljenje, mogao bi postati najbolji bek Premier lige, ali ove bosanske.
Sakho je zvijer, pojavom, ponasanjem na terenu, ali ne i igrom, nekad je presiguran u sebe i cesto ga lopta ponese naprijed, a preciznost pasova ko meni zadnjih 10 minuta termina.
Od Robinsona definitivno nema nista, jedino pozitivno je lijep ulaz na dodavanje, cini mi se, Sturridgea. Ostalo nije za komentara.
I fakat ne kontam sto malo ne stavi Reinu na gol, mozda ga i utopimo kome ako koju tekmu bude stajao na golu.
Ovaj rezultat nije bitan, ali je pozitivan u svakom slucaju i tako ga treba i posmatrati. Iako je gore napisano vecinom negativno, ali sta ja znam o fudbalu... ;)

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 31 jul 2014, 13:04

Reinu ostaviti, Mignolet je kikser veci od njega. Koja steta sto nismo Begovica doveli :(

Steven je stvarno odigrao lose, njemu treba jos odmora ne moze se on nositi sa najboljim ekipama na najzahtjevnijoj poziciji. Cotaes bi mogao igrati u prvom sastavu ako ovako nastavi. Pa bar covjek ne radi nikakve glupe stvari nazad, znaci kao oni stari branici samo salje loptu sto dalje od 16 metara. A i neki pasovi su mu bili precizni.

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 31 jul 2014, 13:24

Allena treba prodati dok se još može izvući nešto od njega, mene taj lik nikad nije nešto posebno impresionirao. U prvom poluvremenu veza na čelu sa njim i slabim Gerrardom je bila grozna, samo su tušili Hendersona koji nije mogao nešto posebno uraditi kraj njih dvojice.

Glen treba da nastavi da se bavi matematikom, haj ti pa riješaji kod kuće jednačine sa 3 nepoznate. Stvarno ne znam šta mu je, skroz drugi igrač. Kellya mi je sinoć bilo tako žao, koliko su mu ljudi puta provukli kroz noge to je nenormalno. :lol: Što prije ga utopit nekome u Championship dok se još može.

Zanima me kakve su ambicije u vezi Reine, lik složio sinoć facu, trebao ga je staviti prvo poluvrijeme da brani ipak je i bolji i iskusniji od Jonesa.

Oduševili su me Can koji je unio svježine u veznom redu, odmah proradila veza kad je ušao, Coutinho koji je zaslužan za ono malo prilika Liverpoola u prvom poluvremenu samo mnogo treba raditi na šutu, lik ne zna ošutati sa 20 metara kako treba. :roll: Coates je odigrao jednu od najboljih tekmi za Liverpool, igrao smireno, bez greški, bez peglanja, bez rizika ako nastavi komotno za prve postave. O Sterlingu ne treba trošiti riječi, lik je zvijer. :tokralju:
Mignolet i penali :tokralju: :tokralju:

Sturridge zajedno sa Lambertom :nene: ne funkcioniše to ništa, loše su odigrali obojica. Skeptičan sam u vezi Lamberta, nije me nešto mnogo zadivio. Jadni mi ako ostanemo samo na Sturridgu, Lambertu i Boriniju :roll: Hitno se treba tražiti napadač koji može Sturridgu zamijeniti Suareza, tjt onaj koji će se sjajno snaći u tom tandemu.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Brokula i 1 gost.