Valjda izdržiš bez njih. Ne znam koliko ti je namjera ozbiljna, ali eto dobro je kad postoji uopšte.Kawhi je napisao/la: I ja bacio cigare.VečerasNe vjerujem da ću ikad alkohol

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Valjda izdržiš bez njih. Ne znam koliko ti je namjera ozbiljna, ali eto dobro je kad postoji uopšte.Kawhi je napisao/la: I ja bacio cigare.VečerasNe vjerujem da ću ikad alkohol
Iz finansijskih razloga sam bacio.Tako da sam veoma ozbiljanClutch je napisao/la:Valjda izdržiš bez njih. Ne znam koliko si ozbiljan u namjeri, ali eto dobro je kad postoji uopšte.Kawhi je napisao/la: I ja bacio cigare.VečerasNe vjerujem da ću ikad alkohol
Ako je to razlog, onda te već vidim kako vučeš opet, čim lova sleti.Kawhi je napisao/la:Iz finansijskih razloga sam bacio.Tako da sam veoma ozbiljanClutch je napisao/la:Valjda izdržiš bez njih. Ne znam koliko si ozbiljan u namjeri, ali eto dobro je kad postoji uopšte.Kawhi je napisao/la: I ja bacio cigare.VečerasNe vjerujem da ću ikad alkohol
Prije izađem s cenerom.Popijem 3 pive i ostane mi marka da pojedem nešto.A s cigarama samo 2 popijem i ne jedem ništaClutch je napisao/la: Ako je to razlog, onda te već vidim kako vučeš opet, čim lova sleti.![]()
Ali jesu pare moć kad ne pušiš. Do skoro iziđem na kafu sa petakom i ode dok kupim cigare i popijem kafu i 'aj kući. Sad imam za 5 kafa.
E zamisli sad da i ne pijes, mogao bi popiti kafu i jesti za 9 km. Kakve bi samo mase dobio.Kawhi je napisao/la:Prije izađem s cenerom.Popijem 3 pive i ostane mi marka da pojedem nešto.A s cigarama samo 2 popijem i ne jedem ništaClutch je napisao/la: Ako je to razlog, onda te već vidim kako vučeš opet, čim lova sleti.![]()
Ali jesu pare moć kad ne pušiš. Do skoro iziđem na kafu sa petakom i ode dok kupim cigare i popijem kafu i 'aj kući. Sad imam za 5 kafa.
Nema ništa gore nego se gladan vraćat kućiClutch je napisao/la:A i ovako odu na nešto bezveze ali eto..barem to što kažeš, može se pojesti ako ništa.
Alkohol je hranjiv.masteRofPoker je napisao/la:E zamisli sad da i ne pijes, mogao bi popiti kafu i jesti za 9 km. Kakve bi samo mase dobio.Kawhi je napisao/la:Prije izađem s cenerom.Popijem 3 pive i ostane mi marka da pojedem nešto.A s cigarama samo 2 popijem i ne jedem ništaClutch je napisao/la: Ako je to razlog, onda te već vidim kako vučeš opet, čim lova sleti.![]()
malo strpljenja, biće to sve OK.Cautinho je napisao/la:??Lillard je napisao/la:Pa di su "Ljepotice" ??
novi tržni centar, treba li detaljnijemoj uzor-S.G je napisao/la:Treba mi pomoc od ovih Tuzlaka
Ako neko zna gdje se nalazi ortopedska radnja na Slatini, da mi objasni gdje se nalazi ?
Pa eto, ako imas vremenahoshafka je napisao/la:novi tržni centar, treba li detaljnijemoj uzor-S.G je napisao/la:Treba mi pomoc od ovih Tuzlaka
Ako neko zna gdje se nalazi ortopedska radnja na Slatini, da mi objasni gdje se nalazi ?
kreneš onom ulicom gdje je vlada(zapaljena), samo sa druge strane, vidjet ćeš Sedru(restoran), ideš dalje vidjet ćeš Fontanu(tu se prodaju kolači i tako tomoj uzor-S.G je napisao/la: Pa eto, ako imas vremena
Ahaaaaahoshafka je napisao/la:kreneš onom ulicom gdje je vlada(zapaljena), samo sa druge strane, vidjet ćeš Sedru(restoran), ideš dalje vidjet ćeš Fontanu(tu se prodaju kolači i tako tomoj uzor-S.G je napisao/la: Pa eto, ako imas vremena), eh odmah poslije Fontane ti je novi tržni centar, veliki crveni ulaz ma nema šanse da promašiš. Ne bih sad znao tačno gdje je unutra radnja, ali razgledaj kad uđeš, nije veliki tržni centar. Hoš da ti označim na karti na Google Earth-u
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.