FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- primasquadra
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ima li prijenos ???
ahhahaaha neka ba jos ako dulja bude igro hhahahh ko je ludji on sefko ili milos 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
FACE TVprimasquadra je napisao/la:Ima li prijenos ???
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- primasquadra
- Kontakt:
prijenos ima na face tv od 19:30 emisija
čovječe zadnji put kad su igrali u norveškoj nije pisalo da ce bit prijenos.
nevalja im ovaj tv raspored.
čovječe zadnji put kad su igrali u norveškoj nije pisalo da ce bit prijenos.
nevalja im ovaj tv raspored.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Samo hrabro!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Kakve čovjek gluposti napisa ..Ajax je napisao/la:Dali je neko ovo vec postavljao ??
Jasminko Velić je nekadašnji igrač Sarajeva i Željezničara, koji ja kasnije igračku, ali i trenersku karijeru gradio u Grčkoj. Za tamošnje medije pokušao je predstaviti ekipu Sarajeva, koja će igrati protiv Atromitosa u 3. pretkolu Evropske lige. "Sarajevo je dobra ekipa, ali sve je na strani Atromitosa. Ne trebaju podcijeniti Sarajevo,a posebnu pažnju trebaju obratiti na Stojčeva igrača od kojeg dosta toga zavisi u igri tima sa Koševa. Ne vjerujem da će Sarajevo uspjeti nametnuti ritam igre kao protiv Haugesunda. Najviše slabosti imaju o odbrani, ali igraju korektan fudbal, bez nekih trikova", rekao je Velić, dodavši: "Atromitos je iskusna ekipa i sigurno će nači način kako da odgovre uspješno zadatku. Uvjeren sam da će naći dovoljno prostora da postignu neki gol, a ključ bi mogao biti u konstatntnom pritisku, koji Sarajevu neće ostaviti mnogo mogućnosti."

Može ovako, nek ih nafura da će lagano s'nama pa da onda prime barem 2-cu.

Dzeno je i rekao da ista ekipa igra osim desnog beka, e sad je pitanje koja ekipa ona iz SA ili ona iz Norveske
Ko zna mozda i kalash zavrsi na terenu mada cisto sumnjam.
Pretpostavljam da ce biti ista kao i ona iz SA 4231, sto znaci novi makedonac bandovski na golu, puzi lijevo, dupe i tatko stoperi, predpostavljam barka desno, cimi i radost nasa def. vezni, krste i okano krila, milos veliki of. vezni i nasa biBlija u spicu.
Dulja je lipso u norveskoj stoga vjerovatno sansu dobije u drugom kao i kovacevic mjesto radosti nase ukoliko rezultat bude povoljan da to malo zatvori. Treca izmjena bi mogao biti jedan od bekova ako neodigraju na nivou.
Mislim da cemo se dobro pobiti sa njima i sutra a i za 8 (nosam) dana. Bice gusto al nema potrebe srljati 0:0 je cini mi se bolje od 2:1 mada bi ja sad poDapiso 2:1.
@pastrmku kralju, sahu

Pretpostavljam da ce biti ista kao i ona iz SA 4231, sto znaci novi makedonac bandovski na golu, puzi lijevo, dupe i tatko stoperi, predpostavljam barka desno, cimi i radost nasa def. vezni, krste i okano krila, milos veliki of. vezni i nasa biBlija u spicu.
Dulja je lipso u norveskoj stoga vjerovatno sansu dobije u drugom kao i kovacevic mjesto radosti nase ukoliko rezultat bude povoljan da to malo zatvori. Treca izmjena bi mogao biti jedan od bekova ako neodigraju na nivou.
Mislim da cemo se dobro pobiti sa njima i sutra a i za 8 (nosam) dana. Bice gusto al nema potrebe srljati 0:0 je cini mi se bolje od 2:1 mada bi ja sad poDapiso 2:1.

@pastrmku kralju, sahu

Zadnja izmjena: EXIT, dana/u 31 jul 2014, 00:27, ukupno mijenjano 1 put.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
napokon vratio svoj stari avatarRezervniGolman je napisao/la:Sarajlije sretno sutra. Napisao sam protiv norvezana da im se popisate u onaj šljem s rogovima i bio sam sretan. Sutra izvadite čundaru i zalijte onu lovoriku oko Apolonove glave

hvala momcino. Pozdrav za Rodjenu RAju

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Prvo sto mora Dzeno uraditi jeste da pripremi ekipu da ne udju prepadnuti u utakmicu.
Drugo da uspostavimo opet kontrolu lopte te da ne srljamo puno i ne zurimo sa bezbroj centarsuteva itd...
Trece opet potencirati suteve sa poludistance (16 do 20 metara)
Cetvrto dooobro obratiti paznju na kontre njihove, tj da ne dozvole Radovac i Cimirot da njihovu kontru stizu Tatko i Dupe, toliko su spori da je taj trud besmislen...
Cetvro da neko objasni nasoj odbrani ( ovo za revans utakmicu) kao sto je to Braco uradio, "sto je lopta dalje od gola, veci si gospodin
" Ovo u slucaju pozitivnog rezultata kad se budemo branili
Nadam se da ce se Puzigaca uozbiljiti...
Desni bek me brine, Baric je po meni nista specijalno, niti je tvrd ko Tatko u defanzivi niti je nesto aman u ofanzivi pa da sad kazes hajd nema veze sto je nazad supalj kad ti naprijed donese prevagu.
Drugo da uspostavimo opet kontrolu lopte te da ne srljamo puno i ne zurimo sa bezbroj centarsuteva itd...
Trece opet potencirati suteve sa poludistance (16 do 20 metara)
Cetvrto dooobro obratiti paznju na kontre njihove, tj da ne dozvole Radovac i Cimirot da njihovu kontru stizu Tatko i Dupe, toliko su spori da je taj trud besmislen...
Cetvro da neko objasni nasoj odbrani ( ovo za revans utakmicu) kao sto je to Braco uradio, "sto je lopta dalje od gola, veci si gospodin

Nadam se da ce se Puzigaca uozbiljiti...
Desni bek me brine, Baric je po meni nista specijalno, niti je tvrd ko Tatko u defanzivi niti je nesto aman u ofanzivi pa da sad kazes hajd nema veze sto je nazad supalj kad ti naprijed donese prevagu.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Unistit cemo ih Amidze mi.
Imam osjećaj da ih naši previše respektiraju te da će to ovi iskoristiti. Nadam se da griješim. Ne znam njihovu ekipu, ali mi po ovim fotografijama izgledaju namazano. Barić će igrati na poziciji desnog beka. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ovo nije pritisak, ovo je zelja da prorade u vama motiv i inat kao nikada prije!
Ovo nije pritisak, ovo je zelja da prorade u vama motiv i inat kao nikada prije!
Džaba vam što ste trenutno bogatiji od AC Milana koji prosi za plaće igračima, ali ne možete vi đavla napraviti dok ne otjerate onu menadžersku prevaru Abdurahmana Alilhamina Ibrakovića.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nemoj se ti sekirati.Caeruleus je napisao/la:Džaba vam što ste trenutno bogatiji od AC Milana koji prosi za plaće igračima, ali ne možete vi đavla napraviti dok ne otjerate onu menadžersku prevaru Abdurahmana Alilhamina Ibrakovića.
- Cautinho
- Kontakt:
Nisam baš upratio ova EL i LP pretkola kako treba,vidim da je većina naših ispala osim Sarajeva,a mene zanima jeli jaki taj Atromitos,može li se proći,kakve su šanse,šta ako prođe Sarajevo?
Keep walking.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jaki ko beton, mogu se proci, sanse nisu velike, ako prodjemo idemo u playoffCautinho je napisao/la:Nisam baš upratio ova EL i LP pretkola kako treba,vidim da je većina naših ispala osim Sarajeva,a mene zanima jeli jaki taj Atromitos,može li se proći,kakve su šanse,šta ako prođe Sarajevo?

- Cautinho
- Kontakt:
Ajde sretno onda,da se primjetiti da BiH ide naprijed kad je sport u pitanju,od ovog plasmana na SP je sve počelo ići na bolje,rukomet,onda koliko znam i onaj futsal isto smo prošli na završno takmičenje,itd,da ne smaram...
Sutra uz Sarajevo,pa možda nas od ove godine netko bude predstavljao na ovim euro-klupskim takmičenjima.
A valjda i ovaj Tan ubaci štogod para,onda bi sve otišlo na jednu veću stepenicu.
Naprijed i sretno
Sutra uz Sarajevo,pa možda nas od ove godine netko bude predstavljao na ovim euro-klupskim takmičenjima.
A valjda i ovaj Tan ubaci štogod para,onda bi sve otišlo na jednu veću stepenicu.
Naprijed i sretno

Keep walking.
Ma brato, boli mene k...c u suštini. Meni je osobno Željo draži. Nego ja ovo dobronamjerno kažem. Abdurahman Alihamin Ibraković je rak rana Sarajeva. On je nogometni Nedžad Branković.Sarajlijc@ je napisao/la:Nemoj se ti sekirati.Caeruleus je napisao/la:Džaba vam što ste trenutno bogatiji od AC Milana koji prosi za plaće igračima, ali ne možete vi đavla napraviti dok ne otjerate onu menadžersku prevaru Abdurahmana Alilhamina Ibrakovića.
Trenutno korisnika/ca: Brkooo, Google Adsense [Bot], James1987, MaroonBjelave, Pantelija, TheTruth34 i 56 gostiju.