Jovetic i nije konkurencija Dzeki to sam i ja rekao ovdje. Jedino mu moze biti konkurencija ako se Pellegrini odluci da igra sa laznim 9-tkama ( u sta sumnjam ) ili ako Jovetic bukvalno poludi i zabije 10 golova na pripremama i tako natjera trenera da mu da sasnu. Dzekina jedina konkurencija je Negredo. Zasto bi odlazio zato jer ce uvijek imati nekog Negreda ili slicnog igraca. Mislim da mu je bolje da odigra u nekom klubu gdje nije toliko velika konkurencija. Nesto kao nalik na Wolfsburg samo bolji klub. Ali to je samo moje misljenje.soccerfan je napisao/la:
Mozda je ovo samo moje misljenje ali Jovetic nije konkurencija Dzeki. Imajuci u vidu da Pelegrini ima mozga i nije na drogama ala Mancini, Rotirat ce se Aguero i Jovetic a Dzeko i Negredo. A ugoovora sto se tice, da sam na Edinovom mjestu ja bi ga produzio. Nebi 4 nego mozda 2-3 godine ali imaju odlican tim i jako dobrog trenera i ne vidim razlog zasto bi odlazio.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Aha. Halali nisam skontao.Ajax je napisao/la:Jovetic i nije konkurencija Dzeki to sam i ja rekao ovdje. Jedino mu moze biti konkurencija ako se Pellegrini odluci da igra sa laznim 9-tkama ( u sta sumnjam ) ili ako Jovetic bukvalno poludi i zabije 10 golova na pripremama i tako natjera trenera da mu da sasnu. Dzekina jedina konkurencija je Negredo. Zasto bi odlazio zato jer ce uvijek imati nekog Negreda ili slicnog igraca. Mislim da mu je bolje da odigra u nekom klubu gdje nije toliko velika konkurencija. Nesto kao nalik na Wolfsburg samo bolji klub. Ali to je samo moje misljenje.soccerfan je napisao/la:
Mozda je ovo samo moje misljenje ali Jovetic nije konkurencija Dzeki. Imajuci u vidu da Pelegrini ima mozga i nije na drogama ala Mancini, Rotirat ce se Aguero i Jovetic a Dzeko i Negredo. A ugoovora sto se tice, da sam na Edinovom mjestu ja bi ga produzio. Nebi 4 nego mozda 2-3 godine ali imaju odlican tim i jako dobrog trenera i ne vidim razlog zasto bi odlazio.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Za 2-3 godine ce biti kasno. Tada jos moze samo prijeci u Milan, Inter ili Wolfsburg. Pod te "losije" klubove spadaju Borussia Dortmund, Schalke 04, Atletico Madrid, Roma, Juventus. Arsenal, Tottenham i slicni. Ali koliko vidim to vise nije toliko aktualno jer skoro svi nabrojani klubovi su kupili napadace ove sezone. Ako ne produzi ugovor biti ce sljedece sezone slobodan igrac i moze da ode u skoro koji god hoce klub na svijetu. Ali ako potpise novi ugovor onda se pita i City dali zele da ga puste. Kao sto npr. nisu zeljeli Negreda da puste prije mjesec dana. Nije tako jednostavna odluka, daleko od toga.soccerfan je napisao/la:
Aha. Halali nisam skontao.Ja eto mislim da je on jos mlad da ide u neki slabiji klub sa manjom konkurencijom. Zato i kazem jos 2-3 sezone u Cityu i onda preci u klub sa manjom konkurencijom. Kako god, on najbolje zna sta je za njega dobro i sigurno ce napraviti dobru odluku.
on još nije produžio ugovor sa cityjem?
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Nije, uskoro ce mu City ponudit novi ugovor. Vidjet ce mo da li ce zadovoljit Dzeksona.viKK je napisao/la:on još nije produžio ugovor sa cityjem?
- Juventinisimo
- Kontakt:
Chelsea ove sezone.soccerfan je napisao/la:Bome ce ovaj City ponovo u osvajanje lige.![]()
![]()
Em sto nije ni prvi tim koji igra a pojedose ove. Caballero jako dobar golman bar do sad a sta bi sa Pantilimonom?
![]()
Elem ako ih povrede zaobidju, City ce se opet boriti za titulu i imaju jako dobre sanse da je i osvoje.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Ajax je napisao/la:
Gdje mu je tih 7-8 kila viska sto neki vrli mislilac zapazi?
Koliko je proklet postao...

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
je l' u protokolu za meč?
- Goalgetter
- Kontakt:
CITY TEAM v LIVERPOOL: Caballero, Clichy, Kolarov, Boyata, Nastasic, Fernando, Navas, Zuculini, Milner, Jovetic, Dzeko
Preteko si meGoalgetter je napisao/la:CITY TEAM v LIVERPOOL: Caballero, Clichy, Kolarov, Boyata, Nastasic, Fernando, Navas, Zuculini, Milner, Jovetic, Dzeko

LFC team: Jones, Kelly, Toure, Coates, Enrique, Gerrard, Henderson, Allen, Coutinho, Lambert, Sturridge
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 31 jul 2014, 00:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Konto ici spavat kad Dzeko u prvi 11,i naravno sad nema spavanja 
Ko ima Arenu 1,radil vam slika,kod mene se zaledila valjda dodje do pocetka meca

Ko ima Arenu 1,radil vam slika,kod mene se zaledila valjda dodje do pocetka meca
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- Goalgetter
- Kontakt:
Nema onog @Vedad87, on bi nas preteko sviju.Ajax je napisao/la:Preteko si meGoalgetter je napisao/la:CITY TEAM v LIVERPOOL: Caballero, Clichy, Kolarov, Boyata, Nastasic, Fernando, Navas, Zuculini, Milner, Jovetic, Dzeko![]()

Taman dodje ova tekma danas, jos Dzeko igra.

@ Goalgetter
Iskreno zaboravio sam malo na ovu tekmu. Ali sad nema sanse da je ne pogledam. Sto se tice Dzeke on je starter 90% bar prva dva-tri mjeseca. E sada sto se tice novog ugovora to treba dobro da razmisli. Sto mislim da i jeste slucaj inace bi vec davno potpisao.
Iskreno zaboravio sam malo na ovu tekmu. Ali sad nema sanse da je ne pogledam. Sto se tice Dzeke on je starter 90% bar prva dva-tri mjeseca. E sada sto se tice novog ugovora to treba dobro da razmisli. Sto mislim da i jeste slucaj inace bi vec davno potpisao.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 31 jul 2014, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
E koji me vrag natjera da svratim na ovu temu. 

Nema spavanjamandraX je napisao/la:E koji me vrag natjera da svratim na ovu temu.

Baš sam to isto pomislio.mandraX je napisao/la:E koji me vrag natjera da svratim na ovu temu.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Goalgetter
- Kontakt:
E mislili ste ici spavati. Necete. 

jooooj hahah ,pa kad je utakmica, i imal dje prijenos
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], invincible1921, jasmin10, kakarut, Lavcina, Mostarska, Proximic, Zglavkar i 53 gosta.