[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Uz ovu rakija išla k'o hlad. Isto nekad davno..rambo16 je napisao/la:[youtube][/youtube]
nekad davno dok sam bio alkos, ova je bila prva na repertoaru xd
Ja da, rambo ne.samo_lijevo je napisao/la:rambo i clutch dosli tobe
gledaj atmosfere u kafani,sta ces vise ...Clutch je napisao/la:Ja da, rambo ne.samo_lijevo je napisao/la:rambo i clutch dosli tobe![]()
A moraš priznati da pogode ovakve pjesme. Tomu nije zdravo slušati.
rambo ne pije već nekih 7-8 godina....zadnji put ispod Studentskog u Zenici,kad sam prespavo ispit koji sma spremo 15 dana...od tad ni kapi....al' rakija fakat može unakazit čovjeka da je to za priču....pogotovo ako je sumnjivog kvaliteta xdClutch je napisao/la:Ja da, rambo ne.samo_lijevo je napisao/la:rambo i clutch dosli tobe![]()
A ja kontam da si i ti doš'o tobe.samo_lijevo je napisao/la:gledaj atmosfere u kafani,sta ces vise ...Clutch je napisao/la:Ja da, rambo ne.samo_lijevo je napisao/la:rambo i clutch dosli tobe![]()
vazda mene pogode
rambo16 je napisao/la:
rambo ne pije već nekih 7-8 godina....zadnji put ispod Studentskog u Zenici,kad sam prespavo ispit koji sma spremo 15 dana...od tad ni kapi....al' rakija fakat može unakazit čovjeka da je to za priču....pogotovo ako je sumnjivog kvaliteta xd
'gare sam bacioClutch je napisao/la: A ja kontam da si i ti doš'o tobe.![]()
Također, nakon 3 godine duvanja, evo više od mjesec dana nisam.samo_lijevo je napisao/la:'gare sam bacioClutch je napisao/la: A ja kontam da si i ti doš'o tobe.![]()
![]()
dosta brate za sada
Marlboro Gold.samo_lijevo je napisao/la:znaci i tu si doso tobe.![]()
a jest te krenulo
samo mi jos reci da si drinu pusio,pa da potvrdim da smo 100 % isti .
kod mene nema problema sa fejsomHemingvej je napisao/la:Ljudi šta je ovo s fejsom , neće da ga otvori, jel ima još neko slišan problem.. kažu da je kvar u pitanj i da pokušam ponovo???
Account Temporarily Unavailable.
Vas korisnicki racun je trenutno nedostupan zbog problema na stranici.Ocekujemo da ce problem biti ubrzo rijesen. Molimo pokušajte ponovo za nekoliko minuta.
I ja bacio cigare.VečerasClutch je napisao/la:Također, nakon 3 godine duvanja, evo više od mjesec dana nisam.samo_lijevo je napisao/la:'gare sam bacioClutch je napisao/la: A ja kontam da si i ti doš'o tobe.![]()
![]()
dosta brate za sadaI ne fale mi nešto puno, koliko sam mislio da će.