pao je napisao/la:@Hilmo
Nedavno si napisao kad su te replicirali pojedini vezano za tvoju negativu..ti si rekao samo si "previse oprezan" jesi inace takav?Posto evo opet (pricaj sta hoces) prisutno isto to? Ima li sad razloga? Nece bit tragedija da ispadnemo, prosli smo i onda protiv Norvezana (mrsko mi bilo da te repliciram ,kao i sad da trazim postove) Druze to se zove hronicni pesimizam, bez ljutnje.
Brate, ovo je forum i ovdje piše (lupam) 200 ljudi koji imaju neko svoje mišljenje, tako i ja imam svoje i ne libim se da ga prezentiram, svidjelo se to nekom ili ne.
FK Sarajevo je u proteklih 7-8 godina prezivio mnogo loših stvari pa mi treba malo vremena da se naviknem na ove dobre

, zato sam malo oprezan.
pao je napisao/la:
Ako smo u necemu napredovali i na cemu se dosta radilo to je fizicka sprema, u tom segmentu sam siguran da nas nece nadmasiti.
Sretno nam sutra!
U mnogome smo mi napredovali i to je vidljivo na svakom koraku, što na terenu što van njega.
Prema nekom automatizmu, pošto ovi dolaze iz jače lige, pretpostavljam da su fizički spremniji, međutim kao što @rammstein reče naša mladost, i zavidna fizička sprema, može biti prednost. Vidjet ćemo šta će biti u ove dvije utakmice, imamo šanse samo je trebamo iskoristiti.