FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evolution87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 30 jul 2014, 19:33

rammstein je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:
a daj ba :lol:
NASI SU PODOBRO POGURALI TAJ TRANSFER :) upravi svaka cast...
ne znam, meni je ovo smijesno :lol:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 30 jul 2014, 19:33

Koliko god mi drag bio, njegov povratak je bio nemoguc. Sretno Nidzo u daljnoj karijeri!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 30 jul 2014, 19:33

crvenobijeli je napisao/la:"crvenobijeli"]jel ima prenos utakmice na arena sport 1 sarajevo-zvijezda?
samo sto je utakmica u 19:00[/quote][/quote]
otkud u 19 zar nije u nedjelju u 17 h[/quote]
U 19 je.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 30 jul 2014, 19:38

aham,e sad dali ce biti prijenos zbog promjene tremina utakmice,nadam se da hoce,sretnu sutra i da makar vi neosramotite bh fudbal,a u nedljelju neka bude 0:0 :D :opaopa:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 30 jul 2014, 19:40

Bio je u klubu na dan tekme sa Norvežanima. Bio u klubu ..sa čistim papirma. Imao je razgovor sa Dinom ..u 4 oka. Nije đaba došao u klub. Mogli smo ga angažovati ..a nismo. Postoji neki debeo razlog za mjegovo ne angažovanje. Zaboravimo na to.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 jul 2014, 19:41

fcsforever je napisao/la:Bio je u klubu na dan tekme sa Norvežanima. Bio u klubu ..sa čistim papirma. Imao je razgovor sa Dinom ..u 4 oka. Nije đaba došao u klub. Mogli smo ga angažovati ..a nismo. Postoji neki debeo razlog za mjegovo ne angažovanje. Zaboravimo na to.
Ma Dino je jedan veliki "kapric"...... i to mi se sviđa...

Još nešto malo više od 24 sata...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 jul 2014, 19:46

[youtube][/youtube]

أحمد كلاسي يوقع عقدا احترافيا مع نادي سراييفو البوسني :crazy: Selam :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 30 jul 2014, 19:47

E moj Nikola na kakve si ti niske grane samo pao :roll: , ali hajde tvoj izbor i neka ti je sretno ;)

Okrecemo se sutrasnjem spektaklu samo da ne bude kise :cool:
04.10.2009 !!

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 30 jul 2014, 19:50

Jedva čekam da vidim (zvanično) naših prvih 11...???

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 30 jul 2014, 19:54

Kapiten Atromitosa izjavio kako su sanse 50-50 i da se plase naseg napada to je dobro :D
04.10.2009 !!

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 30 jul 2014, 19:58

Sretno Nikoli, pa bolje mu je norveska nego koreja. Dobro su ga nasi nahvalili i neka su.
Nesto prema ovim komentarima grka cini mi se da ce biti golova, nadam se vise u njihovoj mrezi :mrgreen: nego nasoj mada se potajno nadam da ga necemol primiti.
P.S. Benko je trazio preko dvaest' milja eura mjesecno, a to ti je budzet stabilnog premierligasa.
Vjerovatno se niko vise nece dovoditi do polusezone.

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 30 jul 2014, 19:59

Neće im igrati sutra Umbides, Tatos i još neki levat.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 30 jul 2014, 20:09

EXIT je napisao/la:Sretno Nikoli, pa bolje mu je norveska nego koreja. Dobro su ga nasi nahvalili i neka su.
Nesto prema ovim komentarima grka cini mi se da ce biti golova, nadam se vise u njihovoj mrezi :mrgreen: nego nasoj mada se potajno nadam da ga necemol primiti.
P.S. Benko je trazio preko dvaest' milja eura mjesecno, a to ti je budzet stabilnog premierligasa.
nije trazio 25 nego bi nas ove godine toliko kostao :D if u know what i mean :D
a nije da smo bili daleko oddd dogovora :mrgreen:
nego, mislim da ce ipak jos jedan doci , ne znam fakat ko i kako i zasto, ali ce imam osjecaj dovesti jos jednog igraca jer nekako su se previse lagano odrekli nikole :D :angel:

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 30 jul 2014, 20:14

Znam sigurno 30 ljudi kojima će ovo biti prva jača tekma...poslije Levskog. Vikend navijači sutra će preplaviti zapad..i malo istoka.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 jul 2014, 20:24

rammstein je napisao/la:
EXIT je napisao/la:Sretno Nikoli, pa bolje mu je norveska nego koreja. Dobro su ga nasi nahvalili i neka su.
nije trazio 25 nego bi nas ove godine toliko kostao :D if u know what i mean :D
a nije da smo bili daleko oddd dogovora :mrgreen:
nego, mislim da ce ipak jos jedan doci , ne znam fakat ko i kako i zasto, ali ce imam osjecaj dovesti jos jednog igraca jer nekako su se previse lagano odrekli nikole :D :angel:
Kada bi kojim slučajem preskočili ove Grke u četvrtom pretkolu bi nam se samo pokazalo koliko nam je potreban još jedan a možda i dva "kapitalca", međutim ovo sad što imamo je sasvim dovoljno za ligu i kup, a na zimu se dvojici zahvaliti a dovesti jednog i aktivnije ubacivati jednog akademca ;) ;)

A i ja imam neki osjećaj da će biti dosta raje i da će se ponoviti atmosfera kao protiv Levskog.

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 30 jul 2014, 20:27

Pa vidi ramo izaso bi nas blizu pola miliona KM-ova ove godine da nam igra premier ligu jer za evropu nije uigran. Nasi razmisljaju da mogu dva super kvalitetna mladja igraca dovesti za te pare, ali ih nema na trzistu stoga kazem do polusezone netreba vise nikog ocekivati ali vidjecemo jos traje prelazni rok. Ionako imamo bruku novih igraca koji treba da se dokazu i da se napravi selekcija.
Sto se Komazeca tice, Kusturica a samim time i Tan ga nisu htjeli u klubu pisao sam davno o tome. Dino i Abdulah mozda i nisu bili protiv. :mrgreen:
P.S. I da 5 Benka dovedes neuigrani nam nedaju puno vise sansi nego sadasnji tim plus i ako se prodje ovo trece gdje smo autsajderi u playoffu su sanse da naletis na zajeban tim puno vece.
Mislim da ce se na zimu poceti slagati tim za evrope i neke vece domete.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 30 jul 2014, 20:36

EXIT je napisao/la:Pa vidi ramo izaso bi nas blizu pola miliona KM-ova ove godine da nam igra premier ligu jer za evropu nije uigran. Nasi razmisljaju da mogu dva super kvalitetna mladja igraca dovesti za te pare, ali ih nema na trzistu stoga kazem do polusezone netreba vise nikog ocekivati ali vidjecemo jos traje prelazni rok. Ionako imamo bruku novih igraca koji treba da se dokazu i da se napravi selekcija.
Sto se Komazeca tice, Kusturica a samim time i Tan ga nisu htjeli u klubu pisao sam davno o tome. Dino i Abdulah mozda i nisu bili protiv. :mrgreen:
P.S. I da 5 Benka dovedes neuigrani nam nedaju puno vise sansi nego sadasnji tim plus i ako se prodje ovo trece gdje smo autsajderi u playoffu su sanse da naletis na zajeban tim puno vece.
Mislim da ce se na zimu poceti slagati tim za evrope i neke vece domete.
u pravu si apsolutno, pitanje je da li nasi tako razmisljaju, ja mislim da nece aktivno traziti ali mozda im naleti neko :) kao onda jajalo

a sto se tice uigranosti, za benku to nije otrbno, vjeruj mi :mrgreen:

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 30 jul 2014, 20:39

E cuj 20 000 eura mjesecno trazio, neka su ga i ****, imao dobru sezonu u Rijeci i sad bi milione da ubire.....
sutra svaki rezultat bez primljenog gola je odlican rezultat.....
slika
Zadnja izmjena: MrWhite, dana/u 30 jul 2014, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
Sreca pa je Ojler mlad umro...

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 30 jul 2014, 20:40

Da bi nam valjao...tačno ..BI.
Međutim poštujem stav uprave. Jedine uprave od 96 do danas KOJOJ APSOLUTNO VJERUJEM

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 30 jul 2014, 20:44

MrWhite je napisao/la:E cuj 20 000 eura mjesecno trazio, neka su ga i ****, imao dobru sezonu u Rijeci i sad bi milione da ubire.....
sutra svaki rezultat bez primljenog gola je odlican rezultat.....
slika
Vidi ovog sto spava :lol:
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.