Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Evo ga.GoRaN je napisao/la:Kakva smijurija od crvenog za Salzburg!Očekujem jedan i za Qarabag.
collector je napisao/la:zna li neko sto je dnipro prekinut protiv kopenhagena ??
nista nastavljena tekma
Cautinho je napisao/la:Zanima me mišljenje,smatrate li da Belgijska liga može biti namještena,tj. da se "rade" utakmice u njoj?
proslu tekmu u europu podijelio 7 zutihdiplomatija je napisao/la:Gonzales po cemu je ovaj sudija agayev lak na kartonima? Jeste možda u ovoj seljackoj svojoj ligi, a boga mi evropa je nesto drugo..
Da bas tako,, proslu je dao 7 kartona,, tu je na prosjeku oko 5 kartona. Istina da sudi u seljackoj ligi,, ali i ovaj Sakhtar je seljacki klub,, primaju puno kartona po utakmicama,, ali su se u ovoj nesto zanećaliarelinho je napisao/la:proslu tekmu u europu podijelio 7 zutihdiplomatija je napisao/la:Gonzales po cemu je ovaj sudija agayev lak na kartonima? Jeste možda u ovoj seljackoj svojoj ligi, a boga mi evropa je nesto drugo..
U 9 mjesecu koliko sam cuo da ce uvesti mobilno i kladjenje uzivo, sad hoce li sta od toga biti, ima da cekamo.johnnyyK je napisao/la:opet kiša u Kitzbulehu![]()
btw. zna li se kada će Premier uvesti mobilno klađenje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.