GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

DANTES
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la DANTES » 26 jul 2014, 16:24

Seaman je napisao/la:kmečanje indexa,ovog novinarčića čobana i ostalih hejtera neprocjenjivo,da je hajduk tako okrenuo tekmu vjerojatno bi bio naslov čudesan preokret mladih tića :lol: zaostati u nekoliko sezona preko 70 bodova isto sve pušteno i od sudaca namješteno,prodaja bilih tića za kikiriki izvrstan posao :kafa:

KMEEE, ISTUPIT ĆEMO IZ LIGE, KMEEE, KMEEEEEE, KMMMMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
životna filozofija:
JA ŽIVIM U OBLACIMA I DO ME NE DOPIRE LOGIKA...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 jul 2014, 13:01

ZZD na fejsu:
Snimka utakmice iz jugolige...nema nekog razloga, tek tako.
[youtube][/youtube]
:mrgreen: :mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 jul 2014, 13:10

Prošlog mjeseca se pojavila informacija da Mainz želi Soudani-a. Navodno je u pitanju cifra od 6 miliona eura. Mnogo toga zavisi od prodaje Nicolai Müller-a koji je nakon sjajne proše sezone tražen igrač (trenutno je HSV najbliži).

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 27 jul 2014, 13:24

ne ide ispod 10 milja alžirac :kafa: 6 milja je sića

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 jul 2014, 13:27

Doveli su ga na preporuku Vahe za 900.000 eura :)

Kako god, biće tu zarade od par miliona eura. S druge strane, ovakvog igrača bi lijepo bilo zadržati, barem za Dinamo i općenito HNL.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 29 jul 2014, 22:23

Dobi Debrecen BATE-a. Dobra je to stvar za Dinamo, ali i opcenito za hrvatski nogomet, jer su bjelorusi jedni od glavnih konkurenata u borbi za pozicije, pa je svako njihovo ispadanje dobro doslo. Odmah sad bi pozelio ovaj isti BATE Rijeci u play offu. Vec sam pisao na drugim temama da su oni u silaznoj putanji.

Nekako mi Aktobe ima potencijala da izbaci Steauu i da Dinamo bude nositelj u play offu ukoliko do tamo dodje, ali vidjet cemo to sutra.

Ja bi osobno volio da Dinamo ne bude nositelj i da se igra sa Celticom u play offu. To bi nakon jako dugo vremena bila utakmica s velikim klubom protiv kojeg Dinamo ima realne sanse. Konacno bi ona moguca pobjeda bila prava pobjeda, ali i neko ispadanje nebi bilo sramotno :mrgreen:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 29 jul 2014, 22:40

Signore je napisao/la:Dobi Debrecen BATE-a. Dobra je to stvar za Dinamo, ali i opcenito za hrvatski nogomet, jer su bjelorusi jedni od glavnih konkurenata u borbi za pozicije, pa je svako njihovo ispadanje dobro doslo. Odmah sad bi pozelio ovaj isti BATE Rijeci u play offu. Vec sam pisao na drugim temama da su oni u silaznoj putanji.

Nekako mi Aktobe ima potencijala da izbaci Steauu i da Dinamo bude nositelj u play offu ukoliko do tamo dodje, ali vidjet cemo to sutra.

Ja bi osobno volio da Dinamo ne bude nositelj i da se igra sa Celticom u play offu. To bi nakon jako dugo vremena bila utakmica s velikim klubom protiv kojeg Dinamo ima realne sanse. Konacno bi ona moguca pobjeda bila prava pobjeda, ali i neko ispadanje nebi bilo sramotno :mrgreen:
Najjaci Dinamo u historiji ne bi trebao imati problema protiv nikog u Europi. Mozda tamo u grupnoj fazi Real bude pravio probleme ali i tu ocekuje 4 boda iz dvomeca :kafa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 30 jul 2014, 01:07

s ovakvim trenerom bit će uspjeh proći ove dance,prošle sezone je upravo ovaj zokinjo sjebo ligu prvaku svojim ranim zatvaranjem tekme u beču

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 jul 2014, 18:36

Otelo je napisao/la:
Signore je napisao/la:Dobi Debrecen BATE-a. Dobra je to stvar za Dinamo, ali i opcenito za hrvatski nogomet, jer su bjelorusi jedni od glavnih konkurenata u borbi za pozicije, pa je svako njihovo ispadanje dobro doslo. Odmah sad bi pozelio ovaj isti BATE Rijeci u play offu. Vec sam pisao na drugim temama da su oni u silaznoj putanji.

Najjaci Dinamo u historiji ne bi trebao imati problema protiv nikog u Europi. Mozda tamo u grupnoj fazi Real bude pravio probleme ali i tu ocekuje 4 boda iz dvomeca :kafa:
ali nikad se ne zna sa tim malim autsajderima... šta ako nalete na Čelzi i Mo ih iznenadi bunkerom
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 30 jul 2014, 18:51

DANTES je napisao/la:
Otelo je napisao/la:

ali nikad se ne zna sa tim malim autsajderima... šta ako nalete na Čelzi i Mo ih iznenadi bunkerom
Vjerujem da ce, u slucaju da nalete na Chelsea, Mamic zvati u pomoc Krunu i na taj nacin ce Mou biti nadigran totalnim nogometom . Protiv toga ni bunker ne pomaze :kafa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 30 jul 2014, 22:00

[youtube][/youtube]
Don't believe the hype.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 30 jul 2014, 22:14

Broza šmekerski za zlata vrijedan gol...ne vjerujem da će Modri ovo prokockat
A.F.C. Bournemouth!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 30 jul 2014, 22:15

Opet prvo poluvrijeme ne bas najbolje. U drugom dijelu Dinamo jako dobar. Zasluzena pobjeda, steta samo sto nije bilo 2-0, a moglo je i vise. Danci su zadnjih 15 minuta bili totalno izgubljeni. Netko tko nije znao rezultat rekao bi da Dinamo u tom trenutu gubi i ganja rezultat.

Ova pobjeda je odlicna za uzvrat, bit ce lakse igrat, a i nacionalni koeficijent raste :mrgreen:

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 30 jul 2014, 22:21

Tatta :tokralju: :tokralju:

Mamič je od GNK-a napravio evropski klub, a hejteri neka pate :njanjanja:
ZELJEZNICAR 1921!

nnoo88
Kontakt:

Post Postao/la nnoo88 » 30 jul 2014, 23:00

Mamiću kapa do poda a kako reče kolega iznad hejteri neka pate :opaopa:

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 31 jul 2014, 00:56

prvo poluvrijeme za zaborav,drugo solidno.obrana djeluje dosta loše,a eduardo na golu očito ima ogromnih problema sa ovim visokim loptama jer sam nezna gdje je,i to ne samo ovu tekmu,nego sve od dolaska.antolić na krilu :facepalm: teža retardacija mlađeg mamića,čop klasični panj.celtic i bate borisov na rubu ispadanja pa bi mogli biti i nositelji u 4.pretkolu ako se ovo pozitivno odigra u uzvratu na maksimiru

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 31 jul 2014, 07:36

Naziv videa "highlights" :clap:
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 31 jul 2014, 10:27

Dinamo bi vrlo lako mogao do mjesta nositelja ukoliko prodje dalje. Od sest timova koji su ispred Dinama dva moraju ispasti. Tek je Sparta upisala uvjerljivu pobjedu dok je realno da od ostatka ekipe sve i jedan ispadne. BATE je pomalo u k* i on mi je nekako siguran putnik u play off Europske lige. Celtic je dozivio tesku blamazu nakon koje moze jos bit i sretan. Bivsi dinamovac Vrdoljak promasio 2 penala za Legiju. Pomalo iznenadjujuce izgubio je i RBS. Helsinki skoro rijesio APOEL i onda dobiju crveni i ovi ih stignu sa 2-0 na 2-2. Za Aktobe vjerujem da moze dalje samo zato sto su ludi kazahstanci :mrgreen:

Sparta - Malmo 4-2
Debrecen - BATE 1-0
Aktobe - Steaua 2-2
Karabakh - Salzburg 2-2
HJK - APOEL 2-2
Legia - Celtic 4-1

I sad kad Dinamo nebi imao sanse igrat sa Celticom buduci da skoti ispadaju vise bi volio da Dinamo bude nositelj, jer se tamo otvara mogucnost utakmice s Partizanom koji je jucer kod Ludogoretsa odigrao 0-0.

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 31 jul 2014, 12:47

Ajde, ostaje čekati 4. pretkolo i dizanje ruku silne dinamovštine od ove prćije... Vol. 14.

A možda i uzvrat u logoru ugodno iznenadi :)
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

blazer13
Kontakt:

Post Postao/la blazer13 » 31 jul 2014, 14:20

danas je potpisao kapetan mladjih uzrasta Barcelone te i najbolji strijelac te reprezentativac Spanjolske Dani Olmo
ima 16 godina i igra na poziciji krilnog napadaca, ugovor je na tri godine
ovo je fantasticno :D

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.