www . rezultati . com tamo ti sve piševejza_ je napisao/la:pozz samo jedno pitanje zna li neko gdje se mogu pratiti ovi naši mladi U21??

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
www . rezultati . com tamo ti sve piševejza_ je napisao/la:pozz samo jedno pitanje zna li neko gdje se mogu pratiti ovi naši mladi U21??
Najbolja stranica za rezultate,brzo prenose golove,imaju sastave,pracenje kvota itdGunnerS je napisao/la:www . rezultati . com tamo ti sve piševejza_ je napisao/la:pozz samo jedno pitanje zna li neko gdje se mogu pratiti ovi naši mladi U21??
Pa dobro, razrađivaju još taj sistem... Nije lahko pratit tekmu i izbacivat live komentare...bad_boy je napisao/la:al gotov svaki 3 komentar za tekme je koje prenose,protivnicki napadac je sutirao ali odbrana domaceg tima je uspjesno blokirala,i dadnu evidenciju npr kad neko povede 0:1 na kraju cesto rezultat zavrsi 2:2
haj hvala ,al sta mislis za wade i njemu je vrijemeNeutral je napisao/la:@$eLLa
Brate, vidi ovo.
Kako ja znam, KEvin nije ubacio preko 29 poena ima 3 ili 4 utakmice, mislim da je došao opet red na to jer mu je prosjek u sezoni 29.7 poena po utakmici. Kingsi nisu defenzivno tako jaka ekipa.
Evans je postigao u nekoliko posljednih utakmica preko 20 poena, a dosta šutira, tako da mislim da bi i noćas zabiti ako Bog da preko 20 poena.
Sretno tebi bilo
Evo ovde bi trebalo da bude neki streamvejza_ je napisao/la:pozz samo jedno pitanje zna li neko gdje se mogu pratiti ovi naši mladi U21??
Super je stranica,nemam rijeci,samo nek promjene zvuk za rukomet ,isti je kao u fudbala pa sve kontam moji dali go,kad ono rukomet se mijenjaGunnerS je napisao/la:Pa dobro, razrađivaju još taj sistem... Nije lahko pratit tekmu i izbacivat live komentare...bad_boy je napisao/la:al gotov svaki 3 komentar za tekme je koje prenose,protivnicki napadac je sutirao ali odbrana domaceg tima je uspjesno blokirala,i dadnu evidenciju npr kad neko povede 0:1 na kraju cesto rezultat zavrsi 2:2
kladis li se ti?evo za danas dva para koja bi trebala doci kod mene idu na veliki ulogGunnerS je napisao/la:Da, da, to i mene zahebe... puno puta
Niej bilo nikakav rezultatsarajlija89 je napisao/la:nek mi neko kaze zasto je prekinuta tekma nacional belenenses..vidio sam da je 2-0 bilo cini mi se...kad je prekid bio,u kojoj minuti i jel se nastavlja tekma ili nova igra
Taj sistem ćeš se namučiti da ga sam izračunaš , treba ti program zato, pogotovo sistem koji ima mnogo parova, nego odeš u kladionicu, i tamo kad uplatiš provjeriš koliko je po kombinaciji i onda skontaš da li ima potrebe prepravljati ili ne.adnan24 je napisao/la:Ljudi kako se racunaju kvote na sistemu...kada pravim tiket ovdje na internetu izbaci mi samo maksimalni dobitak.Interesuju me moguci dobitci na ostalim kombinacijama...ako neko zna kako se to racuna?
P.S. Sistem je bez fikseva
Heh, naravno da jesam, nebi bio ovdje da nisambad_boy je napisao/la:kladis li se ti?evo za danas dva para koja bi trebala doci kod mene idu na veliki ulogGunnerS je napisao/la:Da, da, to i mene zahebe... puno puta
Graz-Medvescak 1 1.45
Turk Telekom-Gran Canaria 1 1.75
sta mislis Bosna 2/2 nije losa kvota
GunnerS je napisao/la:Niej bilo nikakav rezultatsarajlija89 je napisao/la:nek mi neko kaze zasto je prekinuta tekma nacional belenenses..vidio sam da je 2-0 bilo cini mi se...kad je prekid bio,u kojoj minuti i jel se nastavlja tekma ili nova igra![]()
Prekinuta i danas je imaš u 16:00
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.