www . rezultati . com tamo ti sve piševejza_ je napisao/la:pozz samo jedno pitanje zna li neko gdje se mogu pratiti ovi naši mladi U21??
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Najbolja stranica za rezultate,brzo prenose golove,imaju sastave,pracenje kvota itdGunnerS je napisao/la:www . rezultati . com tamo ti sve piševejza_ je napisao/la:pozz samo jedno pitanje zna li neko gdje se mogu pratiti ovi naši mladi U21??
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
zbog toga što možeš izabrat sebi tekme koje ćeš pratit su meni i najbolji
a i ne moraš stalno čučit pored... Jave ti kad je gol, samo pojačaš malo zvučnike i onda gledaš
a i ne moraš stalno čučit pored... Jave ti kad je gol, samo pojačaš malo zvučnike i onda gledaš
@$eLLa
Brate, vidi ovo.
Kako ja znam, KEvin nije ubacio preko 29 poena ima 3 ili 4 utakmice, mislim da je došao opet red na to jer mu je prosjek u sezoni 29.7 poena po utakmici. Kingsi nisu defenzivno tako jaka ekipa.
Evans je postigao u nekoliko posljednih utakmica preko 20 poena, a dosta šutira, tako da mislim da bi i noćas zabiti ako Bog da preko 20 poena.
Sretno tebi bilo
Brate, vidi ovo.
Kako ja znam, KEvin nije ubacio preko 29 poena ima 3 ili 4 utakmice, mislim da je došao opet red na to jer mu je prosjek u sezoni 29.7 poena po utakmici. Kingsi nisu defenzivno tako jaka ekipa.
Evans je postigao u nekoliko posljednih utakmica preko 20 poena, a dosta šutira, tako da mislim da bi i noćas zabiti ako Bog da preko 20 poena.
Sretno tebi bilo
al gotov svaki 3 komentar za tekme je koje prenose,protivnicki napadac je sutirao ali odbrana domaceg tima je uspjesno blokirala,i dadnu evidenciju npr kad neko povede 0:1 na kraju cesto rezultat zavrsi 2:2 
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
22 21/Luxemburg-BiH (P.P.) uto, 19:00 2 2,05
250 Brazil-R.Irska (N.T.) uto, 21:05 1 1,45
252 21/Njemačka-Island uto, 17:45 1 1,25
380 San Antonio-Cuenca uto, 20:30 1 1,25
319 C.Zvezda-Nymburk uto, 20:00 1 1,35
313 Detroit-Boston uto, 23:59 2 1,50
Koeficijent: 9,41
Uplata: 5,00 Dobitak: 47,05
250 Brazil-R.Irska (N.T.) uto, 21:05 1 1,45
252 21/Njemačka-Island uto, 17:45 1 1,25
380 San Antonio-Cuenca uto, 20:30 1 1,25
319 C.Zvezda-Nymburk uto, 20:00 1 1,35
313 Detroit-Boston uto, 23:59 2 1,50
Koeficijent: 9,41
Uplata: 5,00 Dobitak: 47,05
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa dobro, razrađivaju još taj sistem... Nije lahko pratit tekmu i izbacivat live komentare...bad_boy je napisao/la:al gotov svaki 3 komentar za tekme je koje prenose,protivnicki napadac je sutirao ali odbrana domaceg tima je uspjesno blokirala,i dadnu evidenciju npr kad neko povede 0:1 na kraju cesto rezultat zavrsi 2:2
haj hvala ,al sta mislis za wade i njemu je vrijemeNeutral je napisao/la:@$eLLa
Brate, vidi ovo.
Sretno tebi bilo
Evo ovde bi trebalo da bude neki streamvejza_ je napisao/la:pozz samo jedno pitanje zna li neko gdje se mogu pratiti ovi naši mladi U21??
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Super je stranica,nemam rijeci,samo nek promjene zvuk za rukomet ,isti je kao u fudbala pa sve kontam moji dali go,kad ono rukomet se mijenjaGunnerS je napisao/la:Pa dobro, razrađivaju još taj sistem... Nije lahko pratit tekmu i izbacivat live komentare...bad_boy je napisao/la:al gotov svaki 3 komentar za tekme je koje prenose,protivnicki napadac je sutirao ali odbrana domaceg tima je uspjesno blokirala,i dadnu evidenciju npr kad neko povede 0:1 na kraju cesto rezultat zavrsi 2:2
- sarajlija89
- Kontakt:
nek mi neko kaze zasto je prekinuta tekma nacional belenenses..vidio sam da je 2-0 bilo cini mi se...kad je prekid bio,u kojoj minuti i jel se nastavlja tekma ili nova igra
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Da, da, to i mene zahebe... puno puta 
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Zadnja izmjena: Emir_ZENICA, dana/u 02 mar 2010, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.
A C A B !
kladis li se ti?evo za danas dva para koja bi trebala doci kod mene idu na veliki ulogGunnerS je napisao/la:Da, da, to i mene zahebe... puno puta
Graz-Medvescak 1 1.45
Turk Telekom-Gran Canaria 1 1.75
sta mislis Bosna 2/2 nije losa kvota
Niej bilo nikakav rezultatsarajlija89 je napisao/la:nek mi neko kaze zasto je prekinuta tekma nacional belenenses..vidio sam da je 2-0 bilo cini mi se...kad je prekid bio,u kojoj minuti i jel se nastavlja tekma ili nova igra
Prekinuta i danas je imaš u 16:00
Taj sistem ćeš se namučiti da ga sam izračunaš , treba ti program zato, pogotovo sistem koji ima mnogo parova, nego odeš u kladionicu, i tamo kad uplatiš provjeriš koliko je po kombinaciji i onda skontaš da li ima potrebe prepravljati ili ne.adnan24 je napisao/la:Ljudi kako se racunaju kvote na sistemu...kada pravim tiket ovdje na internetu izbaci mi samo maksimalni dobitak.Interesuju me moguci dobitci na ostalim kombinacijama...ako neko zna kako se to racuna?
P.S. Sistem je bez fikseva
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najbolje je izbjeci tu tekmu danas ne valja dva puta igrat na taj par ako je tekma prekinuta ili uplacivat na isti par,moze zeznut mene je tako 4 puta zeznulo.
Heh, naravno da jesam, nebi bio ovdje da nisambad_boy je napisao/la:kladis li se ti?evo za danas dva para koja bi trebala doci kod mene idu na veliki ulogGunnerS je napisao/la:Da, da, to i mene zahebe... puno puta
Graz-Medvescak 1 1.45
Turk Telekom-Gran Canaria 1 1.75
sta mislis Bosna 2/2 nije losa kvota
BiH, sam igrao 2... Trebala bi bit...
Graz pokušaj izbjeć jer ti zagrebčani su zeznuti a taj Turk, ne znam šta da ti kažem..
- sarajlija89
- Kontakt:
GunnerS je napisao/la:Niej bilo nikakav rezultatsarajlija89 je napisao/la:nek mi neko kaze zasto je prekinuta tekma nacional belenenses..vidio sam da je 2-0 bilo cini mi se...kad je prekid bio,u kojoj minuti i jel se nastavlja tekma ili nova igra![]()
Prekinuta i danas je imaš u 16:00
zakleo bi se zivotom da sam vidio na ttx da 2-0 pise
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
evo jedan info
Sparta Sarpsborg - Valerenga IF 1 @1,55
Valerenga je jedna od najboljih moomcadi i vjerovatno ce zavrsiti kao prva u norveskoj ligi dok za spartu se moze reci da su drugi tim lige , veliki pad koeficijenta bio je oko 2 dok sad je 1,55 u bet live su sklonili par vidim da ga ima u derby a razlog tome koliko sam vidio danas odnosno veceras gosti ce da odmore 12 igraca te igrace sa mladjim igracima
takodjer da kazem da ih je sparta vec dva puta uzimala kad su igrali kuci , ja cu ga ispratiti ako ga nisu jos ukinuli , pozz
Sparta Sarpsborg - Valerenga IF 1 @1,55
Valerenga je jedna od najboljih moomcadi i vjerovatno ce zavrsiti kao prva u norveskoj ligi dok za spartu se moze reci da su drugi tim lige , veliki pad koeficijenta bio je oko 2 dok sad je 1,55 u bet live su sklonili par vidim da ga ima u derby a razlog tome koliko sam vidio danas odnosno veceras gosti ce da odmore 12 igraca te igrace sa mladjim igracima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.