Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Carlo me pocinje nervirati s ovom 442,dok me dani pocinje nervirati jer se ufurao,postaje prgav ko pepe 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Kakva dominacija igrom. Šteta što Pepe ne dade gol.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Valjda u drugom bude golova,kad vec ne mogu spavati,da bar vidim koji pogodak.
Sramota 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Hoćete li dobit' ikoga? 

- tyler durden
- Kontakt:
Hoce sad u finalimamandraX je napisao/la:Hoćete li dobit' ikoga?

AkoBogda i daBogda.tyler durden je napisao/la:Hoce sad u finalimamandraX je napisao/la:Hoćete li dobit' ikoga?

pa vidiš ko je sledećimandraX je napisao/la:Hoćete li dobit' ikoga?

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
-
sportski pozdrav za fanove najveceg kluba na svijetu i capitanovog omiljenog kluba poslije rome uz poruku da ne trcite pred rudu kada igrate sa vucicom jerbo je historija pokazala da smo u najmanju ruku ravnopravan protivnik i da nikakvo karanje ne dolazi u obzir. imajte to na umu iduci put kad se sastanemo.
ako nista, dobili ste autogram najveceg koji je hodao zemljom

ako nista, dobili ste autogram najveceg koji je hodao zemljom

bilo bi lijepo da se Real nadje u istoj grupi sa Romom u LP,tek toliko da vam pokazemo koliko ste nam ravnopravan protivnik u ozbiljnim utakmicama 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
prizeljkujemo vas i nadamo se da u utakmice ulazite sa tim stavom 

kako evropskom prvaku moze da bude konkurentan tim koji vec duze vrijeme nije igrao ni LP? 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
A šta je to bilo na tekmi Keita vs. Pepe? Nešto sam upratio jutros na netu, al' pošto još nisam bio otvorio oči, nisam bio u stanju detaljno to pregledat'. 

" onclick="window.open(this.href);return false;mandraX je napisao/la:A šta je to bilo na tekmi Keita vs. Pepe? Nešto sam upratio jutros na netu, al' pošto još nisam bio otvorio oči, nisam bio u stanju detaljno to pregledat'.
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Gotivim Romu,al ti sad pretjerujes.Evil Genius II je napisao/la:prizeljkujemo vas i nadamo se da u utakmice ulazite sa tim stavom
Ako uspjehom smatras to sto ste dobili Reala na nekom bezveznom turniru,onda...
-
@l - train - real je u ovom trenutku level iznad tj uvijek je to bio u odnosu na romu ali ne bi bilo prvi put da manji porazi veceg, pogotovo kada su ova dva kluba u pitanju jerbo statistika kaze da su u 9 odigranih utakmica (ukljucujuci i jutrosnju) 4 pobjede reala, 4 rome i jedan nerijesen rezultat. podsjecam da je u svih ovih 9 utakmica real ulazio kao apsolutni favorit, evropski prvak ili potencijalni evropski prvak sa ponajboljim sastavom na svijetu protiv ekipe koja ni u italiji ne vodi glavnu rijec. uostalom, 11 na 11 u nekih 90ak minuta sve je moguce tako da upisivanje bodova unaprijed, karanje i slicni fazoni u ovom slucaju ne piju vode 

daleko od toga. samo sam se dotakao spomenutog karanja male rome i podsjetio na historiju ove dvije ekipe koja kaze da smo nerijetko bili tvrd orah za favorizovani real. sto se tice lige prvaka fakat vas prizeljkujem u grupi jer smatram da ste najjaca evropska ekipa u ovom momentu i zelim da vidim gdje je moja roma u odnosu na takav tim. isto tako, nadam se da cete u tu utakmicu uci sa odredjenom dozom arogancije i potcjenjivanja koje pokazuje par vasih forumasa jer bi u tom slucaju roma imala vece sanse za iznenadjenje. nista vise, nista manje.Dzoni je napisao/la: Gotivim Romu,al ti sad pretjerujes.
Ako uspjehom smatras to sto ste dobili Reala na nekom bezveznom turniru,onda...
izgleda da je nesto sto se vuce jos od derbija sa barcelonom.mandraX je napisao/la:A šta je to bilo na tekmi Keita vs. Pepe? Nešto sam upratio jutros na netu, al' pošto još nisam bio otvorio oči, nisam bio u stanju detaljno to pregledat'.
"Karanje male/malog xxx" je obična uzrečica, koju neki ovdje očito preozbiljno shvataju. Ali ne čudi, uspjeh je pobjediti Real, pa barem to bila i ovako nebitna utakmica.
Čestitke simpatizerima Rome.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
-
ne shvatam ju preozbiljno ali ne propustam priliku nasladiti se time da je jheban onaj koji je trebao karatiClutch je napisao/la:"Karanje male/malog xxx" je obična uzrečica, koju neki ovdje očito preozbiljno shvataju.

nikakva to sramota nije. svaka pobjeda nad realom je uspjehClutch je napisao/la:Ali ne čudi, uspjeh je pobjediti Real, pa barem to bila i ovako nebitna utakmica.

pozdrav
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.