HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Ne znam kako stvari stoje, ali smijesno mi je da se dovode nekakvi poluigraci..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
primasquadra je napisao/la:jes eto karačić je reko dovedite mi turkalja , kataneca , radulovića , duraka , krešu ...
zna branko puno bolje birat

Upravo to.
Moraju neki shvatiti da kod nas trener nema ulogu Managera, a la Alex Ferguson ili Wenger.
Kod nas trener kaže za koju mu poziciju treba igrač, a uprava ostalo odrađuje.
-
- Kontakt:
Jeste, eto Danko i Marin su te igrače izvukli iz rukava ono " na gotovo"primasquadra je napisao/la:jes eto karačić je reko dovedite mi turkalja , kataneca , radulovića , duraka , krešu ...
Prestani izmišljotine plasirati kao istine.ZrinjskiMostar je napisao/la:Jeste, eto Danko i Marin su te igrače izvukli iz rukava ono " na gotovo"primasquadra je napisao/la:jes eto karačić je reko dovedite mi turkalja , kataneca , radulovića , duraka , krešu ...
Bar neki dokaz prikaži ako ustraješ u tim svojim tvrdnjama
Najbolji primjer kakvi nam igrači se nude i dolaze je taj Radulović,rođak mi živi u Njemačkoj i kaže da je taj Radulović bio na probi kod nekoliko klubova po trećoj i četvrtoj ligi,nigdje nije prošao...Dođe u Zrinjski i može odmah igrati kvalifikacije za ligu prvaka!!!
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
-
- Kontakt:
De ne pametuj te više ovde, mozgonje!
Zrinjski pod hitno treba u suradnji s Veležom i gradom Mostarom osnovati gospodarsko-građevinski konglomerat u cilju izgradnje novog modernog stadiona s 12.000 sjedećih mjesta i natkrovnom konstrukcijom negdje van grada, ali dovoljno blizu gradu. Ili Rodoč ili Sjeverni logor. Ali da se demilitarizira to područje tj. da ne bude ni pod upravom HVO/HDZ-a ni pod upravom ARBiH/SDA. To se može uz dosta volje, povjerenja i optimizma. Napraviti i šok sobu ispod stadiona da se navijači mogu iživljavati da ne bude nereda i sranja svako malo po Bulevaru. Živjeli.
Evo primjera, nešto poput Stožica. Samo malo manje.

Ovo sa sok sobom mi je ekstra ideja. To treba uvest u sve gradove po BiH 

-
- Kontakt:
kako da ne, i dati ime stadionu " velika petokraka" 

- RezervniGolman
- Kontakt:
Hvala ali ne želimo!!!Caeruleus je napisao/la:Zrinjski pod hitno treba u suradnji s Veležom i gradom Mostarom osnovati gospodarsko-građevinski konglomerat u cilju izgradnje novog modernog stadiona s 12.000 sjedećih mjesta i natkrovnom konstrukcijom negdje van grada, ali dovoljno blizu gradu. Ili Rodoč ili Sjeverni logor. Ali da se demilitarizira to područje tj. da ne bude ni pod upravom HVO/HDZ-a ni pod upravom ARBiH/SDA. To se može uz dosta volje, povjerenja i optimizma. Napraviti i šok sobu ispod stadiona da se navijači mogu iživljavati da ne bude nereda i sranja svako malo po Bulevaru. Živjeli.
PS šta je sa krmkom nije valjda pod nož otišao

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Po čemu su ti Stožice petokraka? Kao što vidiš stadion nije u obliku pentagrama, nego se radi o klasičnom obliku četverokuta.ZrinjskiMostar je napisao/la:kako da ne, i dati ime stadionu " velika petokraka"

Caeruleus je napisao/la:Zrinjski pod hitno treba u suradnji s Veležom i gradom Mostarom osnovati gospodarsko-građevinski konglomerat u cilju izgradnje novog modernog stadiona s 12.000 sjedećih mjesta i natkrovnom konstrukcijom negdje van grada, ali dovoljno blizu gradu. Ili Rodoč ili Sjeverni logor. Ali da se demilitarizira to područje tj. da ne bude ni pod upravom HVO/HDZ-a ni pod upravom ARBiH/SDA. To se može uz dosta volje, povjerenja i optimizma. Napraviti i šok sobu ispod stadiona da se navijači mogu iživljavati da ne bude nereda i sranja svako malo po Bulevaru. Živjeli

#SuningOUT
Nama ne treba bratstvo i jedinstvo sa Titinim sinovima,mi imamo naš Bijeli Brijeg u Mostaru,oni svoju Knauf-arenu u Vrapčićima...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
- primasquadra
- Kontakt:
jes slovenci , uzeli sve pare od europske unije . nama će dati grad mostar 

To si upravu. Ja mislim da je stadion u Stožicama financiran iz europskih fondova s preko 60%. Mostar niti ima vlast, niti ima novac. I postoje prioriteti. Ovo je naravno u današnje doba još uvijek teška fikcija, ali ja sam samo rekao šta mislim da treba Zrinjskom i ostalim klubovima iz Mostara. I šta ovaj grad jednog dana zaslužuje. Bijeli brijeg je bez obzira na silna šminkanja (evo napravila se i VIP loža) još uvijek ruglo s onom jednom tribinom i atletskom stazom.primasquadra je napisao/la:jes slovenci , uzeli sve pare od europske unije . nama će dati grad mostar
Ali činjenica je takav jedan stadion puno više treba Veležu, nego Zrinjskom, tako da me ne čudi što ovdje većina negoduje oko ove ideje.
- RezervniGolman
- Kontakt:
Ne zelimo ni mi s vama nista i kad smo kod toga. Vi nemate svoj stadion. Vi ste rentali stadion. Fakticki vasi su samo dresovi šorcevi i kopačkeTaramba je napisao/la:Nama ne treba bratstvo i jedinstvo sa Titinim sinovima,mi imamo naš Bijeli Brijeg u Mostaru,oni svoju Knauf-arenu u Vrapčićima...

KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
-
- Kontakt:
Moj druže, kada bi mi živjeli u normalnom svijetu, to bi i bilo moguće. Ovako, ne ide ni kada bi grad milione imao, upravo zbog ovih komentara iznad mene (Knauf Arena, Titini sinovi, rentanje stadiona i sl.) A i bolje je ovako. Ko će bola to ..Caeruleus je napisao/la:Zrinjski pod hitno treba u suradnji s Veležom i gradom Mostarom osnovati gospodarsko-građevinski konglomerat u cilju izgradnje novog modernog stadiona s 12.000 sjedećih mjesta i natkrovnom konstrukcijom negdje van grada, ali dovoljno blizu gradu. Ili Rodoč ili Sjeverni logor. Ali da se demilitarizira to područje tj. da ne bude ni pod upravom HVO/HDZ-a ni pod upravom ARBiH/SDA. To se može uz dosta volje, povjerenja i optimizma. Napraviti i šok sobu ispod stadiona da se navijači mogu iživljavati da ne bude nereda i sranja svako malo po Bulevaru. Živjeli.
Zadnja izmjena: drakensang, dana/u 31 jul 2014, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.
- RezervniGolman
- Kontakt:
Drakensang nemoj srat. Ja nisam ni vrijedjao ni omalovazavao. Samo sam decku napisao da nemaju svoj stadion i nista nisam slagao. Valjda on konta kad iznajmi auto u rent a car-u da je njegovo
ili možda ležaljku na plazi u Makarskoj

KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
- BurningLegion
- Kontakt:
Jebga nije ni Velezov stadion pa ga se svojata kao da jest i/ili stalno provlaci takva prica.
Gradski je stadion, ne znam sta se svadjate oko toga.
Gradski je stadion, ne znam sta se svadjate oko toga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.