Hajduk Split
Re: Hajduk Split
Vlašić bi mogao izrasti u sjajnog igrača. Već sad, sa 16 godina, je najbolji u Hajduku..
A kakav god da je hajduk, za svoje dobro, ne bi trebao otići iz kluba prije 19 god....
A kakav god da je hajduk, za svoje dobro, ne bi trebao otići iz kluba prije 19 god....
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
u danima sretnim
u danima grubim
ja ne mogu drugo
nego da ga volim
Zaboravit što prije i spremit se za Kazahstance...
u danima grubim
ja ne mogu drugo
nego da ga volim
Zaboravit što prije i spremit se za Kazahstance...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
-
- Kontakt:
Hajduče bili anđele šta ti stoka od Uprave radi već deset godina, nekakva rijeka trpa četiri komada 

Grbavica naš je Hram!!!
- Consigliere
- Kontakt:
Yebote, Hajduk se nakon dva kola oprostio od titule... Navijaci u Splitu zaluzuju puno jacu ekipu.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Radila...RiverPlate je napisao/la:Hajduče bili anđele šta ti stoka od Uprave radi već deset godina, nekakva rijeka trpa četiri komada
Hajduk je do nedavno imao bagru za upravu, ali sada su to fini ljudi, međutim, kao sto si vec rekao, godine i godine sustavnog unistavanja od prethodnih uprava su klub dovele do ovoga. Jbga, para nema i ne mozes ih izmislit nikako. Mozda ako prodaju par mladica, ali i to tesko...
Glavno za Hajduk je da nastavi ovako, smanjuje se dug, a rezultati mogu trpit jer svakako da pored Mamica prvaci biti ne mogu. Prodaja po mom misljenju bi bila idiotska i kraj price.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma Hajduku je najbitnije da igraju Europu ( kvalifikacije) redovno i da dobivaju koliko toliko novca.
Vec ce se prodajom igraca i nekim boljim ugovorima ( a i boljom posjetom na Poljudu) dug smanjiti i omoguciti klubu da bude konkurentniji u HNL pa i u Europi.
Vec ce se prodajom igraca i nekim boljim ugovorima ( a i boljom posjetom na Poljudu) dug smanjiti i omoguciti klubu da bude konkurentniji u HNL pa i u Europi.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Zatso ne igraju talentovani bratic i Svrsajevic? Nije valjda da su i ovakvom odronu od ekipe izgubili mjesto
kakve panjine odvedu ih preko stele na svjetsko jos poklopi se da igramo trece kolo nebitnu utakmicu i tu panjine zaigraju i jos jedan zabije a drugi asistira protiv Irana ali djaba sve opet niko panjeve nece da kupi

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Zadnji put kad je naslov osvojen u sezonu se krenulo remijem i porazomConsigliere je napisao/la:Yebote, Hajduk se nakon dva kola oprostio od titule... Navijaci u Splitu zaluzuju puno jacu ekipu.

Tino je bio povrijedjen a i napustio je klub otisao u Tursku ligu,a tako isto i Avdija mislim da je napustio klub i otisao u TurskuBigBigBang je napisao/la:Zatso ne igraju talentovani bratic i Svrsajevic? Nije valjda da su i ovakvom odronu od ekipe izgubili mjesto![]()
kakve panjine odvedu ih preko stele na svjetsko jos poklopi se da igramo trece kolo nebitnu utakmicu i tu panjine zaigraju i jos jedan zabije a drugi asistira protiv Irana ali djaba sve opet niko panjeve nece da kupi
![]()
![]()

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Ako Hajduk osvoji titulu ja trčim gol od Širokog do SplitaSiamoNoi je napisao/la:Zadnji put kad je naslov osvojen u sezonu se krenulo remijem i porazomConsigliere je napisao/la:Yebote, Hajduk se nakon dva kola oprostio od titule... Navijaci u Splitu zaluzuju puno jacu ekipu.

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
I onda zaigras par minuta za Hajduk i dobijes pozivi u repku.Android je napisao/la:Ako Hajduk osvoji titulu ja trčim gol od Širokog do SplitaSiamoNoi je napisao/la:Zadnji put kad je naslov osvojen u sezonu se krenulo remijem i porazomConsigliere je napisao/la:Yebote, Hajduk se nakon dva kola oprostio od titule... Navijaci u Splitu zaluzuju puno jacu ekipu.
Prodas se u Tursku, sjedis 3 godine na klupi i nekom 'sporu i vratis se k'o car

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Reko da provjerim. Cudne li slucajnosti. U prvom kolu Hajduk - Pula 1856 1:1SiamoNoi je napisao/la:Zadnji put kad je naslov osvojen u sezonu se krenulo remijem i porazomConsigliere je napisao/la:Yebote, Hajduk se nakon dva kola oprostio od titule... Navijaci u Splitu zaluzuju puno jacu ekipu.

EDIT: Jos su i u Europu igrali sa ircima. Ne moze ovo bit slucajno

Ivica Šurjak: Ovaj Hajduk nema veze s
nekadašnjim Hajdukom. I Hajdukom u moje
vrijeme, i Hajdukom u godinama kad je igrala
moja generacija i Hajdukom u godinama nakon
moje generacije. Ovaj Hajduk je samo zadržao ime
i osim tog imena nije ostalo gotovo ništa.Danas po Splitu mnogi pričaju pokralo nas je tu, pokralo
nas je tamo, ovo nema više smisla, kako mi
možemo nekoga pobijediti, ako nas stalno kradu.
Jest, slažem se. To što suci koje je Mamić, a tko
drugi, doveo da sude Hajduku je tužno, no
zapitajmo se malo je li baš samo u tome problem. Hajduku se ne sudi penal protiv Istre i odmah se
šalju ovakva i onakva priopćenja, a nitko se ne
pita jesmo li mi toj Istri na Poljudu trebali zabiti
nekoliko komada. Da, jesmo. Hajduk bi to trebao
moći i onda nitko ne bi brinuo neki nedosuđeni
penal. Prava istina leži u činjenici da ova momčad Hajduka više ne može pobijediti nikoga. Meni je
iskreno žao današnjeg Hajduka. Ja znam koliko je
njima teško. Love nema, a kad nema love onda ne
možete ništa, a kamoli voditi klub koji bi se trebao
suprotstaviti Dinamu i Mamiću. To je osnovni
problem u kojem se Hajduk nalazi. A ovo "pokralo nas je"... Ma znam ja da nas je pokralo.
Mi smo lani gubili 4:1 od Dragovoljca, 3:0 od
Belupa, 5:0 od Dinama… Nije nas baš svaki put
toliko pokralo da nas tako pregaze. O takvim
stvarima bi trebali razgovarati. To su zapravo
osnovni problemi koje Hajduk treba riješiti, a ne vječno se vaditi na suce. I u moje vrijeme su nas
krali. Pa što vi mislite kako je bilo doći u Beograd,
Banja Luku ili Skopje? Pa tamo bi bio sretan i da
živu glavu izvučeš, a kamoli da bod uzmeš. I
naravno da je bilo krađe, ali mi smo imali
kvalitetu, pa smo mogli usred Beograda Partizanu uvaliti šest komada i osvajati duple krune u
onako jakoj ligi. Hajduk je 90-ih osvajao duple
krune i igrao četvrtfinale Lige prvaka. Imao je
moć, imao je novac, dan danas ima podršku
Torcide i navijače širom Hrvatske.
- Mamić radi svoj posao i njega zanima samo da Dinamo bude vječni prvak, A to što je zbog toga
uništio hrvatski nogomet, uopće ga ne zanima.
Budimo realni, i mi smo mu to na neki način
dopustili. Mamić nas je sve progutao i to je
činjenica. Hajduk više ne može biti prvi, a mene
jedino to zanima i zbog toga sam otišao. Ako neću biti prvi, neću se ni baviti tim poslom,
odlazim iz Hajduka i prepuštam mjesto drugome.
Hajduk je za mene sve, Hajduk je za mene svetinja,
i ako vidim da nisam uspio, odlazim. Da se
razumijemo, i ova uprava pokušava sve za dobro
Hajduka, bori se koliko može protiv nepravde, al naglašavam, nije samo to problem. Ono što
najviše boli svakog pravog navijača Hajduka je da
Hajduk danas ništa ne obećava. Nemoćni su. Nije
problem u Dinamu. Ovaj Hajduk ne može dobiti ni
Belupo, ni Istru. Nije problem ni u Dinamu ni u
nedosuđenom penalu protiv Istre. Problem je što se protiv te Istre ne vodi 3:0 i tada nitko živ ne bi
pričao o tom penalu. Mi kod Belupa gubimo 3:0 i
onda se poslije uhvatimo detalja iz 92. minute
zbog kojeg je Tudor dobio crveni karton. I onda
se danima samo o tome priča,a ne o tome da nas
je najgora ekipa u ligi potukla do nogu. I onda, ono što je najtužnije, mi tu godinu proglašavamo
uspješnom. Treći si u prvenstvu, Dinamo ti zabije 5
komada u kupu, Dila Gori te izbacila iz Europe
prije nego je Europa i počela, a sezona se
proglašava uspješnom. Jedino tako možemo ići
naprijed. Hajduk je u puno utakmica bio oštećen, ma pokraden, i vjerojatno će tako biti i dalje. I to
je sramota, ali nemojmo da nam samo to bude
isprika. Jer ako to bude tako, onda bojim se,
Hajduku nema pomoći.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
E ne znam sta on ima pricat kad je on sa svojim "suradnicima" doveo Hajduk do ovoga. Zalosno zivota mi, takvo licemjerstvo...
- Consigliere
- Kontakt:
Artem Milevskiy novi igrac Hajduka!
Po ovome ga najvise pamtim...
[youtube][/youtube]

Po ovome ga najvise pamtim...

[youtube][/youtube]
Fit Tony: I keep my friends close...
- WalterWhite
- Kontakt:
Artem Milevskiy potpisao za Hajduk, nekadašnji reprezentativac Ukrajine i legenda Dinama iz Kyeva..
Pitanje je koliko je ovaj propao kad je došao u Hajduk ?
Pitanje je koliko je ovaj propao kad je došao u Hajduk ?

Slične fore će i psihopat prodavat koju godinu nakon što na koljenima izleti iz kluba.Nema to srama.Lillard je napisao/la:E ne znam sta on ima pricat kad je on sa svojim "suradnicima" doveo Hajduk do ovoga. Zalosno zivota mi, takvo licemjerstvo...
Dosao je a dzaba jer je s Kijevom raskinuo ugoor zimus. A placa nece bit velika. Poznato je kako Ukrajinac voli popit, a vec se prave plakati
..

Dodjose vremena kad i Hajduk strahuje od egzoticnih protivnika. Kazahstanci ove sezone stvarno jako dobro igraju, ali mislim da se Hajduk nema cega bojat. Nisu oni Barcelona jbt. Gledam malo i tabelu, nisu bas najbolji, ali izborili su ligu za prvaka. U 21 utakmici imaju 11 pobjeda, 2 remija i cak 8 poraza. Od toga kuci imaju 8 pobjeda i 2 remija dok vani imaju tek 3 pobjede i 8 poraza. Mislim da bi nekih 1-1 bilo odlicno i da je Hajdukova prava sansa na Poljudu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.