Ko je ovde dobro poslovo ???

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Pametno jbg, vidjeli smo da im je to navika u slučaju Suarez.Donnie Darko je napisao/la:Pročitao sam negdje da su fol dogovorili sa Fiorentinom kupovinu Cuadrada sljedeće ljeto za 40 miliona.
Ma o tom Aggeru se piše svakog prelaznog roka.suhi je napisao/la:Puntopelota pise da hocete narkomana aggera
Rasputin nobe, nisam ja napravio ovu sliku nego sam salto FB i naletim na to tako da suti ba i gledaj svoja posla.Rasputin je napisao/la:Koji si ti retard mentalniGracanicaAA je napisao/la:Barcelona odradila dobar transfer, A real
![]()
![]()
raketu poredis sa ovim igracima, James nije dokazan jos toliko ali kroos je za njega vec penzionisan koliko je stvari osvojio raketa nece ni do kraja karijere i nemam pojma odakle se ovi podatci izvlace hamesom i kroosov ucinak sa svjetsko protiv raketinih 38 utakmica u ligi? ovo nije nista tacno prije svega ne omalazavam Raketica ali kad neko postavi ovakvo nesto ja ga ovako zamislim
Nadam se da si za ovo već banovan.Rasputin je napisao/la: Koji si ti retard mentalni![]()
Slažem se, ali to ne govori mnogo o njihovim individualnim kvalitetima. Rakitić tek treba da se dokaže u najvećem klubu i da pokuša osvojiti velike trofeje.Rasputin je napisao/la: raketu poredis sa ovim igracima, James nije dokazan jos toliko ali kroos je za njega vec penzionisan koliko je stvari osvojio raketa nece ni do kraja karijere
Nije tačno, nego se poredi prošlogodišnja sezona u svojim klubovima. James je u prosječnoj francuskoj ligi imao 9 golova i 12 asistencija, dok je Kroos imao 2 gola i 4 asistencije u 29 nastupa za Bayern. Rakitić, s druge strane, u 34 nastupa 12 golova i 10 asistencija.Rasputin je napisao/la: i nemam pojma odakle se ovi podatci izvlace hamesom i kroosov ucinak sa svjetsko protiv raketinih 38 utakmica u ligi?
Iz priloženog se da zaključiti da si postavio svoju sliku.Rasputin je napisao/la: ovo nije nista tacno prije svega ne omalazavam Raketica ali kad neko postavi ovakvo nesto ja ga ovako zamislim
Lijep prikaz inferiornosti s vaše strane kolega. Konsternirane osobe i trebaju da se sakriju u ćošak i ne ustaju do daljnjeg.Rasputin je napisao/la:uuuuu jesi mi suknuo unknown na noge necu moc na noge ustat
Tacno se zabrinem za zdravlje nekih ljudi. James nije dokazan, a Rakitic jeste!!! Ko god je imalo pratio Kolumbijca u Portugalu vidio bi kakav je on igrac. Koliko samo utice na igru. Kroos nesto manje utakmica odigrao, ali ipak je on igrao u timu koji je prije godinu dana osvojio sve trofeje, a i dobro je popunjen na tim pozicijama. Mada, kad god je igrao pokazao je o kakvom se igracu radi.Rasputin je napisao/la:Koji si ti retard mentalniGracanicaAA je napisao/la:Barcelona odradila dobar transfer, A real
![]()
![]()
raketu poredis sa ovim igracima, James nije dokazan jos toliko ali kroos je za njega vec penzionisan koliko je stvari osvojio raketa nece ni do kraja karijere i nemam pojma odakle se ovi podatci izvlace hamesom i kroosov ucinak sa svjetsko protiv raketinih 38 utakmica u ligi? ovo nije nista tacno prije svega ne omalazavam Raketica ali kad neko postavi ovakvo nesto ja ga ovako zamislim
After latest talks, a deal with Liverpool on centre back Daniel Agger (29) is close. Barcelona would pay 15M for the Danish defender [sport]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.