Ma meni se ovako cini da je fan verzija slicna onim "klasicnim" dresovima. Recimo kao Nikeov od ranije, i kada ovako pogledam meni se ne sviđa jer je skroz drugaciji. Doduse to i jeste poenta fan verije. Ali eto meni je ljepsa ova player verija.AllGunsBlazing je napisao/la:Nije bas istina. Ja sam probavao M i stoji dobro. I uopste nije vrecast. Naravno da nije kao na Chambersu, poenta i jest da nisu isti dresovi, ali da stoji lose? Ne, sasvim dobro.Desole je napisao/la:Trueisx je napisao/la:Koliko je bolja ova player verzija dresa, od onih fan replika vrećastih sranja.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa fan verzija je svakako fan verzija bio to Nike ili Puma ili Adidas. Samo je fazon sto su razlike izmedju fan i player verzije razlicite kod Nikea i Pume. Kod Nikea u materijalima koristenim i slicno, a u Pume u kroju. Znate da su na WCu bili fan dresovi Engleske i Italije, ali isto tako su bili i player verzije oba dresa. I na kraju, svaki fudbaler manje vise je gradjen atletski(govorim manje vise jer ima igraca tipa miske
) dakle logicno da ce svaki dres manje vise biti dobar i kad je uz tijelo, dok je kod navijaca prica malo(ili malo vise) drugacija. Medjutim ovaj dres nije bas toliko los, dobar je i u Fan verziji. Onako je odlican.

Celik!3,2,2.
To sam i mislio sa tim poenta fan verzije. Nije bilo potrebe da objasnis, znam ja to. Samo kazem dres u plejer verziji>fan verzija.
Izgleda ništa od SchneiderlinaBen Smith @BenSmithBBC 3m
Jay Rodriguez and Morgan Schneiderlin close to joining Spurs as two more Southampton players head for the exit door
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
"Schneiderlin is attracting interest from [Arsenal] and [Tottenham], but favours the latter as he wants to work with Pochettino again."
tko ga **** blesavog
pošto se najmanje spominjo william carvalho,nebi me začudilo da nam on dođe :kafa:ako će opće dolazit dmf

pošto se najmanje spominjo william carvalho,nebi me začudilo da nam on dođe :kafa:ako će opće dolazit dmf
Ma nek se goni, Spurse prije nas 
Doći će nama Kadir

Doći će nama Kadir

Wenger's apparent lack of desire to bring in Schneiderlin may confirm Khedira & Carvalho are the two main Arsenal midfield targets - ovde ce biti svega do kraja prelaznog roka
(od ove 3 ko god dođe ja sretan)

Arsenal All The Way !
topnik1 je napisao/la:nema potrebe da ide na posudbu,,treba staviti u dzep par milioncica ako se moze,,,sad imamo Debuchya..Caluma i bellarina,,,imamo maldice za buducnost jenki je visakcala je napisao/la:Nakon sto smo doveli relativno starog Debuchya, mislio sam da Jenky ima buducnost u Arsenalu. Nakon ovog transfera, mislim da se on ukrcava na prvi voz iz Londona u jednom smjeru.
U potpunosti se slažem, Chambers za dvije sezone ca da bude standardan, Bellerin ce da mu bude zamjena, a prethodno ce da Debuchy izdominira

Žao mi je Jenkinsona, ali šta je tu je....
ma keydura je zito,,ja bih ga iskreno volio vidjeti u arsenaluAA23 je napisao/la:Ma nek se goni, Spurse prije nas
Doći će nama Kadir

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
You’re the second right-back signing of the summer after Mathieu Debuchy - what has the manager said to you about your role?
He said that he sees me at right back, centre back, holding centre midfield. He sees me in a variety of different positions, which i like, because then I can find out where I am best at and push myself as far as I can go in that position. I am just excited to get started really.
He said that he sees me at right back, centre back, holding centre midfield. He sees me in a variety of different positions, which i like, because then I can find out where I am best at and push myself as far as I can go in that position. I am just excited to get started really.

- HighburyHigh
- Kontakt:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ja bih više volio Carvalha od Khedire. Ako ga dovedemo, yebi Arsene i mene i zenu i djecu.
- Ozymandias
- Kontakt:
Da se dovede bilo koji DM ja zadovoljan 

- frankqqqqq
- Kontakt:
di Marzio sad na twitteru piše da se interesujemo za Douglasa Costu iz Shakhtara Donetska, neko više pratio tu ligu? Pošto videi prikazuju samo ono najbolje, šta bi nam donio svojim dolaskom?
Potencijal koji je ostao samo potencijal, kopija hulka samo 30kg mrsavijifrankqqqqq je napisao/la:di Marzio sad na twitteru piše da se interesujemo za Douglasa Costu iz Shakhtara Donetska, neko više pratio tu ligu? Pošto videi prikazuju samo ono najbolje, šta bi nam donio svojim dolaskom?

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Ohoo dođeš kući Chambers već tu
Nekog zanima nešto više u vezi plavih dresova ?

Nekog zanima nešto više u vezi plavih dresova ?
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Jenkinson is set to join West Ham on loan. Arsenal refused all bids, only interested in loans
A.F.C. Bournemouth!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.