momciluci

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
I am very happy to announce I have signed with @Arsenal.
would like to take this opportunity to say thanks to everyone at @SouthamptonFC for everything they have done & for making this possible.
I'm looking forward to joining up with my new team mates today & beginning preparation for the season ahead. Thanks for all your messages.
De ti meni reci znaš li kad je predstavljanje Chambersa ?QUARTERBACK je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
I am very happy to announce I have signed with @Arsenal.would like to take this opportunity to say thanks to everyone at @SouthamptonFC for everything they have done & for making this possible.I'm looking forward to joining up with my new team mates today & beginning preparation for the season ahead. Thanks for all your messages.
Trueisx je napisao/la:Koliko je bolja ova player verzija dresa, od onih fan replika vrećastih sranja.
Mozel odgovor veceras u pp, dok mi strina vrati kašike, odnijela za iftara joj trebalo?Valencia je napisao/la:Hoce li doci Kedira?
Ima li sanse da se nametne Kembel u napadu?
BigBigBang je napisao/la:Haj sve je ovo sa transferima ekstra, svaki transfer je zasad odlicani zadovoljan sam ali najbitniji od svih (a sviz znamo koji) mi cemo ganjati na deadline day![]()
Morgan Schneiderlin – Southampton to Arsenal
Arsenal are in talks with the Saints over Schneiderlin and the Frenchman has made it clear he wants to leave. The sticking point is the fee, though, with Southampton wanting £27million. Arsenal would pay £20million and talks will continue. (7/10)
Read more at http://talksport.com/football/liverpool ... zAdWvtS.99" onclick="window.open(this.href);return false;
cudu zvanom TwiterQUARTERBACK je napisao/la:nemoj srat, đeeBarcod je napisao/la:Bajram Serif Mubarek Olsun ko slavi drugovinedim93 je napisao/la:To se već cijeni, a na web stranici ostavili prostora za Chambersa
Nego plavi dresovi pitate ?![]()
Naime, navodno, kako neki kažu ti će se dresovi koristiti za gostujuće kup utamice
Nedime ja kontam za te plave dresove stas rec .... ta informacija je odma po prestavljanju dresova bila plasirana.
Nije bas istina. Ja sam probavao M i stoji dobro. I uopste nije vrecast. Naravno da nije kao na Chambersu, poenta i jest da nisu isti dresovi, ali da stoji lose? Ne, sasvim dobro.Desole je napisao/la:Trueisx je napisao/la:Koliko je bolja ova player verzija dresa, od onih fan replika vrećastih sranja.
QUARTERBACK je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
I am very happy to announce I have signed with @Arsenal.would like to take this opportunity to say thanks to everyone at @SouthamptonFC for everything they have done & for making this possible.I'm looking forward to joining up with my new team mates today & beginning preparation for the season ahead. Thanks for all your messages.
nema potrebe da ide na posudbu,,treba staviti u dzep par milioncica ako se moze,,,sad imamo Debuchya..Caluma i bellarina,,,imamo maldice za buducnost jenki je visakcala je napisao/la:Nakon sto smo doveli relativno starog Debuchya, mislio sam da Jenky ima buducnost u Arsenalu. Nakon ovog transfera, mislim da se on ukrcava na prvi voz iz Londona u jednom smjeru.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.