FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 28 jul 2014, 13:49

Nisam bio u mogućnosti pratiti utakmicu :x al' vidim da je Lewa opet imao svoj show. :cool: Ove sezone sve ispod 40+ smatram lošim učinkom. :mrgreen: Moram opet ponoviti i zahvaliti se upravi na jednom od najboljih transfera u istoriji kluba ne samo Bayerna nego i šire, dovesti ovakog klasnog golgetera u najboljim igračkim godinama i to džaba zaslužuje svaki respekt.I nećemo zaboraviti da je Lewa mogao birati klub gdje će nastaviti karijeru al' opet je Bayern pokazao koliko je dominantan na tržištu kad treba.

Rode me takođe oduševio momak kao da ima dva srca vuče ko lokomotiva, biće on pravo osvježenje u ekipi.Kad se vrate ostali igrači sa odmora ekipa će izgledati brutalno. :zviz:

Ovom prilikom čestitam Bajram bavarskoj familiji koji slave ovaj veliki **** Serif Mubarek Olsun.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 28 jul 2014, 14:45

Saurman je napisao/la:Nisam bio u mogućnosti pratiti utakmicu :x al' vidim da je Lewa opet imao svoj show. :cool: Ove sezone sve ispod 40+ smatram lošim učinkom. :mrgreen: Moram opet ponoviti i zahvaliti se upravi na jednom od najboljih transfera u istoriji kluba ne samo Bayerna nego i šire, dovesti ovakog klasnog golgetera u najboljim igračkim godinama i to džaba zaslužuje svaki respekt.I nećemo zaboraviti da je Lewa mogao birati klub gdje će nastaviti karijeru al' opet je Bayern pokazao koliko je dominantan na tržištu kad treba.

Rode me takođe oduševio momak kao da ima dva srca vuče ko lokomotiva, biće on pravo osvježenje u ekipi.Kad se vrate ostali igrači sa odmora ekipa će izgledati brutalno. :zviz:

Ovom prilikom čestitam Bajram bavarskoj familiji koji slave ovaj veliki **** Serif Mubarek Olsun.
:urnebes: jedan od najboljih vam je otisao,,jer nije htjeo produziti ugovor,,toliko je bayern jak na trzistu,,, ;)
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 jul 2014, 14:47

Cuj htjeo. :lol:

Shaq se prikljucio ekipi i pocinje sa treninzima.

Bajram Serif Mubarek Olsun svim mojim Bavarcima koji isti slave.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 28 jul 2014, 14:48

Zapravo su otisla dvojica, al' nemojmo cijepidlacit ... :mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 jul 2014, 14:57

topnik1 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Nisam bio u mogućnosti pratiti utakmicu :x al' vidim da je Lewa opet imao svoj show. :cool: Ove sezone sve ispod 40+ smatram lošim učinkom. :mrgreen: Moram opet ponoviti i zahvaliti se upravi na jednom od najboljih transfera u istoriji kluba ne samo Bayerna nego i šire, dovesti ovakog klasnog golgetera u najboljim igračkim godinama i to džaba zaslužuje svaki respekt.I nećemo zaboraviti da je Lewa mogao birati klub gdje će nastaviti karijeru al' opet je Bayern pokazao koliko je dominantan na tržištu kad treba.

:urnebes: jedan od najboljih vam je otisao,,jer nije htjeo produziti ugovor,,toliko je bayern jak na trzistu,,, ;)
Dobar je bio al' ne i najbolji i zbog toga klub nije želio produžiti ugovor pod svaku cijenu.Bayern kad želi zadržati igrača to će i učiniti, sjeti se samo kako su ladno odbili 80 mil za Riberya od Reala.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 28 jul 2014, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 28 jul 2014, 17:07

Omerbavarac je napisao/la:Cuj htjeo. :lol:

Shaq se prikljucio ekipi i pocinje sa treninzima.

Bajram Serif Mubarek Olsun svim mojim Bavarcima koji isti slave.
Pridružujem se čestitkama Bajram Šerif Mubarek Olsun.

Jesu li danas Shaq i Bilal bili pošteđeni treninga pošto je Bajram :D

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 28 jul 2014, 17:20

Bajram Serif Mubarek Olsun svim Bavarcima koji slave.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 jul 2014, 12:20

Sta bi momci, hocemo li zaganjati "Rojsonju"? :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

edo07
Kontakt:

Re: Odg: FC Bayern München

Post Postao/la edo07 » 29 jul 2014, 12:22

Omerbavarac je napisao/la:Sta bi momci, hocemo li zaganjati "Rojsonju"? :mrgreen:
Jasta nego ;) ne treba stedjeti na takvom igracu..izvalit neku mocnu cifru momku i to je to ;)

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 29 jul 2014, 12:58

Omerbavarac je napisao/la:Sta bi momci, hocemo li zaganjati "Rojsonju"? :mrgreen:
Gotze -2013
Lewandowski- 2014
Reus- 2015
Hummels-2016

:kafa:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 29 jul 2014, 16:55

phily je napisao/la:
Gotze -2013
Lewandowski- 2014
Reus- 2015
Hummels-2016

Klopp - 2017 :P

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 29 jul 2014, 17:37

farinelli123 je napisao/la:
phily je napisao/la:
Gotze -2013
Lewandowski- 2014
Reus- 2015
Hummels-2016

Klopp - 2017 :P
Nastavi niz :lol:

Tragično je koliko je ovaj klub nemoćan da zadrži najbolje igrače.Ako je Arsenal razvojni klub MAn Utd i Citya, onda je BVB razvojni klub svakom ko se zainteresuje za njihovog igrača. Koliko ce sad dividende podjeliti, 50, 60 mil eura. Dividende se djele , a igrači odlaze zbog malih plata. :facepalm:
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 29 jul 2014, 19:39

Reus je odbio ponudu BvB-ea da mu otkupe izlaznu klauzulu, tako da sve ukazuje na to da ce slijedece godine napustiti BvB!
Oni ga ove nece prodati pa cak kad bi neko ponudio 80milion, tako da slijedece sezone upravo Reus odlucuje gdje ce nastaviti karijeru! Mislim da je Bayern najveci kandidat, te da ce se to veoma brzo ozvaniciti!!! ;)
Stern des Südens

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 29 jul 2014, 19:52

proFCB je napisao/la:Reus je odbio ponudu BvB-ea da mu otkupe izlaznu klauzulu, tako da sve ukazuje na to da ce slijedece godine napustiti BvB!
Reus je odbio prvu ponudu Dortmunda za otkup te klauzule (tj. za sklapanje novog ugovora sa poboljšanim uslovima ali bez te klauzule) prije finala kupa Njemačke. I to su mediji danas ponovili i odjednom se stvorila halabuka. BVB će nastaviti razgovore s Reusom i njegov menadžer je istakao da su i dalje spremni pregovarati s BVB-om. Znači Reus nije definitivno odbio Dortmund. Ništa tu još nije završeno, a neki ga već vide u Bayernu. :D
Možda postoji neka mogućnost da se on dovede i u naše redove i moguće da će uprava tu zagrist ako Dortmundova uprava ne otkupi tu klauzulu, ali sve je to dosta daleko.

Ja generalno i nisam nešto za dovođenje igrača koji su jednom odbili Bayern, a odlučili se za drugi klub. Takvo sam mišljenje imao kod Vidala, a isto je i kod Reusa. A obojicu smatram sjajnim fudbalerima. Možda bi se pod nekim uslovima složio s tim transferom. Ja sam prije napominjao dosta puta koliko je meni npr drago zbog jednog Goetzea , jer to je nevjerovatan dragulj i moraš ga kupiti jednostavno. A on se i odmah odlučio za Bayern. Mnogo je tu pretpostavki bilo.
Npr. i u slučaju Reusa (donekle) i slučaju Hummelsa (pogotovo) mi bi zapravo pojeli **** (da kratko i kulturno kažem). Jedan te odbio, a drugom nisi prepoznao kvalitet. :D Tako da nas tu ne znam koliko bi se u tom slučaju mogli i ponosit tim transferima....A po pitanju Hummelsa sam prilično siguran da neće obući dres Bayerna bilo kad. A tu i jedna i druga strana imaju svoje razloge (vidi prethodno rečenicu :D ).

farinelli: Jel ti priželjkuješ i misliš da će Klopp ikad postat trener Bayerna? :D
Da ne bude scenario Loew osvoji EURO i postane top kandidat za trenersko mjesto u Bayernu (nije daleko od realnosti, vjerujte mi :D ).

@Franck Ribery: Prekritičan si prema njihovoj upravi....Moraš i ti pogledat realnost i skontat da oni imaju puno manje sredstava na raspolaganju. A opet to što naš Bayern ima puno više, to jest zasluga sposobnih ljudi. Ali jednostavno u fudbalu su tako napravljeni razredi, da se previše toga skoncentrisalo u par klubova.
A samo treba pazit da našoj upravi ne nestane mašte, pa se onda skoncentrišemo samo na domaće tržište, a to bi onda moglo imati fatalne posljedice. Dugoročno, kratkoročno je ok..... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 29 jul 2014, 19:54

proFCB je napisao/la:Reus je odbio ponudu BvB-ea da mu otkupe izlaznu klauzulu, tako da sve ukazuje na to da ce slijedece godine napustiti BvB!
Oni ga ove nece prodati pa cak kad bi neko ponudio 80milion, tako da slijedece sezone upravo Reus odlucuje gdje ce nastaviti karijeru! Mislim da je Bayern najveci kandidat, te da ce se to veoma brzo ozvaniciti!!! ;)
Slažem se, može se dogovoriti sa Bayernom već u Januaru 2015. tj 6 mjeseci prije stupanja otkupne klauzule na snagu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 29 jul 2014, 20:15

Reus nikada nece obuci dres Bayerna.
Ako bi se to nekim cudom desilo jednog dana, spreman sam na svaku vrstu opklade ko misli drugacije.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 jul 2014, 20:55

Uli razvaljuje Dortmund čak i kad je iza brave,uzeće im pola tima. :lol:

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 29 jul 2014, 21:15

Saurman je napisao/la:Uli razvaljuje Dortmund čak i kad je iza brave,uzeće im pola tima. :lol:
Hehehe :thumbup: To je naš ULI :D :D

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 29 jul 2014, 21:23

Saurman je napisao/la:Uli razvaljuje Dortmund čak i kad je iza brave,uzeće im pola tima. :lol:
sarama ukoliko se desi da rojs dodje u minken ,time ce biti i ugusen posljeni pokusaj neke od ekipa u ovom slucaju Bvb da se suprostavio u takmicarskom ,igrackom ,finacijskom i svakom drugom smilu ,tesko da ce u buduce vrijeme se ponoviti klopv Bvb kao u periodu 2011 do 2013,da se ne lazemo bayern je dimenzija za sebe svjet za sebe u odnosu na sve klubove BL ,u slucaju dolaska rojska time ce biti zakovani i posljednji ekseri pokusaja bilo koje ekipe da bayernu ozbiljnije parira u bilo cemu ,bayern je jednostavno pre prevelik u ondosu na konkurenciju.

a uz to real iz madrida navodno dovodi nasu metu benatiju,njega kad bi doveli uuhhh starsan tim bi imali
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 29 jul 2014, 21:25

Tuzno ali istinito :cry: Meni kao neutralnom gledaocu bi bilo draze vidjeti neku bitku u Bundesu ali ocigledno nista od toga bar iducu deceniju. Bice koja titula nekim klubovima ali opet Bayern uzima bar 6 titula iducih 10 godina.
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.