Hoće, bit će u toku dana link.crnobijeli21 je napisao/la:Hoće li biti prijenos protiv Srbije?
Počinje u 17:30 h.
To je jedina naša utakmica u drugom krugu za koju će biti prijenos, jer ostale dvije igramo u maloj dvorani.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Hoće, bit će u toku dana link.crnobijeli21 je napisao/la:Hoće li biti prijenos protiv Srbije?
Ima 2 mjeseca kako sam vam napisao da je Maric u Srbiji, a vi opet polemisete?edinjo-bih je napisao/la:na zidu FB profila (cijela ekipa je na slici a on je drugi sa lijeva u srednjem redu), a i maric ima na twitteru sliku sa treninga u U16 srbijeGi33 je napisao/la:Gdje si vidjeo tu sliku,imal jos ko (nedo Bog) iz Bosne da ce igrati za drage komsije?edinjo-bih je napisao/la:upravo vidjeh sliku, pionirska repka srbije i u njoj jos jedan supertalentovani trebinjac, milos ceranic!!
znaci ostadosmo bez komplet ekipe kadeta...keric, simanic, glisic, bender, adzic, colak, maric, ceranic, (arapovicu su roditelji mostarci, a simanicu iz ilidze), zubac, pervan, ... sta je sa muticem?
evo statistike ceranica u ligi U14 BiH, statisticki je daleko pobjedio sve ostale igrace u njegovom uzrastu u BiH!
http://www.basket.ba/ksbih/st_xml/prika ... efiks;?%3E" onclick="window.open(this.href);return false;
Prije bi rekao naš kompleks prema njima, samo mislim da je vrijeme za skidanje kompleksaBatko je napisao/la:Srbija nas u mladim selekcijama a i A njihova vrsta uvijek nabije maks mogućom razlikom i igraju 150%...
Ne sumnjam ni da ce danas upravo protiv nas najbolje odigrati...
Njihov kompleks prema nama je veći od svemira!!!
Sent from Angelina's bed
Pise ti iznad...JHam je napisao/la:Hoce li biti kakav prenos danasnje utakmice ko onda protiv turske??
stvarno ne znam na temelju čega izbacuješ ovakve komentere, i zašto bi bilo ko morao imati neki kompleks? Košarka je sport, nadmetanje, a probleme prave upravo takvi kao ti koji od toga rade nešto više...Batko je napisao/la:
Njihov kompleks prema nama je veći od svemira!!!
Sent from Angelina's bed
pa posto su svih 6 reprezentacija prenijele isti broj bodova svejedno je. neznamo kako ce se dalje razvijati situacija, protivnici u grupi djeluju izjednaceno.sajo10 je napisao/la:Cija bi nama pobjeda izmedju Spanije i Grcke bolje legla ili je svejedno...?
Pogledaj bolje na slicisajo10 je napisao/la:@Ethel
Zasto nema Sikirasa na spisku? Pa momak je jedan od top 3 igraca u svojem godistu? :/
Ah jesam skreno hahahaEthel je napisao/la:Pogledaj bolje na slicisajo10 je napisao/la:@Ethel
Zasto nema Sikirasa na spisku? Pa momak je jedan od top 3 igraca u svojem godistu? :/
Nije zvanican, samo sam vidio da je juce objavljen na stranici pa rek'o da stavim ovdje, ali otprilike to su ta imena koja bi trebala nastupiti..edinjo-bih je napisao/la:mislim da ovaj spisak nije ispravan, ima dosta kojih fale i neki koji vise nisu pozivani tipa kolovrat, ovo je stari (siri) spisak ako se nevaram sa onog turnira kadeta u turskoj.
Za Planinica znam da je jako dobar, za Dreznjaka ne znam...giannini je napisao/la:kakva su ova dvojica iz sirokog, mislim na planinica i dreznjaka, za sandra znam da je taNeLat
Trenutno korisnika/ca: Kaunas, Pametnomdosta i 23 gosta.