Ali je sinoc bio kriminalan yebote. Mislio sam da ce ga motivisat ta traka i da ce se dokazat, ali je bio vrlo los.OnlyUnited je napisao/la:Evo sta se desi, dvije stranice ispunjene postovima o doticnom.. Umjesto da se ubaci koja normalna vijest, recemo kako je Clev odusevljen kapitenskom trakom i sl..
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United F.C.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nisam ni rekao da je to trolanje, već spam jer o to radi post za postom bez ikakve naznake izvora iz kojeg je kopirao tu špekulaciju i sa smileyem. Zna se koji su provjereni izvori, ne samo za United nego za većinu klubova, ne treba zatrpavati teme sa svakojakim glupostima koje se pojavljuju na netu oko transfera.nedim93 je napisao/la:Al ako prenese špekulaciju nije trolanje.
To oko tetaka je interna šala tih momaka, i ne vidim da je nekome zasmetala, dok sam ja Moyesa branio i previše, to i sam znaš, i uvijek ću biti stava da ne zaslužuje vrijeđanje i to sam davno rekao.nedim93 je napisao/la:Nisi ništa napisao kad su se pisale gluposti u vezi tetaka, vrijeđanje Moyesa i td. Tad nisi prijetio banovima, a sad ti nešto zasmeta i bit će banovan
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- OnlyUnited
- Kontakt:
@Cartman Tom nije ni za siri roster. Taj pritisak da se dokaze sa manjkom samopouzdanja obicno zavrsi lose.
Nego, majstorije Herrere

Nego, majstorije Herrere

- Ed Woodward for Prime Minister !
Agent je kralj. Prvi objavio herrerin dolazak. Pravda za Agenta
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne znam sto vam covjek smeta. Mislim, svako ko imalo koristi mozak moze procijeniti koliko je moguca ta informacija. To sto se djeca kace na svaku glupost je druga stvar. Dalje, oni malo sposobniji mogu otici i korak dalje ako poznaju tajne interneta i guglanja pa mogu i provjeriti odakle dolazi vijest i koliko je pouzdana.
Evo npr. "**** close to Real Madrid claims that bid from Chelsea for Ronaldo has been accepted. It is believed that fee is in region of £200mil"
Evo npr. "**** close to Real Madrid claims that bid from Chelsea for Ronaldo has been accepted. It is believed that fee is in region of £200mil"
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
da je agent to objavio povjerovao bi, ovako nista.....keno94 je napisao/la:Ne znam sto vam covjek smeta. Mislim, svako ko imalo koristi mozak moze procijeniti koliko je moguca ta informacija. To sto se djeca kace na svaku glupost je druga stvar. Dalje, oni malo sposobniji mogu otici i korak dalje ako poznaju tajne interneta i guglanja pa mogu i provjeriti odakle dolazi vijest i koliko je pouzdana.

Vidal dobio dozvolu od Juventusa da pregovara s Unitedom
Prva ruka
Prva ruka

Šta je sa @Belminom?
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- OfficialAgent
- Kontakt:
Vidal je vec nas igrac samo se ceka povratak s turnejejelle je napisao/la:Vidal dobio dozvolu od Juventusa da pregovara s Unitedom
Prva ruka

Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”
- OfficialAgent
- Kontakt:
ali to niko ne cijeni ali kada Vidal bude zvanicno onda ce svi da sepletto je napisao/la:Agent je kralj. Prvi objavio herrerin dolazak. Pravda za Agenta

Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”
OfficialAgent je napisao/la:ali to niko ne cijeni ali kada Vidal bude zvanicno onda ce svi da sepletto je napisao/la:Agent je kralj. Prvi objavio herrerin dolazak. Pravda za Agenta
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
![]()
Agentu

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Official agent imas punu moju podršku.kome se ne svidjaju tvoje objave nek ne čitaju.ha ja.
- OfficialAgent
- Kontakt:
hvala brate imam ja podrsku vecine samo pojedinci zezaju oni koje sam nabrojao ranijevidic je napisao/la:Official agent imas punu moju podršku.kome se ne svidjaju tvoje objave nek ne čitaju.ha ja.

@agente, sta je zapelo sa Mirandom? Nije li i to bio "done deal"? Naravno da ovaj, i ovome slicni postovi nikako ne doprinose temi i od iste prave smijuriju. Niko ne bi imao nista protiv normalnih spekulacija kakve svi iznosimo, ali ovi "insajderski" postovi pocinju iritirati i kvariti ovu temu i s pravom dosta forumasa kritikuje ovakav oblik izrazavanja. Na pocetku sam mislio da pokusavas biti humoristican, ali vidim da je vrag odnio salu.
LUHG!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bajram Šerif Mubarek Olsun svima pa i Cartmanu 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN moji Unitedovci <3
Pa kad prijerio_Ferdy88 je napisao/la:Bajram Šerif Mubarek Olsun svima pa i Cartmanu

Bajram Šerif Mubarek Olsun za svu crvenu braću sa ovog foruma.
If you'd given me the choice of going out and beating four men and smashing a goal in from thirty yards against Liverpool or going to bed with Miss World, it would have been a difficult choice. Luckily, I had both.
- EmirSioux89
- Kontakt:
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN za svu crvenu braću sa ovog pdf.Da ga provedete u zdravlju i veselju sa svojim najblizim...
Manchester United!
Bajram mubarek braco, zivi i zdravi bili i da nam Vidal dodje 

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Bajram Mubarek Olsun, da nam Ed donese kakvog bajramluka 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.