RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Eagles
Moderator
Kontakt:

Re: F.K. Velež

Post Postao/la Eagles » 01 jan 2009, 11:51

Sretna nova susjedi!

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 01 jan 2009, 11:57

Zahvaljujemo na čestitkama i naravno Sretna Nova godina svima vama
Eagles je napisao/la:Sretna nova susjedi!
a posebno našim komšijama ! :lol:
...kraj Neretve rođeni,mi smo raja iz Mostara...

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 09 jan 2009, 01:01

Drakul odlazi u Slovacku..za solidnu cifru koja Velezu "zivot znaci"..Odlazi i Jahovic u Sarajevo,naravno uz obestecenje....izgleda da se vracaju Colic,Jugo,Zaimovic plus jos neki za koje ne cuh dosada;)Ali nista potvrdjeno jos uvijek...
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 11 jan 2009, 07:35

Drakul,pa ostaje žal za njim...mlad je i dobar,napredovao bi ali eto ako je istina da je toliko para nek ide...
A za Jahovića mi nije žao,vala halal im i nikad se ne vratio ovamo... :lol:

HOS
Kontakt:

Post Postao/la HOS » 11 jan 2009, 16:04

Koliko smo love dobili za Drakula? Nisam bas u toku sto se tice tog transfera.
U inat svima.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 jan 2009, 16:11

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:30, ukupno mijenjano 1 put.

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 11 jan 2009, 16:18

Stanisu Nikolica?Pa nemate vi za njega love.Covjek em pod ugovorom em ima par tisuca u Zrinjskom.
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 11 jan 2009, 17:08

antipolitika je napisao/la:Stanisu Nikolica?Pa nemate vi za njega love.Covjek em pod ugovorom em ima par tisuca u Zrinjskom.
Marko Nikolić ! u Veležu igrao,brat od Ane Nikoliće one pjevačice

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 11 jan 2009, 17:09

HOS je napisao/la:Koliko smo love dobili za Drakula? Nisam bas u toku sto se tice tog transfera.
Nisam ti ovih dana bio u Mostaru i nisam baš siguran ali čini mi se oko 150.000 € ! ponavljam,nisam siguran

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 11 jan 2009, 17:10

A danas je odigrana i neka prijateljska tekma,kažu da su pojačanja bila pravo dobra !
Čolić i Serdarević,te Kadić i Milojević(ne onaj stari,nego neki mladi iz Partizana BG.) !

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 11 jan 2009, 23:28

RođeniMostar je napisao/la:
HOS je napisao/la:Koliko smo love dobili za Drakula? Nisam bas u toku sto se tice tog transfera.
Nisam ti ovih dana bio u Mostaru i nisam baš siguran ali čini mi se oko 150.000 € ! ponavljam,nisam siguran
Pa bilo je u novinama objašnjenje.
To je točna cifra ali cijele vrijednosti transfera. Od toga je 100 000€ koliko će dobiti igrač za 3 godine (malo, po meni), a ostalo dijele manager i Velež. Tako da se u Veležu neće obagatiti s ovim transferom definitivno ali mogu pokriti valjda neka dugovanja prema igračima.

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 13 jan 2009, 00:41

Ibrakovic :Velež je veliki klub i zaslužuje mjesto u eliti

Jučer smo imali test utakmicu na glavnom terenu u Vrapčićima i mogu vam reći da su dojmovi odlični. Ukuse struke zadovoljio je golman Igor Pavlović koji je branio u Rudaru iz Prijepolja. Danas će se progovarati sa njim. Postigli smo dogovor i sa Jugom koji bi se trebao priključiti ekipi. Tu je još i Čolić, a iskoristio bih priliku da se zahvalim rukovodstvu Čelika koje nam je izašlo u susret. Poznato je da se već postigao dogovor sa Stoiljkovom i Bakićem koji će zamijeniti Drakula i Jahovića. Rješenje u odbrani vidim u Nerminu Kadiću koji dolazi iz gračaničkog Bratstva. Radi se o visokom stoperu koji bi nam mogao rješiti enigmu u posljednjoj liniji. Veoma je bitno da se svaki nogometaš prilagodi i daje sve od sebe.

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 13 jan 2009, 00:51

Ibraković odluku donosi danas

Već trećeg dana priprema za proljetnu polusezonu Rođeni su odradili prvu utakmicu. Doduše, ona nije imala službeni karakter, igrali su “crveni” protiv “bijelih”, no za trenera Abdulaha Ibrakovića bila je izuzetno značajna.
Momčad “crvenih” činili su igrači koji su već pod ugovorom s Veležom i na koje Ibraković računa u nastavku sezone (započeli Efendić, S. Demić, Zolj, Kadrić, Kazazić, Duraković, Drakul, R. Demić, Velagić, Obad i Stupac, igrali još Hadžiomerović, Jugo, Bakić, Stoilkov i Škaljić), dok su u bijelim dresovima nastupili igrači koji se bore za svoje mjesto u timu i koji su stigli iz okolnih nižerazrednih klubova, ali i zemalja iz okruženja.
Ono što svakako Ibrakovića moglo obradovati je odlično izdanje Velagića, koji je veći dio sezone propustio zbog ozljede, te Rijada Demića (postigao jedini gol na utakmici), kao i Zlatka Kazazića i Dženana Durakovića u prvom dijelu. U nastavku je Amer Jugo pokazao da će biti pravo pojačanje za vezni red Mostaraca.
No, među “bijelima” velikih pojačanja teško da će biti. Možda je najviše pažnje zaslužio vratar Igor Pavlović (Rudar Pijevlja), koji je u nekoliko navrata pokazao da bi mogao biti konkurencija Efendiću. Dobrom igrom istaknuo se i Mihajlović, koji je ranije nastupao za zemunski Teleoptik i nizozemski Willem II, ali previše soliranja i premalo timske igre moglo bi ga koštati mjesta u crvenom dresu.
- Nije se mnogo toga moglo vidjeti s obzirom na teške vremenske uvjete. Bilo je jasno da svi igraju za sebe, a tad se teško dokazati. Analizirat ćemo utakmicu i već danas donijeti konkretne zaključke, objasnio nam je poslije utakmice Ibraković.
Sigurno da među ovim nogometašima ima mnogo materijala i talenta koji bi dobro došao Veležu, ali s obzirom na skromnu financijsku situaciju, sigurno da će malo njih ostati Rođeni.
- Pored ovih nogometaša, još uvijek smo u pregovorima s nekoliko igrača, a već u utorak ćemo obaviti službeno potpisivanje ugovora i predstavljanje javnosti svih onih s kojima smo se dosad dogovorili, zaključio je Ibraković.

Piše: Saša Ibrulj

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 13 jan 2009, 14:05

Dovedeni Kadić,Bakić,Sadiković,Stoilkov,Zaimović,Jugo,Čolić !
Još se pregovara sa Pavlovićem,te je na probi mladi reprezentativac U-19 Srbije Mihajlović a postoji mogućnost da se vrate Serdarević i Kurtanović !

Otišli Jahović i Drakul !

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 13 jan 2009, 14:13

slika

Fudbalski klub Velež promovirao je u utorak u hotelu Bristol pojačanja za proljetni dio sezone. Novinarima su predstavljeni Đenan Zaimović, Amer Jugo, Elvir Čolić, Žarko Bakić i Zvezdan Stoilkov.

Rukovodstvo i šef stručnog štaba FK Velež izrazili su uvjerenje da će sa ovim pojačanjima klub uspjeti izboriti opstanak u Premier ligi.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 13 jan 2009, 15:20

Vidi Bakica, kao Zamorano Tita mi :lol: 8-)
Support Velez, It's logical! ★

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 13 jan 2009, 15:24

Mont0 je napisao/la:Vidi Bakica, kao Zamorano Tita mi :lol: 8-)
Nego kakav je ? Ako znaš

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 13 jan 2009, 15:28

Ma gledao sam u nedjelju onu utakmicu, sta mozes vidjeti za poluvrijeme "utakmice" po onakvom nevremenu. Rekao bih da je veoma brz i pokretljiv, kod gola odigrao dobar one-two :D , nisam primjetio da je sutirao ka golu..Ili jeste jednom, sa vrha 16, lijevom nogom, par cm iznad precke. Vidjecemo, ima se kad pokazati, ;)

HOS
Kontakt:

Post Postao/la HOS » 13 jan 2009, 18:39

Napokon odlican su posao obavili u upravi, iako je alkoholicar Jugo je za ove nase uvjete odlican igrac, a to je i dokazao u Laktasima.
U inat svima.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 14 jan 2009, 17:50

Kurta od danas novi stari golman. :?

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.