FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SarajlijaTM

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SarajlijaTM » 27 jul 2014, 18:11

rammstein je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Vidim gađate se ciframa prodaje igrača...
Ako se uzme u obzir porezna i otplate dugova, onda se moze očekivati prodaja igrača iz većine klubova po sistemu daj sta das.ok,fks ima para i ne spada u to, ali će takvim potezima spadati cijena igrača.
Kao onda kad smo mi imali ponudu za svraku od 450k eura, a vi u medjuvremenu utalili debelog, sesara i onog crnogorca, a u paketu dobili 50k eura. Isti dan stiže nova ponuda za svraku 100k eura.
Prvi bi ja volio da se igrači prodaju za milion, ali od toga jos nema ništa nažalost. Iz ove lige za Ronalda ne bi uzeli milion, ako me kontate?
nije tacno, posto znam sta i kkako ide, najbitniej stvari za jak transfer su

rezultati kluba
finansijska situacija (Duzina ugovora)
pretrcani kilometri (ako je veznjak bek ili spic)
fizicke predispozicije
godine

pazi, mi mozemo diktirati cijenu jer imamo NOVAC...
nebih da ulazim u neke preiprke oko ""svrake i sta je i kako bilo :) samo nemoj molim t te filozofije kao vi niste svraku prodali zbog "saida"
Evo , vidimo sse na kraju iduce sezone pa cemo pricati o ovome... da nebi granali temu

reci cu ti da poslije ovih turnira jačih nase akademije smo imali ponudu za jednog igraca u visini skoro tog transfera svrake koji se nije desio ... i odbili smo
Jarane,nisi izgleda procitao lijepo sta sam napisao,mozda onaj dio da ja licno ne bi imao nista protiv bilo kakve milionske prodaje?
A to veze sa prodajom,ali ima veze sa parama koje su se trebale uzeti.mislim ne moras mi vjerovati,ali tako je.S tim da je zeljo u tom trenutku imao kesa,a vi bili kokuzi,kontas?

A eto svi uslovi koje si ti napisao da se gledaju,taj prvi svraka,je imao max predispozicije,ako tako gledas.Ali to nema neke narocite veze,mislim ima veze,ali nema nista specijalno.

Evo razmisli,sta ti govorim,ti si kupac,hoces auto da kupis,imas kod jednog dilera po cjeni od 100k eura,a drugi diler zatvara poslovnicu ili je u krizi i isto to ili slicno auto prodaje za 30k eura. e kod koga bi ti otisao,hajd skontaj?
Znaci nije provokacija,nego je tako,opet kazem,niste prodavali nbista kako treba godinama i ne znate kako hoda,bar ne vi ovdje na forumu.
A da bi bilo koji klub prodao igraca iz bih,treba da par drugih klubova dignu cjenu ili taj isti klub da polako dize cjenu,da bi se doslo do tog milioncica.

A za ove kur.cevite,@hzsm,sto se kao nekim parama odaraju,ono NOVAC i tako to,samo karatki odgovor,VI nemate za kifle,ne fks,ne tan,ON,a ne ONI ima,ali Vi veze nemate s tim.Pogledaj u slapek i onda opet slazi sam sebe.Pa kad skontas,onda se javi,da ne trosim tastaturu na iq sobne temperature.Hvala

@zztop10- Bas vala,onako ponekad,covjek im kaze koju,jaransku,a oni ko pokvaren cd.i ja sam vala budala ;)

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 27 jul 2014, 18:19

ZZtop10 je napisao/la:sarajlija sta ti pricas ramstein je upucen, zna kako to hoda.
da, jesam... nemoj samo pricati da ste nekog mogli prodati u ligu petici al NISTE HTJELI...
jako je bitno da je igrac prosao sklu "dinama, zvezde, partizana, vojvodine" isl. jer klubovi znaju da su to onda skolovani fudbaleri sa jakim fizickim predispozicijama, zdravom ishranom, jakim treninzima itd itd ...a vi i dalje mislite da to nema veze, kad bi znali koliko SD jednog kluba (iole ozbiljnog) gleda sve sitnice oko kluba jer ne zeli igraca kojeg masno plati uciti kad sta i kako treba raditi, jesti raditi citavu sezonu na jacanju spreme i sl, :)

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 27 jul 2014, 18:34

rammstein je napisao/la: reci cu ti da poslije ovih turnira jačih nase akademije smo imali ponudu za jednog igraca u visini skoro tog transfera svrake koji se nije desio ... i odbili smo
De ba odvadi malo... Po tebi i tvojima, za svakog igraca dosla odlicna ponuda, najveca od kako je lige, i svaku odbili, za Cimirota, Radovca, akademca, Dupovca, itd preko 2 miliona eura... :crazy: :lolno: Kako da ne...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 27 jul 2014, 18:35

Baja_Zvjerka je napisao/la:
rammstein je napisao/la: reci cu ti da poslije ovih turnira jačih nase akademije smo imali ponudu za jednog igraca u visini skoro tog transfera svrake koji se nije desio ... i odbili smo
De ba odvadi malo... Po tebi i tvojima, za svakog igraca dosla odlicna ponuda, najveca od kako je lige, i svaku odbili, za Cimirota, Radovca, akademca, Dupovca, itd preko 2 miliona eura... :crazy: :lolno: Kako da ne...
:kafa:

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 27 jul 2014, 18:35

rammstein je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:sarajlija sta ti pricas ramstein je upucen, zna kako to hoda.
da, jesam... nemoj samo pricati da ste nekog mogli prodati u ligu petici al NISTE HTJELI...
jako je bitno da je igrac prosao sklu "dinama, zvezde, partizana, vojvodine" isl. jer klubovi znaju da su to onda skolovani fudbaleri sa jakim fizickim predispozicijama, zdravom ishranom, jakim treninzima itd itd ...a vi i dalje mislite da to nema veze, kad bi znali koliko SD jednog kluba (iole ozbiljnog) gleda sve sitnice oko kluba jer ne zeli igraca kojeg masno plati uciti kad sta i kako treba raditi, jesti raditi citavu sezonu na jacanju spreme i sl, :)
Ramo sto sebi dopustas da te iznerviraju navijaci ovih niskobudzetnih klubova? :D

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 jul 2014, 18:44

jasno je ko dan moras napraviti neki rezultat u evropi da bi mogao nekog prodati a da to nije 200-300 hiljada ,ne mozes ispadati u 1 ili 2 pretkolu i ocekivati da prodas nekog za 2 miliona .a iskorak u evropi je ulazak u neko grupno takmicenje ,naravno da ni Sarajvo nece moci prodati ozbiljno igraca ako bude 3 u prvenstvu i ispadalo u prvim pretkolima .a mislim da smo mi na dobrom putu da za par godina to uradimo :salut:

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 27 jul 2014, 19:17

SarajlijaTM je napisao/la:Vidim gađate se ciframa prodaje igrača...
Ako se uzme u obzir porezna i otplate dugova, onda se moze očekivati prodaja igrača iz većine klubova po sistemu daj sta das.ok,fks ima para i ne spada u to, ali će takvim potezima spadati cijena igrača.
Kao onda kad smo mi imali ponudu za svraku od 450k eura, a vi u medjuvremenu utalili debelog, sesara i onog crnogorca, a u paketu dobili 50k eura. Isti dan stiže nova ponuda za svraku 100k eura.
Prvi bi ja volio da se igrači prodaju za milion, ali od toga jos nema ništa nažalost. Iz ove lige za Ronalda ne bi uzeli milion, ako me kontate?
ne kontam te,prvi ja,al" nikako,za radovca prije par dana stigla ponuda od 1 000 000 km,amidza hladno odbio,ako me kontash

VVVBK

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 27 jul 2014, 19:19

I ti vjerujes da je imao toliku ponudu, pusti kralju mahalu.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 27 jul 2014, 19:21

@nukleusmember
Odvadi malo.....

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 27 jul 2014, 19:22

terabajt je napisao/la:I ti vjerujes da je imao toliku ponudu, pusti kralju mahalu.
svoj ti pos"o,KRALJU

VVVBK

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 27 jul 2014, 19:24

nukleusmember je napisao/la:amidza hladno odbio

VVVBK
Bravo bordoglavi, nema mi odbili, on je odbio hahahaha

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 27 jul 2014, 19:25

hilmo je napisao/la:@nukleusmember
Odvadi malo.....
ma nechu ni feninga da odvadim,jel" jasno :D

VVVBK

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 27 jul 2014, 19:26

SarajlijaTM je napisao/la:

VVVBK
pa niste ni vi odbili nego AMAR :D
samo je razlika u dzepu amara i tana :mrgreen:

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 27 jul 2014, 19:27

SarajlijaTM je napisao/la:

VVVBK
upravo tako haveru,zna se hijerarhija :D

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 27 jul 2014, 19:27

A koja je tema ramo, pa ćeš se opet zaliti da se ne piše o fks

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 27 jul 2014, 19:28

SarajlijaTM je napisao/la:A koja je tema ramo, pa ćeš se opet zaliti da se ne piše o fks
pazi ovo, kazes NISTE VI ODBILI NEGO TAN, ja kazem, NISTE NI VI ODBILI ZA SVRAKU NEGO AMAR

e razlika je ta sto su amar i tan nebo i zemlja,... shvati kako zelis :)

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 27 jul 2014, 19:30

Ne možeš ti bez brke?
Malo kinky,ne mislis

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 jul 2014, 19:30

hilmo je napisao/la:@nukleusmember
Odvadi malo.....
Nema potrebe, nije nista slag'o.
1946

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 27 jul 2014, 19:34

Ima li ista gore nego kad ti kokuz u dzep gleda :mrgreen:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 27 jul 2014, 19:37

njima je hijerahija apsolutno nepoznat pojam,amar koji radi u klubu,nema nikakvu al" pod milim Bogom nikakvu funkciju,nikada nije potpis"o ugovor sa vama za sportskog direktora ili shta ti ja znam,lik bukvalno vlada iz sjene,al" eto vas tamo,vash problem,klub koji nema upravnog odbora,kvoruma na skupshtini,sve u svemu totalno bezvlashche,eh sada ako osporite neku od ovih moji tvrdnji,spreman sam se odmah zapaliti il" posuti pepelom,a u te tvrdnje ulazi i ona ponuda od 1000 000 km za radovca

VVVBK

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, MSOZ101, roccosiffredi i 46 gostiju.