Jarane,nisi izgleda procitao lijepo sta sam napisao,mozda onaj dio da ja licno ne bi imao nista protiv bilo kakve milionske prodaje?rammstein je napisao/la:nije tacno, posto znam sta i kkako ide, najbitniej stvari za jak transfer suSarajlijaTM je napisao/la:Vidim gađate se ciframa prodaje igrača...
Ako se uzme u obzir porezna i otplate dugova, onda se moze očekivati prodaja igrača iz većine klubova po sistemu daj sta das.ok,fks ima para i ne spada u to, ali će takvim potezima spadati cijena igrača.
Kao onda kad smo mi imali ponudu za svraku od 450k eura, a vi u medjuvremenu utalili debelog, sesara i onog crnogorca, a u paketu dobili 50k eura. Isti dan stiže nova ponuda za svraku 100k eura.
Prvi bi ja volio da se igrači prodaju za milion, ali od toga jos nema ništa nažalost. Iz ove lige za Ronalda ne bi uzeli milion, ako me kontate?
rezultati kluba
finansijska situacija (Duzina ugovora)
pretrcani kilometri (ako je veznjak bek ili spic)
fizicke predispozicije
godine
pazi, mi mozemo diktirati cijenu jer imamo NOVAC...
nebih da ulazim u neke preiprke oko ""svrake i sta je i kako bilosamo nemoj molim t te filozofije kao vi niste svraku prodali zbog "saida"
Evo , vidimo sse na kraju iduce sezone pa cemo pricati o ovome... da nebi granali temu
reci cu ti da poslije ovih turnira jačih nase akademije smo imali ponudu za jednog igraca u visini skoro tog transfera svrake koji se nije desio ... i odbili smo
A to veze sa prodajom,ali ima veze sa parama koje su se trebale uzeti.mislim ne moras mi vjerovati,ali tako je.S tim da je zeljo u tom trenutku imao kesa,a vi bili kokuzi,kontas?
A eto svi uslovi koje si ti napisao da se gledaju,taj prvi svraka,je imao max predispozicije,ako tako gledas.Ali to nema neke narocite veze,mislim ima veze,ali nema nista specijalno.
Evo razmisli,sta ti govorim,ti si kupac,hoces auto da kupis,imas kod jednog dilera po cjeni od 100k eura,a drugi diler zatvara poslovnicu ili je u krizi i isto to ili slicno auto prodaje za 30k eura. e kod koga bi ti otisao,hajd skontaj?
Znaci nije provokacija,nego je tako,opet kazem,niste prodavali nbista kako treba godinama i ne znate kako hoda,bar ne vi ovdje na forumu.
A da bi bilo koji klub prodao igraca iz bih,treba da par drugih klubova dignu cjenu ili taj isti klub da polako dize cjenu,da bi se doslo do tog milioncica.
A za ove kur.cevite,@hzsm,sto se kao nekim parama odaraju,ono NOVAC i tako to,samo karatki odgovor,VI nemate za kifle,ne fks,ne tan,ON,a ne ONI ima,ali Vi veze nemate s tim.Pogledaj u slapek i onda opet slazi sam sebe.Pa kad skontas,onda se javi,da ne trosim tastaturu na iq sobne temperature.Hvala
@zztop10- Bas vala,onako ponekad,covjek im kaze koju,jaransku,a oni ko pokvaren cd.i ja sam vala budala