Andres je napisao/la:sto se tjese da ce dobit lyon , jedan kaze : ako budemo igrali ko protiv Vilareala ubicemo ih , drugi: ma to je bila samo jedna losa noc protiv Lyona !
btw: Lyon nije ni Villareal niti Tenerife, oni su klasa ipo za te 2 ekipe !
Proci cete ako vam sudija ko inace budu pokazali prosjek vasih penala , znaci 2 na tekmi , mislim da imate onda sanse da prodjete !
Evo ja mislio ovdje vise ne pisati a sad mi jedan kolega Realovac na facebooku kaze hajd procitaj sta Andres napisa, pa reko hajd da vidim i to cudo
Za razliku od vas kojima sudije skoro svaku utakmicu nekako pomazu, Real Madridu su npr. u proslom kolu protiv Tenerifea uskratili sansu da i ovaj put odu kuci bez primljenog gola. Ljudi zabili nakon faula, trebao biti crveni za onog sto je laktom udario Ramosa...
Da se vratimo na Barcinu zadnju utakmicu...Nije sviran penal na Bahi, ponistili vam gol koji je bio neregularan jer je Ibra gurnuo Wellingtona, dobili ste toliko i toliko bodova od sudaca i nama pricas o penalima?
Znas li ti da je Real ove sezone dobio samo sedam penala? Zabili smo 64 gola u Primeri i znaci da ih 57 nije bilo iz penala i od toga ni jedan gol iz penala nam nije donio pobjedu koliko se ja sjecam.
Además, Ramírez Domínguez dio por válido el gol de Tenerife cuando Ayoze le arrebató a Casillas en el área pequeña un balón que el meta ya había atrapado. Rubinos también omitió un penalti de Maxwell a y anuló, acertadamente, un tanto de Ibrahimovic, que empujó a Weligton.
Et da vise ne pametujem, stvarno zadnji post, osim ako ko sta glupo ne napise.. sto ocekujem od CRNI_SA, moustaphe i onog sto ima ono avatare phoenix sunsa