Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

AA23
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la AA23 » 27 jul 2014, 14:38

Cazorlu bi izbacio iz prve, ništa posebno ne igra, Jack je sinoć bio dimenziju više iznad njega, Arteta grijesi protiv NY-a, a kako će protiv boljih ekipa..

Giroud, ne znam šta za Girouda..
Prva će biti ali Walcott hoće špica a i Wenger je rekao da će i Aleksis biti tu negdje..

Dovesti DMF-a i izbacit onog hadalja Artetu, Cazorla nije ni blizu dobre forme što otvara Jackieu mjesto u ekipi, dovođenjem DMF-a Arteta gubi mjesto, imamo krilne igrače znači Cazorla - out što se tiče krila i vjerovatno će biti borba Cazorla/Jackie za to mjesto u prvoj

Ozymandias
Kontakt:

Post Postao/la Ozymandias » 27 jul 2014, 14:39

Desole je napisao/la:Jesam li ja jedini koji smatra Jacksona Martineza flopom? Pitam posto se cesto njegovo ime spominjalo na temi.
Nisi jedini.

Ozymandias
Kontakt:

Post Postao/la Ozymandias » 27 jul 2014, 14:42

AA23 je napisao/la:Cazorlu bi izbacio iz prve, ništa posebno ne igra, Jack je sinoć bio dimenziju više iznad njega, Arteta grijesi protiv NY-a, a kako će protiv boljih ekipa..

Prva će biti ali Walcott hoće špica a i Wenger je rekao da će i Aleksis biti tu negdje..

Dovesti DMF-a i izbacit onog hadalja Artetu, Cazorla nije ni blizu dobre forme što otvara Jackieu mjesto u ekipi, dovođenjem DMF-a Arteta gubi mjesto, imamo krilne igrače znači Cazorla - out što se tiče krila i vjerovatno će biti borba Cazorla/Jackie za to mjesto u prvoj
Giroud bi tek sad mogo kako treba proigrat. Nekako iz moje perspektive bi najbolje bilo da Sanchez i Walcott/Chambo igraju na krilima a Giroud u spicu, iza njih Ozil. Krila su nas zadnjih sezona **** a sad imamo brze krilne igrace koji bi zajedno sa Ozilom mogli uposljavat Girouda lahke sale. Jedini bed je Giroudova realizacija :mrgreen:

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 27 jul 2014, 14:44

Ja bi volio:

Aleksis/Walcott/Ox

Znači brzina :lol:

I možda bude, nije Wenger bezze spominjao Aleksisa u vrhu jer možda Žirko ponekad bude grijao klupu

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 27 jul 2014, 14:52

AA23 je napisao/la:Ja bi volio:

Aleksis/Walcott/Ox

Znači brzina :lol:

I možda bude, nije Wenger bezze spominjao Aleksisa u vrhu jer možda Žirko ponekad bude grijao klupu
on akoko ne poradi na realizaciji,,grijat ce on cesce klupu,,a mogao bih se i zavariti za klupu, :D
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

zanatlija57
Kontakt:

Post Postao/la zanatlija57 » 27 jul 2014, 15:36

Ono sinoć je očekivana igra u ovoj fazi priprema. Raduje da su već sada Vilšir i Ramzi blizu onom što trebaju biti u PL a Arteta još jednom pokazao da je njegov domet, klupa. Niko ne pominje Diabija. Ljudi ako on bude dišao u formu, a sinoć je bilo dobrih naznaka za optimizam, onda nam DM bolji netreba. Treba vjerovati čovjeku i dati šansu koji odbije da prima platu zato što je dugo bio povrijeđen. Samo malo više vjere u njega i njegovo samopouzdanje da mu se vrati, to će biti vrh.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 27 jul 2014, 16:11

Diaby ima 28.5 godina, u Arsenalu je cini mi se od sezone 2005/06 i od tad ima oko 120 nastupa u EPL, od toga 30ak puta je usao sa klupe. Dakle u periodu svog boravka u Arsenalu je odigrao 1/3 utakmica u EPL. Vecinom zbog povreda, i sada da ocekujemo da provede sezonu bez toga + da dosegne vrhunac i bude nosilac igre. :o

Mislim da ne. Ako smo vec skrsili pare na 4 igraca mozemo jos na jednog pravog DM-a.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 27 jul 2014, 16:25

DM ne treba da je nosilac igre, DM treba da smeta napadima protivnika. Ne potenciram da se ne dovodi novi nego bi diaby ako ostane fit mogao biti mnogo koristan igrač :D
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 27 jul 2014, 16:33

ja se slazem da diaby moze biti ako nista dobra zamjena,,samo da ga povrede zaobidju,,u savkom slucaju bih bio bolji od artete :crazy:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 27 jul 2014, 16:40

Diaby kao i Rosicky da odigra jedno 20-ak utakmica ja srecan.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 27 jul 2014, 16:45

slika

Otisla Ludivine, konstantno dolaze nove.
Victoria Concordia Crescit.

KiaKaha
Kontakt:

Post Postao/la KiaKaha » 27 jul 2014, 16:48

Morao je Vodja vratit balans u ekipi,kad su u pitanju picoke :D

Diaby i Rosicky ce imat i vise nego dovoljno prostora.U kupovima ce igrat,sad ne moramo slat u21 tim,konacno imamo malo siri roster.
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 27 jul 2014, 16:49

Za jednu Lidvine smo morali dobiti minimalno 2. Ona Sanchezova je prava slatkica mada ova od Ospine je prava harpija.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 27 jul 2014, 17:09

AA23 je napisao/la:Cazorlu bi izbacio iz prve, ništa posebno ne igra, Jack je sinoć bio dimenziju više iznad njega, Arteta grijesi protiv NY-a, a kako će protiv boljih ekipa..

Cazorla klocina ce da izleti iz postave to je jasno kao dan ulazice sa klupe i igrace liga kup, kad imamo kontru i vidim da Cazorla ucestvuje u istoj znam odma da nista od toga nece biti...Vecem spanskog klocu Arteti su dani odbrojani kad dovedemo DMF-a jos ako onaj Diaby ostane zdrav bar toliko da sjedi na klupi ovog traktora i laznog kapitena necemo vidjati ni u sirem rosteru...

Jackson Martinez nije bolji ni od Girouda i naravno da ga necemo dovesti, lik toliko godina u guzici a jos nija mako iz Portugalske lige a kako i bi kad traze za njega 40 miliona a ne vrijedni ni pola od toga...

Sanchez mora biti spic, pa ne znam kako neko moze pomisljati da ta masina od igraca bude dodavac francuskom hrastu? Ne bi me cudilo da tako i krene sezona ali Giroud ce svojim promasajima brzo natjerati Wengera da Alexisa prekomanduje u vrh napada.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 27 jul 2014, 17:41

Sad i Cazorla kloc :hmmmmm:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 27 jul 2014, 17:42

Cazorla klocina :facepalm:
Pld W D L
38 26 12 0

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 27 jul 2014, 17:50

------------------------ Sanchez--------------------

OX --------------------- Mesut ---------------------- Walcott

------------------- DMF--------- Ramsey----------------

OfficialAgent
Kontakt:

Post Postao/la OfficialAgent » 27 jul 2014, 17:51

Shakhtar playmaker Douglas Costa (23) could join Arsenal for around 20 millions Euros

:kralj:
Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 27 jul 2014, 17:51

Cazorla nije kloc, a nije ni dobar, previše pegla loptu, i usporava akcije.. pa sinoć ništa nije pokazao, ni kad je u prvoj nije toliko efektan, nije onaj stari Cazorla, Jackie treba da explodira a Santi ne smije da mu bude smetnja tu..

Told Calum Chambers' move to #AFC should be announced tomorrow. Dejan Lovren's departure to #LFC to be confirmed then as well.
:salut:
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 27 jul 2014, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 27 jul 2014, 17:51

Lik je peglator a kad jednog takvog stavis na krilo dobijes opciju ko iz horora. U sredinu mu mjesta nema ko krilo ne valja dakle klupa...nemam nista protiv njega ali ovo su cinjenice. Naravno da nisam doslovno mislio da je kloc ala Arteta, Santos i Jenkinson ali nema mjesta u prvih 11...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.