Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
I meni Akpom pre Sanogoa. Momak sa 19 godina zna znanje dok onaj sa 21 jos gola nije dao... Covjek cija je tehnika 0!
Diaby bar 15 utakmica da odigra bice dobro..
Gibbs, Ramsey, Wilshere spremni za sezonu.
Na Emirates Cupu pored Francuza bi trebali tu biti i Campbell (ako ga se umedjuvremenu ne ratosiljaju) i Sanchez mada pretpostavljam i Ospina ili ako jos neko dodje... Uglavnom falice samo Njemci.
Gnabry nije povredjen neko ce ga na pozajmicu slati. Vjerovatno u Soton kao dio ovih transfer dogovora.
Diaby bar 15 utakmica da odigra bice dobro..
Gibbs, Ramsey, Wilshere spremni za sezonu.
Na Emirates Cupu pored Francuza bi trebali tu biti i Campbell (ako ga se umedjuvremenu ne ratosiljaju) i Sanchez mada pretpostavljam i Ospina ili ako jos neko dodje... Uglavnom falice samo Njemci.
Gnabry nije povredjen neko ce ga na pozajmicu slati. Vjerovatno u Soton kao dio ovih transfer dogovora.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
-
- Kontakt:
Ne treba biti bezobrazan prema Diabyu i ocekivati puno od njega,vremenom dok prebrodi tu psihicku barijeru,bice onaj pravi,za 3-4 mjeseca ...
tipičan arsenalovski gol,neznaju jel bi drkali ili kenjali u obrani kod prekida
dobro šta je prijateljska bila

7 veznih 3 beka, e moj Wengeru mogo si bit još ofirniji da si prodo utakmicu 
edit: ako ko naleti na snimak dajte ljudi, kakvo nevrijeme kod nas naleti sinoć
nestalo i struje i sve ošlo helać, tako da niisam gledao

edit: ako ko naleti na snimak dajte ljudi, kakvo nevrijeme kod nas naleti sinoć

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Jedini golman u historiji univerzuma koji je uspio ovo odbranit. U inat Simenu

-
- Kontakt:
Ocekivalo se nesto ovako divlja formacija, Wenger je rekao i sam da bi radije da nisu nikako ni dosli ali **** marketing, sponzori, lova i hop moras igrati u New Yorku. Bitno je da nema povreda, ukratko ono sto sam vidio Arteta panjina spor i nepostojec i protiv ovih levata a Jenkinson dokazao zasto dobija sut kartu nekakav crnac ih Red Bulla ga pravi smijesnim kroz noge mu probacuje nije ni cudo sto cemo dovesti Chambersa...
Kad se Alexis prikljucuje?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Trojica. Još dva ^_^
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
nedim93 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Idemo dalje.Greivis je napisao/la:Evo od mene informacije iz trece ruke:
-Puma zeli da podvali svog manekena, ali Wenger se protivi tome. Placali bi veliki dio njegove plate ako predje.
-Ospina je presao. Ubrzo objava.
-Vjerovatno dolazi neki Bender. Ne mogu ih razlikovati, pa ne znam koji je.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
a kod gola broji muhe na gol crti skupa s panjem artetom koji uđe u duel kao krepana kokoš umjesto da odnese loptu i igračanedim93 je napisao/la:![]()
![]()
Jedini golman u historiji univerzuma koji je uspio ovo odbranit. U inat Simenu

Greivis, novi official?
Jako mi se svidja ovaj transfer rok, lagano se dovode igraci na pozicije koje nam skripe, a usput se pojacava konkurencija u ekipi... Lijepo je ovo kad se ide korak po korak, bez nekog srljanja... vjerujem da je par ovih povezivanja sa Balonjom i Khedirom bilo puko naklapanje novinara iako bi Khedira bio dobro pojacanje...
Mali Chambers ce bit dobar, dobro ulaganje za buducnost...a Jenki nek se kali..
Jako mi se svidja ovaj transfer rok, lagano se dovode igraci na pozicije koje nam skripe, a usput se pojacava konkurencija u ekipi... Lijepo je ovo kad se ide korak po korak, bez nekog srljanja... vjerujem da je par ovih povezivanja sa Balonjom i Khedirom bilo puko naklapanje novinara iako bi Khedira bio dobro pojacanje...
Mali Chambers ce bit dobar, dobro ulaganje za buducnost...a Jenki nek se kali..
...
Daj jos DMa kakvog,pa da imamo kompletnu ekipu.Mozda bi jos napadac kakav mogao,ali jako je tresko naci napadaca,pogotovo za sistem igre koji nama odgovara.Brz,visok,snazan,kako bi legao igrac tipa Adebawhore iz one sezone kad je ubijao sve redom.Steta sto je ispao jos jedan u nizu izdajnika,mogao je bit strasan napadac.
Nadam se da ce Giroud doc sebi,donekle makar,nek zabije 15+ u ligi i dosta od njega,tu su jos Ramsey,Walcott i Sanchez,koji su strasno produktivni igraci,od kojih se moze ocekivat 10-10.
S druge strane pomalo me brine odbrana.Kakav je status Djure?Vidim da je i dalje u kadru,a nista se ne spominje za eventualnu prodaju.Da se mene pita,ja bih ga ostavio.Nije los igrac za cetvrti izbor,a mislim da i on ne bi imao nista protiv.Isto tako Vermaelen,ako se bude odugovlacilo,a on ode pred kraj,uci sa 2 stopera u sezonu,pogotovo ako se vas klub zove Arsenal,je ludost.Mada se spominje Chambers,kao potencijalni univerzalac i rjesenje za RB/CB.
Nadam se da ce Giroud doc sebi,donekle makar,nek zabije 15+ u ligi i dosta od njega,tu su jos Ramsey,Walcott i Sanchez,koji su strasno produktivni igraci,od kojih se moze ocekivat 10-10.
S druge strane pomalo me brine odbrana.Kakav je status Djure?Vidim da je i dalje u kadru,a nista se ne spominje za eventualnu prodaju.Da se mene pita,ja bih ga ostavio.Nije los igrac za cetvrti izbor,a mislim da i on ne bi imao nista protiv.Isto tako Vermaelen,ako se bude odugovlacilo,a on ode pred kraj,uci sa 2 stopera u sezonu,pogotovo ako se vas klub zove Arsenal,je ludost.Mada se spominje Chambers,kao potencijalni univerzalac i rjesenje za RB/CB.
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Francuzi u ponedjeljak, a Alexis nekad sredinom sedmiceBigBigBang je napisao/la:Ocekivalo se nesto ovako divlja formacija, Wenger je rekao i sam da bi radije da nisu nikako ni dosli ali **** marketing, sponzori, lova i hop moras igrati u New Yorku. Bitno je da nema povreda, ukratko ono sto sam vidio Arteta panjina spor i nepostojec i protiv ovih levata a Jenkinson dokazao zasto dobija sut kartu nekakav crnac ih Red Bulla ga pravi smijesnim kroz noge mu probacuje nije ni cudo sto cemo dovesti Chambersa...
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-----------------------------------Wojciech/ Ospina
Jenkinson/Chambers/Debuchy -------- Mertesacker/Djuro ? ----Koscielni/Vermelen ? ------------ Monreal/Gibs
-----------Arteta/Flamini/Coquelin/Diaby/novi DM ----- Ramsey/Wilshere
Walcott/Sanchez ---------Ozil/ Rosicky/Cazorla --------------- Ox/Podolski/Cazorla
-----------------------Giroud/Sanogo
/Akpom /Sanchez
Jesam koga zaboravio ?
Jenkinson/Chambers/Debuchy -------- Mertesacker/Djuro ? ----Koscielni/Vermelen ? ------------ Monreal/Gibs
-----------Arteta/Flamini/Coquelin/Diaby/novi DM ----- Ramsey/Wilshere
Walcott/Sanchez ---------Ozil/ Rosicky/Cazorla --------------- Ox/Podolski/Cazorla
-----------------------Giroud/Sanogo

Jesam koga zaboravio ?
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Jackson Martinez.Mozda bi jos napadac kakav mogao,ali jako je tresko naci napadaca,pogotovo za sistem igre koji nama odgovara.Brz,visok,snazan

Plus se povezujemo s njim, cijena navodno €30M. Prava sića.

Ne vjerujem da ce Chambers biti prekomandovan na CB, on će biti back-up na RB Debuchyiu a Jenki ide na posudbu negdje u Premier ligu. Chambers bi mogao biti nešto ko Sagna, igrao bi CB samo u slučaju krajnje nužde tj. bio bi 4. izbor na toj poziciji ili možda čak i 5. ako ostanu Djourou i Vermaelen.
Ma da kao sto Vedo kaze Chambers bi bio kao Sagna, cetvrti stoper... Ne treba zaboraviti ni Miquela. Mogao bi ove sezone dobiti vise prilike a evo vidim Wenger i Monreala gura na stopera...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jesam li ja jedini koji smatra Jacksona Martineza flopom? Pitam posto se cesto njegovo ime spominjalo na temi.
Re: $: Arsenal
+Desole je napisao/la:Jesam li ja jedini koji smatra Jacksona Martineza flopom? Pitam posto se cesto njegovo ime spominjalo na temi.
I ja ga smatram flopinom. Da je valjao necemu otisao bi iz Porta ranije. Mnogo ga forsiraju medijski da izvuku ogromne pare a kvalitet nista bolji nego Giroud...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.