exbabilon je napisao/la:Treba imati u vidu da Stojcev ima 27 godina, a da jos nije izgradio ozbiljnu karjeru. Tesko je ocekivati da ce neko iskesirati neku vecu lovu za igraca kojeg definitivno nece moci prodati kasnije, a kvalitet nije dokazao na nekom ozbiljnijem nivou. Da ne bude zabune, Stojvec je jedan od najvecih majstora koje sam ja gledao u ovoj ligi, lakoca s kojom igra se ne vidja cesto u Premijer ligi. Da ima 21-22 godine, za njega bi se mogao uzeti milion eura, ovako tesko i pola od toga da ce neko dati... A da transfermarket lupa, lupa..
Stojčev vec sad ima ponudu koja premašuje debelo ovu "cijenu" na transfermarktu...
naravno, neće ići jer je jako tesko naci igraca sa njegovim karakteristikama a i vlasnik je stopirao sve transfere do iduceg ljeta, a mozda i tada ne ode niko osim ako dodje ponuda koja nas zadovoljava
sto se tice njegove karijere, tu glavnu krivicu snosi on i njegov menadžer koji ga je selio svake pola sezone negdje, nigdje nije igrao u kontinuitetu. Kod nas ce to uraditi i ja sam siguran da ce poslije nas napraviti dobar transfer i rijesiti svoj zivotni status....