ALBOX je napisao/la:cesc4 je napisao/la:
Prvih XI
Hamzabegovic,Pantic,Kadic,Susa,Salkic,Omerovic,Vehabovic,Kadric,Moussa,Pljevljak,Suljic.U drugom poluvremenu su sansu dobili svi igraci sa klupe. Nisu nastupili Poturalic, Sisic i Smajlovic koji su utakmicu posmatrali sa tribina.
Vehabovic???? imal hljeba od njega...... kako se Pljevljak snalazi ????
Poturalic u prvih 11, da li ima mjesta?
Vehabovic momak koji ce 99 % biti jedan od ta dva u-21 igraca. Sjajan na poziciji zadnjeg veznog ima dobru kontrolu lopte i dobar pregled..
Pljevljak u onoj jucerasnjoj utakmici pokazao da je strasno brz i da je dobar drbiler. Takode ima fin i precizan centarsut. Iako je ljevak ima sjajan sut/centarsut desnom nogom.
Sto se Poturailca tice juce je bio na tribinama kao i Smajlovic jer je Grbesic htio dat po poluvrijeme Suljicu i Galinu. Izgleda da Grbesic Poturalica koristi kao krilnog napadaca a nema mi to bas mnogo logike onako visok igrac i on ga izvlaci na krilo, ipak ima jos vremena da se dokaze.
Takode juce je na utakmici bio i jedan novi igrac on dolazi iz Ceske lige ime mu je Dorde Maric... I on je u-21 igrac i koliko sam ja vidio odigrao je dobru utakmicu mislim da bi trebao ostati