NK Zvijezda Gradačac

vatreni
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la vatreni » 27 jul 2014, 08:23

moranjak je napisao/la:odbili smo civica koji nam se nudio jer nije htjeo ostat u slobodi momak je mogao pokriti lijevog beka a mi ostavimo zulica i zuhrica koji realno nisu ni za prve federalne lige
Joj jučer Zulića,pa ni jednom da probije :lol: :lol: :lol: ,tek centar šutevi,kada mu Ordaga izradi prostor,svi završavaju u Dzemkinom žitu :lol: :lol: :lol: ,doduše,mozda mu je malo igraliste.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 27 jul 2014, 10:09

Teska borba za opstanak, jarani moji ali nadam se da cemo istrajati i opsatati... dok nedodju bolja vremena...

:opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :bih:

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 27 jul 2014, 14:05

U odnosu na prošlu sezonu,po prikazanom na pripremnim,po meni su pojačanja Mehmedalija Čović,Ermin Gadzo te mozda ovaj mali Jovanović koji je jučer za malo vremena solidno pokazao.Čolić je skroz tanak,nezainteresovan,sam svoj u kolektivu,da bar ima kakva individualna rješenja.Stojanov,čeka na tanjiru.Igrač koji vjerovatno zna loptu u prazan gol u 16.poslat,pod uslovom da ga niko ne ometa :lol: .Sam ni jednom nije rijesio jedan na jedan.Isanović mu nije nikakav tandem niti alternativa,totalno pogubljen jučer,kao i većinu tekmi.Mislim da ćemo imati problema i ove sezone u realizaciji.Jakovljević se uklopio u jučerasnje sivilo.Nema gdje taj nije igrao jučer,na svim pozicijama.Mogao bih reći da bi i on mogao ponijeti epitet pojačanja obzirom ko je sve igrao prosle godine a i ove Bogami.

voliosamzvijezdu
Kontakt:

Post Postao/la voliosamzvijezdu » 27 jul 2014, 15:48

Ljudi mi moramo biti svjesni da mi nikad dok je barem doro trener necemo imati borbenost,hrabrost i volju na terenu,kao sto to ima sloboda trenutno...mora postojati neka granica izmedju trenera i igraca,granica koja treneru daje auotoritet. uredu je donekle biti blizak sa igracima ali izlaziti s njima,posudjivati aute pa ih slupati,alooooooo nismo sabanija majku mu. i drugo doro je takav trener da on ne predaje toliki znacaja fizickom dijelu priprema,tako da cete vidjet da sam u pravu,nakon 7 8 jakih utakmica ce doci do pada,a onda problemi,i ove godine nema alibija,imao je elipu citave pripreme,dovedeno mu je 7 8 pojacanja,ne budu li sve opravdali eto problema...a da ce bit problema pokazala nam je druga ekipa slobode...

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 27 jul 2014, 15:59

voliosamzvijezdu je napisao/la:Ljudi mi moramo biti svjesni da mi nikad dok je barem doro trener necemo imati borbenost,hrabrost i volju na terenu,kao sto to ima sloboda trenutno...mora postojati neka granica izmedju trenera i igraca,granica koja treneru daje auotoritet. uredu je donekle biti blizak sa igracima ali izlaziti s njima,posudjivati aute pa ih slupati,alooooooo nismo sabanija majku mu. i drugo doro je takav trener da on ne predaje toliki znacaja fizickom dijelu priprema,tako da cete vidjet da sam u pravu,nakon 7 8 jakih utakmica ce doci do pada,a onda problemi,i ove godine nema alibija,imao je elipu citave pripreme,dovedeno mu je 7 8 pojacanja,ne budu li sve opravdali eto problema...a da ce bit problema pokazala nam je druga ekipa slobode...
Tačno se jučer mogla vidjeti nedovoljna fizička sprema.Praktično,Sloboda je trkom anulirala mozda bolju nasu tehničku potkovanost i iskustvo.Oni koji su igrali 90.minuta imao sam osjećaj da će im trebati kisik,s druge strane igrači Slobode i u 90.toj kao u prvoj minuti
Gospodin Ibraković je promatrao meč i mislim da mu neće biti potrebna posebna taktika za meč sa Zvijezdom u Sarajevu...

voliosamzvijezdu
Kontakt:

Post Postao/la voliosamzvijezdu » 27 jul 2014, 16:05

ja ti kazem...imat cemo problema sa fizickom spremom,a nju nemozes nadomjestit,tako da ce nam i puno slabije ekipe praviti problem ako se ovo ispostavi tacno...a sa nedostatkom fizicke spreme dolaze i nedisciplina i ne zalaganje ali eto vidjet cemo... :shh: opet ponavljam mora postojati granica izmedju igraca i trenera,a doro pokusava kopirati ratka ninkovica koji je bio blizak sa igracima,ali jedan je ninkovic,masina...pozzz

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 27 jul 2014, 16:11

Ako ode Ordaga,tek smo onda na.ebali.Adam jučer nas napad vodi prema nasem golu :crazy: ,glumac....nek je njemu pi.kica po čarsiji...ebo Zvijezdu....Ordaga je pravio glupim igrače Slobode i nije mogao sam sve.Lično mislim da bi on trebao,zbog sebe, u puno jači klub a i ligu....nema s kim tu igrat.
Golman Brkić je imao jučer nekoliko fantastičnih intervencija :clap:

voliosamzvijezdu
Kontakt:

Post Postao/la voliosamzvijezdu » 27 jul 2014, 16:27

ma adam ce morati igrati,kako ce mu se drugacije trener oduziti sto mu je slupao kola,heheh,kod nas ko u sapunici i to pred pocetak prvenstva...sreca doro brzo nasao nacin da covjeku plati popravak :thumbup: :rol:

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 27 jul 2014, 18:00

vatreni je napisao/la:Stojanov,čeka na tanjiru.Igrač koji vjerovatno zna loptu u prazan gol u 16.poslat,pod uslovom da ga niko ne ometa :lol: .Sam ni jednom nije rijesio jedan na jedan.
Stojanov je igrač šesnaesterca, tzv. sidraš. On dosta ovisi o krilnim igračima. Sad, isto tako njegovu statistiku od prošle sezone ne treba previše gledati jer se nadavao golova u Prvoj ligi tako što je postizao het-trikove raspalom Troglavu i postizajući golove na utakmicama gdje je igrala 'uprava' Jedinstva

Sent from my Nibiru H1 using Tapatalk

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 27 jul 2014, 18:14

sony_91 je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Stojanov,čeka na tanjiru.Igrač koji vjerovatno zna loptu u prazan gol u 16.poslat,pod uslovom da ga niko ne ometa :lol: .Sam ni jednom nije rijesio jedan na jedan.
Stojanov je igrač šesnaesterca, tzv. sidraš. On dosta ovisi o krilnim igračima. Sad, isto tako njegovu statistiku od prošle sezone ne treba previše gledati jer se nadavao golova u Prvoj ligi tako što je postizao het-trikove raspalom Troglavu i postizajući golove na utakmicama gdje je igrala 'uprava' Jedinstva

" onclick="window.open(this.href);return false;
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 27 jul 2014, 18:30

I na tom videu pogledaj koliko je golova dao iz šesnaesterca i koliko ih je bilo na loptu koja dolazi sa boka. Uglavnom, Stojanov može biti od koristi ali ga se mora znati iskoristiti. Isto tako ne trebaju se čuda očekivati od njega

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 27 jul 2014, 18:34

crvenobijeli je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:

" onclick="window.open(this.href);return false;
Stojanova najveca prednost je sto suta obadvjema nogama, sto u dosta situacija znaci prednost nad odbrambenim igracem, sta smo se prilika namasali na fazon igrac primi loptu i dok je prebaci na jacu nogu vec je doso protivnicki igrac......

Prijateljska utakmica nista neznaci, koji je fazon da igraci ginu protiv drugog tima Slobode i da se neko povrijedi pred pocetak prvenstva

voliosamzvijezdu
Kontakt:

Post Postao/la voliosamzvijezdu » 27 jul 2014, 18:38

pa kako ces izboriti mjesto ako se ne boris na takvim utakmicama,i nije tek pocetak priprema,sad se vec uigrava ekipa,i nema setanja,mislim ako pricamo o ozbiljnoj ekipi...

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 27 jul 2014, 18:47

Ne bih se TK.složio sa tvojim komentarom,mada bih volio da je tako.Ako je tako,zasto tolika nervoza među igračima Zvijezde zbog nemoći naspram rastrčanog protivnika,zasto je Doro burno reagovao kod sudija,zasto koskanja i prepirke sa igračima Slobode....dakle,nije svejedno izgubiti nikom ma kojeg karaktera utakmica bila.Na kraju krajeva,ljudi su dosli da vide Premijerligaše a ne da se ismijavaju i komentarisu da to nije nivoa medjuopstinske lige bivse Juge.Treba očuvati obraz kluba i rang u kojem igraš ;)

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 27 jul 2014, 18:56

Evo,branilac turnira Bratstvo iz Gračanice pobijedilo Slobodu 2-0....valjda nasi pobijede domaćina nizeligasa u utakmici za treće mjesto

voliosamzvijezdu
Kontakt:

Post Postao/la voliosamzvijezdu » 27 jul 2014, 18:58

slazem se,treba biti realan...

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 27 jul 2014, 19:56

sony_91 je napisao/la:I na tom videu pogledaj koliko je golova dao iz šesnaesterca i koliko ih je bilo na loptu koja dolazi sa boka. Uglavnom, Stojanov može biti od koristi ali ga se mora znati iskoristiti. Isto tako ne trebaju se čuda očekivati od njega

pa mi nismo doveli messija da uzme loptu s pola centra predje sve i zabije go,nama je trebao centafor tipa stojanova,koji je dobar u skok igri i snalazljiv je u 16-ercu,jos prednost ima ddobar sut sa obadvije noge,njegovo je da dadne go kad mu se ukaze prilika a ne da dribla itd.bit ce ddosta golova ako diatta nebude sebiccan i ako bude ubacivao u 16...gadzo je vise dribler nego uros,to stoji,al bit ce nam obadvojica od koristi u to nesumljam.....

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 27 jul 2014, 20:15

vatreni je napisao/la:Evo,branilac turnira Bratstvo iz Gračanice pobijedilo Slobodu 2-0....valjda nasi pobijede domaćina nizeligasa u utakmici za treće mjesto
Dobili 6-0.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 27 jul 2014, 20:21

voliosamzvijezdu je napisao/la:pa kako ces izboriti mjesto ako se ne boris na takvim utakmicama,i nije tek pocetak priprema,sad se vec uigrava ekipa,i nema setanja,mislim ako pricamo o ozbiljnoj ekipi...
pa nemaju dobre zamjene,znaju da ce igrati u 1 ekipi.npr.ko ce zamijeniti ordagica? facic ili mozda zuhric?nemamo dobru klupu pa tako da se nesikiraju bog zna...al bit ce sve ok,samo da nebude povreda.

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 27 jul 2014, 20:56

zmajevac je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Evo,branilac turnira Bratstvo iz Gračanice pobijedilo Slobodu 2-0....valjda nasi pobijede domaćina nizeligasa u utakmici za treće mjesto
Dobili 6-0.
znal neko koje postigao golove

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.