NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

ALBOX
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la ALBOX » 24 jul 2014, 09:18

cesc4 je napisao/la:
Prvih XI
Hamzabegovic,Pantic,Kadic,Susa,Salkic,Omerovic,Vehabovic,Kadric,Moussa,Pljevljak,Suljic.U drugom poluvremenu su sansu dobili svi igraci sa klupe. Nisu nastupili Poturalic, Sisic i Smajlovic koji su utakmicu posmatrali sa tribina.
Vehabovic???? imal hljeba od njega...... kako se Pljevljak snalazi ????
Poturalic u prvih 11, da li ima mjesta?

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 24 jul 2014, 10:19

ALBOX je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:
Prvih XI
Hamzabegovic,Pantic,Kadic,Susa,Salkic,Omerovic,Vehabovic,Kadric,Moussa,Pljevljak,Suljic.U drugom poluvremenu su sansu dobili svi igraci sa klupe. Nisu nastupili Poturalic, Sisic i Smajlovic koji su utakmicu posmatrali sa tribina.
Vehabovic???? imal hljeba od njega...... kako se Pljevljak snalazi ????
Poturalic u prvih 11, da li ima mjesta?
Vehabovic momak koji ce 99 % biti jedan od ta dva u-21 igraca. Sjajan na poziciji zadnjeg veznog ima dobru kontrolu lopte i dobar pregled..
Pljevljak u onoj jucerasnjoj utakmici pokazao da je strasno brz i da je dobar drbiler. Takode ima fin i precizan centarsut. Iako je ljevak ima sjajan sut/centarsut desnom nogom.
Sto se Poturailca tice juce je bio na tribinama kao i Smajlovic jer je Grbesic htio dat po poluvrijeme Suljicu i Galinu. Izgleda da Grbesic Poturalica koristi kao krilnog napadaca a nema mi to bas mnogo logike onako visok igrac i on ga izvlaci na krilo, ipak ima jos vremena da se dokaze.
Takode juce je na utakmici bio i jedan novi igrac on dolazi iz Ceske lige ime mu je Dorde Maric... I on je u-21 igrac i koliko sam ja vidio odigrao je dobru utakmicu mislim da bi trebao ostati :kafa:
www.nkbratstvogracanica.com

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 24 jul 2014, 14:00

@Cesc4 Druze moram te ispravit ali Riki je desnjak ne ljevak :)
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 24 jul 2014, 14:11

Bihac96 je napisao/la:@Cesc4 Druze moram te ispravit ali Riki je desnjak ne ljevak :)
Hvala ti gazda vjeruj juce sam bas posmatrao jer momak igra fantasticno i jednom i drugom nogom ali sam predpostavio da je ljevak posto je sebi vecinu lopti gurao na lijevu nogu.... :D

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 24 jul 2014, 17:35

Redzepi nije ostao u Slobodi , Brkoo reagujjjjj :D

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 25 jul 2014, 13:49

cesc4 je napisao/la:Redzepi nije ostao u Slobodi , Brkoo reagujjjjj :D
Ako Brko reaguje...... onda :tokralju: :tokralju:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 26 jul 2014, 15:24

ma tesko, kod nas nije ostao zbog ambicija i trenera pa trazio ogromnu lovu samo da bi nasao izgovor da digne sidro...tak da sumnjam da bi se vratio u 1. ligu federacije kod jos tanjeg trener osim za neke LUDE pare
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 26 jul 2014, 19:38

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma tesko, kod nas nije ostao zbog ambicija i trenera pa trazio ogromnu lovu samo da bi nasao izgovor da digne sidro...tak da sumnjam da bi se vratio u 1. ligu federacije kod jos tanjeg trener osim za neke LUDE pare
Drug, luda para cine cuda....... :ljepota:

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 26 jul 2014, 20:54

GracanicaAA je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:ma tesko, kod nas nije ostao zbog ambicija i trenera pa trazio ogromnu lovu samo da bi nasao izgovor da digne sidro...tak da sumnjam da bi se vratio u 1. ligu federacije kod jos tanjeg trener osim za neke LUDE pare
Pare koje je Redzepi trazio da ostane nece dobiti ni u jednom klubu u Bosni a i sire, pa koliku je on platu trazio u Slobodi to nemaju ni igraci Dinama :urnebes:
Al' niste bez sanse da ga dovedete :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 26 jul 2014, 21:25

fukarezv je napisao/la:
Pare koje je Redzepi trazio da ostane nece dobiti ni u jednom klubu u Bosni a i sire, pa koliku je on platu trazio u Slobodi to nemaju ni igraci Dinama :urnebes:
Al' niste bez sanse da ga dovedete :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Eto ti znas koliku je platu trazio i to u bocu, ma daj bjezi ba...
To su samo mahalske price koliko je trazio platu i itd.......

Prijateljska utakmica
NK Doboj Istok - NK Bratstvo Gracanica 0:6
Smajlovic 2x, Suljic 2x, Kadric i Vehabovic. :opaopa: :opaopa:

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 26 jul 2014, 21:37

bratstvo danas odigralo jednu trening utakmicu,dvije ekipe igrale po poluvrijeme,po danas viđenom najslabija karika u bratstvu je ikanović,momak sve duele na sredini je izgubio,svi ostali su odigrali korektno,od novih igrača pljevljak super igrač,golman mirza nije imo posla,a najviše me iznenadio vehabović,mlad momak ali extra igrač,stoper stjepanović mislim da se tako preziva odličan,odigrao čitavu utakmicu,sve u svemu još ima tu mjesta za napredak.........

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 26 jul 2014, 21:41

7april je napisao/la:bratstvo danas odigralo jednu trening utakmicu,dvije ekipe igrale po poluvrijeme,po danas viđenom najslabija karika u bratstvu je ikanović,momak sve duele na sredini je izgubio,svi ostali su odigrali korektno,od novih igrača pljevljak super igrač,golman mirza nije imo posla,a najviše me iznenadio vehabović,mlad momak ali extra igrač,stoper stjepanović mislim da se tako preziva odličan,odigrao čitavu utakmicu,sve u svemu još ima tu mjesta za napredak.........
Drug da ti reknem za Ikanovica...On je skoro imo operaciju na koljenu i nije bas jos 100% spreman za jace duele....
Eto radi toga je slab u duelima.Dok prode jos par mjeseci bit ce on ekstra vidit ces.

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 26 jul 2014, 22:50

7april je napisao/la:bratstvo danas odigralo jednu trening utakmicu,dvije ekipe igrale po poluvrijeme,po danas viđenom najslabija karika u bratstvu je ikanović,momak sve duele na sredini je izgubio,svi ostali su odigrali korektno,od novih igrača pljevljak super igrač,golman mirza nije imo posla,a najviše me iznenadio vehabović,mlad momak ali extra igrač,stoper stjepanović mislim da se tako preziva odličan,odigrao čitavu utakmicu,sve u svemu još ima tu mjesta za napredak.........
Drug da ti reknem za Ikanovica...On je skoro imo operaciju na koljenu i nije bas jos 100% spreman za jace duele....
Eto radi toga je slab u duelima.Dok prode jos par mjeseci bit ce on ekstra vidit ces.
ma za par mijeseci nam neće ni trebat,a ja sam samo izneo svoje mišljenje o današnjoj utakmici

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 27 jul 2014, 08:34

Ma davno sam vam pisao da od tog Ikanovica nema hljeba... Momak je alkoholicar i dosao je u Bratstvo jer je Fudin igrac i da uzme koju paru to vam je cijela prica...Kakve operacije koljena i te zajebancije u Radnickom nije mogao da igra proslu sezonu jos znamo kakvu su ekipu Lukavcani imali

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 27 jul 2014, 09:10

Koji je to Ikanovic u Bratstvu?

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 27 jul 2014, 09:51

SARS@ Tesko da ce i ovde dobit neku minutazu pored Kadrica , Omerovica , Muje i Vehabovica (koji je u-21) i jos ako dode i Redzepi onda se Ikan moze pakovat odma.

ASD@ Eldar Ikanovic.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 jul 2014, 10:33

cesc4 je napisao/la:SARS@ Tesko da ce i ovde dobit neku minutazu pored Kadrica , Omerovica , Muje i Vehabovica (koji je u-21) i jos ako dode i Redzepi onda se Ikan moze pakovat odma.

ASD@ Eldar Ikanovic.
odakle da dolazi redzepi :? :? ....jel neka lovacka il se pregovara sa njim
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 27 jul 2014, 10:42

staragarda je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:SARS@ Tesko da ce i ovde dobit neku minutazu pored Kadrica , Omerovica , Muje i Vehabovica (koji je u-21) i jos ako dode i Redzepi onda se Ikan moze pakovat odma.

ASD@ Eldar Ikanovic.
Dobio si odgovor na pp :D

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 27 jul 2014, 14:33

cesc4 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:

ASD@ Eldar Ikanovic.
Dobio si odgovor na pp :D
C E S C jel info za muštuluk?Možel u PP

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 27 jul 2014, 15:31

slika

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 8 gostiju.