Aha,hvala . Trebalo bi mu dati sansuNeutral je napisao/la:Igrao za te mlađe kategorije Hrvatske, pa je dobio poziv od naše U - 17 reprezentacije, no nije odigrao niti minutu.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Imaš li igdje link? Ja nikada nisam pročitao da je igrao za nas. U Hrvatskoj ga hvale na sva zvona.Neutral je napisao/la:Igrao za te mlađe kategorije Hrvatske, pa je dobio poziv od naše U - 17 reprezentacije, no nije odigrao niti minutu.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Evo sad sam bas gledao Modica, igrao je zadnjih 10 minuta protiv olimpijakosa. Ovo malo sto sam vidio dobar sa loptom, veoma brz pogotovo ubrzanje. Mrsav je skroz. Milan izgubio 3:0. Igraju ovaj kup u Americi jos protiv Liverpoola i Man City. Roma je u grupi sa ManU, intern i Realom. Pjana bi trebao igrati u subotu protiv ManU.
bio prijenos na sportklubu, a na golu je bio ovaj Marko Marić kojeg Vandenaloite spominje u postu svom iznad (a ja sam za njega pisao ima 3-4 godine), mislim da je odradio prvo poluvrijeme..ne vidim ga na spiskovima hr repki, očito neki menadžerski poslovi itd..to treba iskoristiti iako će ga vjerojatno i austrijanci gledat angažirat..dino-92 je napisao/la:grahovac jucer usao u drugom poluvremenu protiv galatasaraya, negdje oko 50-55 minute. trcao puno, fino se kretao, uvjek se otvarao za svoje saigrace, u odbrani dosta stabilan. sve u svemu fina partija od njega. rapid je pobjedio 3-1.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- maximusdecimus
- Kontakt:
nikakve veze on nema s nama, to sto pise da je bivsi reprezentativac U17 BiH je greska na stranici, desava se i transfermarktu. daj taj spisak selektora koji je Brodica pozvao da igra za BiH. covjek je prosle godine igrao na svjetskom U17 za Hrvatsku, prije toga za U16 selekciju.Bassha je napisao/la:Aha,hvala . Trebalo bi mu dati sansuNeutral je napisao/la:Igrao za te mlađe kategorije Hrvatske, pa je dobio poziv od naše U - 17 reprezentacije, no nije odigrao niti minutu.
http://hns-cff.hr/players/87279/fran-brodic/utakmice/" onclick="window.open(this.href);return false;
da, maric branio prvo poluvrijeme. i na desnom beku je igrao pavelic, 20 godina, iz sarajeva. hm, interesantno je to za marica, znam da je branio krajem 2013. na u17 sp za hrvatsku, bilo bi mi cudno ako ga nepozivaju vise. volio bi da ga neko kontaktira, ali cisto sumnjam da u savezu uopste znaju za njega.Kevin je napisao/la:bio prijenos na sportklubu, a na golu je bio ovaj Marko Marić kojeg Vandenaloite spominje u postu svom iznad (a ja sam za njega pisao ima 3-4 godine), mislim da je odradio prvo poluvrijeme..ne vidim ga na spiskovima hr repki, očito neki menadžerski poslovi itd..to treba iskoristiti iako će ga vjerojatno i austrijanci gledat angažirat..dino-92 je napisao/la:grahovac jucer usao u drugom poluvremenu protiv galatasaraya, negdje oko 50-55 minute. trcao puno, fino se kretao, uvjek se otvarao za svoje saigrace, u odbrani dosta stabilan. sve u svemu fina partija od njega. rapid je pobjedio 3-1.
Dosadasnji transferi mladi i potencijalni reprezentativaca nase zemlje:
Golmani
Ivan Tiric, 21, Rudar Kakanj ---> Zrinjski
Kenan Piric, 20, Gent U21 ---> Sloboda
Raif Husic, 18, Bayern Munich U19 ---> Werder Bremen
Odbrana
Senad Karahmet, 22, Mechelen ---> Ruch Chorzów
Bojan Letic, 21, Velez ---> Zilina
Sead Hajrovic, 21, Grasshopers ---> Winterthur
Jozo Spikic, 20, Siroki Brijeg ---> Rijeka
Adel Halilovic, 18, Red Bull Salzburg U18 ---> Liefering
Arman Corovic, 17, Bochum U17 ---> 1860 Munich U19
Vezni red
Srdjan Grahovac, 21, Borac Banja Luka ---> Rapid Wien
Aldin Cajic, 21, Teplice ---> Dukla Prague
Amar Rahmanovic, 20, Olimpic ---> Istra 1961
Nermin Zolotic, 20, Zeljeznicar ---> Gent
Haris Duljevic, 20, Olimpic ---> Sarajevo
Armin Cerimagic, 20, Gent ---> Gornik Zabrze
Amer Gojak, 17, Olimpic ---> Dinamo Zagreb
Napad
Jasmin Mesanovic, 21, Celik ---> Osijek
Marko Maletic, 20, Stuttgart II ---> Excelsior
Admir Seferagic, 19, Basel II ---> Schaffhausen (posudba)
Armin Hodzic, 19, Liverpool Reserves ---> Dinamo Zagreb
Golmani
Ivan Tiric, 21, Rudar Kakanj ---> Zrinjski
Kenan Piric, 20, Gent U21 ---> Sloboda
Raif Husic, 18, Bayern Munich U19 ---> Werder Bremen
Odbrana
Senad Karahmet, 22, Mechelen ---> Ruch Chorzów
Bojan Letic, 21, Velez ---> Zilina
Sead Hajrovic, 21, Grasshopers ---> Winterthur
Jozo Spikic, 20, Siroki Brijeg ---> Rijeka
Adel Halilovic, 18, Red Bull Salzburg U18 ---> Liefering
Arman Corovic, 17, Bochum U17 ---> 1860 Munich U19
Vezni red
Srdjan Grahovac, 21, Borac Banja Luka ---> Rapid Wien
Aldin Cajic, 21, Teplice ---> Dukla Prague
Amar Rahmanovic, 20, Olimpic ---> Istra 1961
Nermin Zolotic, 20, Zeljeznicar ---> Gent
Haris Duljevic, 20, Olimpic ---> Sarajevo
Armin Cerimagic, 20, Gent ---> Gornik Zabrze
Amer Gojak, 17, Olimpic ---> Dinamo Zagreb
Napad
Jasmin Mesanovic, 21, Celik ---> Osijek
Marko Maletic, 20, Stuttgart II ---> Excelsior
Admir Seferagic, 19, Basel II ---> Schaffhausen (posudba)
Armin Hodzic, 19, Liverpool Reserves ---> Dinamo Zagreb
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Modic odigrao zadnjih 10tak minuta za Milan protiv Olympiakosa na zadnjem veznom. Fino djeluje, siguran s loptom jedino mu fizikalije prave problem za igru na seniorskom nivou
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
treba mu uvest' koncentrat u ishranu
Re: $: U-21, U-19, U-17
zasad je sto bi reko N.N definicija sljivotresaChinaglia je napisao/la:treba mu uvest' koncentrat u ishranu

It was turned around so that right looked wrong
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Zolotic u prvih 11 za Gent.
- delpiero502
- Kontakt:
Evo sad nešto listam i naletim na info da je Mato Stanić, naš u17 reprezentativac od ove sezone prešao u Dinamo Zagreb, prošlu sezonu je igrao za Široki Brijeg i bio možda i najbolji u toj generaciji Širokobriježana, momak je inače iz Odžaka.
Igra na poziciji zadnjeg veznog i sve je ove prijateljske utakmice fino odigrao za u17, čak je dao i nekolika gola ja mislim.
@Kevine moželi još koja info ?
Igra na poziciji zadnjeg veznog i sve je ove prijateljske utakmice fino odigrao za u17, čak je dao i nekolika gola ja mislim.
@Kevine moželi još koja info ?
90 minuta odigrao, tek otisao tamo to nije mala stvar. Dobio je zuti izgleda.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Zolotic u prvih 11 za Gent.
Ako nastavi igrati u Gentu, tesko da ima bolja zamjena Besicu od njega.
Ibricic je otisao, Hadzic isto nebi trebao dobiti poziv. Vrancic i Zolotic/Prcic. Jos ako Grahovac bude standardan u novom timu.. Samo da Susic to bude znao iskoristiti.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Neznam odkud ovim "novinarima" sa SS.ba ideja da je odigrao 90min. Nazalost odmah nakon prvog poluvremena je izveden. Nije bas zadovoljijo svojom igrom, ali slazem se da nije mala stvar odmah u prvih 11 se probit. Nadam se da ce i dalje dobivat sanse i da ga nece sad nakon jedne tekme otpisat.soko je napisao/la:90 minuta odigrao, tek otisao tamo to nije mala stvar. Dobio je zuti izgleda.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Zolotic u prvih 11 za Gent.
Ibricic je otisao, Hadzic isto nebi trebao dobiti poziv. Vrancic i Zolotic/Prcic. Jos ako Grahovac bude standardan u novom timu.. Samo da Susic to bude znao iskoristiti.
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Šta je tebi čovjek igrao cijelu tekmu!DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Neznam odkud ovim "novinarima" sa SS.ba ideja da je odigrao 90min. Nazalost odmah nakon prvog poluvremena je izveden. Nije bas zadovoljijo svojom igrom, ali slazem se da nije mala stvar odmah u prvih 11 se probit. Nadam se da ce i dalje dobivat sanse i da ga nece sad nakon jedne tekme otpisat.soko je napisao/la:90 minuta odigrao, tek otisao tamo to nije mala stvar. Dobio je zuti izgleda.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Zolotic u prvih 11 za Gent.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
http://us.soccerway.com/matches/2014/07 ... t/1696885/" onclick="window.open(this.href);return false;
pa bas i nije igrao...
lako je provjeriti svaku informaciju i ne treba vjerovati na prvu....
pa bas i nije igrao...
- povratakotpisanih
- Kontakt:
E jbg pola sajtova tvrdi da je igrao cjelu tekmu pola da je zamjenjen na poluvremenu, ko ce znati sta je tacno.sagem je napisao/la:http://us.soccerway.com/matches/2014/07 ... t/1696885/
pa bas i nije igrao...
http://www.****/utakmica/4lFMXar1/#detalji" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
45 minuta je igrao.
U-21, U-19, U-17
Igrao prvo poluvrijeme i zamijenjen. Umjesto njega usao napadac jer je bilo 0:0
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
Odlicno, znaci da racunaju na njega. Nadam se da ce sto vise nasih igraca u Belgiju i Holandiju umjesto Hrvatske, Turske i Rusije.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Zolotic u prvih 11 za Gent.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921, MElloo, Proximic i 169 gostiju.