Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Pa ne stoji drzava iza njih i nemaju tolike prihode od tv prava kao Real i Barselona.Zbog velikih dugova moraju prodavat najbolje igraci ali za njih dolaze dobre zamjene u vidu Mandzukica (22 mil.),Oblaka(16 mil.) i Siqueire(10 mil.) a sigurno ce doci jos dva dobra igraca do kraja prelaznog roka.DeeWa je napisao/la:Kako ovaj atletico ne moze dovest pojacanja nije mi jasno svjetske klase. Likovi imaju nesto fino u sebi, iako sam navijac reala nekako su mi fini za gledat. Realno podsjecaju me na arsenal samo sto su ovi jos i vise uspjeha imali prosle sezone. Pa bili su prvaci spanije i solidni u ligi prvaka, nije moguce da niko ne zeli u takav tim. Kako stvari stoje uci ce mnogo losiji nego prosle sezone. Nadao sam se da ovom titulom moze spanija profitirati na nacin da ce atletico uspjet dovest svjetske igrace i da ce pojacat kako ligu i pribliziti se igracki prvom dvojcu tako i u evropi uopceno
ne znam jel ovo ozbiljnoAtlético de Madrid are not messing around in the transfer market. Antoine Griezmann is set to sign from Real Sociedad in a €25m deal.
rambo16 je napisao/la:ne znam jel ovo ozbiljnoAtlético de Madrid are not messing around in the transfer market. Antoine Griezmann is set to sign from Real Sociedad in a €25m deal.
Griezmann's switch to @Atleti expected to be announced on Monday. 30M straight cash deal, no other players involved.
Ma, nema sumnje da je odlican. Nisu budale da kupe nekog naslijepo, ali Navas je vec sada jedan od najboljih a duplo jeftiniji. Njegov prelazak u Atletico mi se cinio nekako logican, ali eto ipak nista od tog...Adi_Zepce je napisao/la:Oblak je ba strasan golaman, a jos je jako mlad. Ako ovako nastaviti za 3-4 godine ce biti među top 5 najboljih golmana na svijetu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.