stjepan stazic je iz mjesanog braka, ali se izjasnjava kao srbin sa austriskim pasosom i njihov je reprezentativac, po meni on bi se trebao smatrat strancem jer za razliku od rizvica koji je bio slo reprezentativac, ali je rodzeni i odrastao u bih dok to sa stazicem nije slucaj (neznam jeli rodzen u austriji ili srbiji) tako da je iko iz bosne pametan povukao bi to pitanjeBrigateBL je napisao/la:Bocka je ovdje reagovao bezveze i nanio je stetu svom timu u zavrsnici. Pazi ja nigdje nisam napisao da on to nije namjerno uradio, niti da je zelio da se prekrsti ali odmah ste ga proglasili cetnikom kao sto je uradio Fukare je stvarno lose. Prvo covjek je potpuno OK, student prava, jedino je u kosarku malo zalutao he he. Ali nije nacionalista. To ce vam potvrditi svako ko ja proveo sa njim barem sat vremena. Pa nije ni Igokea jednonacionalna sta je Stjepan Stazic? medjutim trenutno su orjentisani na timove iz Srbije zato sto je tu lakse naci igrace i lakse ih dovesti. Prije pola godine su pregovarali sa Sesarom
U drugom mecu je pshicki pritisak na IGokei. Jasno je da moraju popraviti odbranu na Vilijamsu ako zele nesto da naprave u drugom mecu
a bocka je napravio glupost i to zescu iz jos jednog meni poznatog razloga sto mu se dobro moze odbit od njegovu celavu glavu inace je on rodom iz bih, a ne iz srbije