Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Stipu ove od Tereka, vidiš da se više zanimaju koliko smo mi platili igrače nego oni svoje 

AA23 je napisao/la:Stipu ove od Tereka, vidiš da se više zanimaju koliko smo mi platili igrače nego oni svoje

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kojom logikom on treba da ima istu platu kao pomenuta dvojica? **** ga i okrenut se nekom drugom.Gunner4 je napisao/la:Khedira sada kao trazi €9m godisnje... Nasi i dalje pjene da je to dosta ali treba izracunati da je to €160k sedmicno sto kada se prevede u funte dodje oko £130k. Toliko imaju i Alexis i Ozil sto je toralmo prihvatljivo...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
jel tekma veceras u 23h ili sutra 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!

Ovdje jasno piše da je Arsenal potpisao Ospinu i Chambersa. Boli nas qurac

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Ko prenosi? 

" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
ma naci ce se link to bar nije problem a ja mislim da prenosi SKKiaKaha je napisao/la:Ko prenosi?

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
opet Kejdura aktivan...možda je tek skonto da u Realu ni Ronaldo nije siguran u startnih 11..ja bi radije Morgana ali nisam ni protiv Kejdure
A.F.C. Bournemouth!
Joj da hoce ovaj BHTelecom skontat kako da ubaci SK na Moja TV pakete...
Ubise me ove Arene,bez pravog fudbala,jedino ispostuju reprezentativni fudbal.
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
- QUARTERBACK
- Kontakt:
sta se prepirete oko cijena, pa ima se moze se, da su svi placeni 50mil ha ja, samo lagano, ne treba nama nikakav ruski ili arapski cash injection, ovo je klub koji je samostojeci i samoodrziv, kurcenje je max.
upravi si 100000%,,,mene slomise linkovi sa slabom kvalitetom slikeKiaKaha je napisao/la:Joj da hoce ovaj BHTelecom skontat kako da ubaci SK na Moja TV pakete...

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Ozymandias
- Kontakt:
QUARTERBACK je napisao/la:sta se prepirete oko cijena, pa ima se moze se, da su svi placeni 50mil ha ja, samo lagano, ne treba nama nikakav ruski ili arapski cash injection, ovo je klub koji je samostojeci i samoodrziv, kurcenje je max.

SK2 prenosi...topnik1 je napisao/la:ma naci ce se link to bar nije problem a ja mislim da prenosi SKKiaKaha je napisao/la:Ko prenosi?
http://www1.skysports.com/football/news ... -jenkinson" onclick="window.open(this.href);return false;
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ma hajd da je slaba slika samo problem,nego kad mi pocne sjeckat i stopat,odmah ga gasim,jer fkt nemam zivaca gledat tekmu tako.
Btw. Jos DM,i back up stoper ukoliko Vermaelen ode,i ja mislim da je to kraj naseg prelaznog roka(u slucaju da su zavrseni transferi Ospine i Chambersa)
Btw. Jos DM,i back up stoper ukoliko Vermaelen ode,i ja mislim da je to kraj naseg prelaznog roka(u slucaju da su zavrseni transferi Ospine i Chambersa)
uh 6, igrača bi se znači doveli, a sve pojačanja u odnosu na trenutno 

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ne sviđa mi se ovaj transfer Chambersa jer on usporava po meni veći potencijal od njega koji se zove Hector Bellerin. Al eto, neka bude.
Bellerin je po meni trenutno bolje krilo nego bek. A suska se da ce se Chambers testirati i na nekim drugim pozicijama.
Evo Sky kaže Nice potvrdio prelazak Ospine u Arsenal.
Od ovih kvalifikacija za Euro SK je otkupio prenos za sve utakmice, samo što će se utakmice reprezentacija sa ovih predjela prenositi u snimku.KiaKaha je napisao/la:Joj da hoce ovaj BHTelecom skontat kako da ubaci SK na Moja TV pakete...
If you'd given me the choice of going out and beating four men and smashing a goal in from thirty yards against Liverpool or going to bed with Miss World, it would have been a difficult choice. Luckily, I had both.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.