Ono, poredit klempavu spodobu sa Neymarom.

Fali samo par smajlija za full retard argument.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Na osnovu prethodne sezone pobogu.Ahonen je napisao/la:
cuj suarez>ronaldo, na osnovu cega molim te?
Suarez 31 gol 12 asistencija , zakazao svaku jacu utakmicu, 0 trofejamandraX je napisao/la:Na osnovu prethodne sezone pobogu.Ahonen je napisao/la:
cuj suarez>ronaldo, na osnovu cega molim te?
:
Koliko je utakmica odigrao Suarez, a koliko Ronaldo, mozes li mi taj podatak naci, molim te?Ahonen je napisao/la: Suarez 31 gol 12 asistencija , zakazao svaku jacu utakmicu, 0 trofeja
Ronaldo 51 gol 15 asistencija, gol u svim fazama lp i svim derbijima, 2 trofeja
Na osnovu cega je ovaj bolji prosle sezone?
Druga stvar je ta sto je Ronaldo zadnju godinu i pol bolji od Messija i trenutno je bolji al suareza gurati tu.
dok se time mashin ne izumi ja cu porediti igrace po tome kakvi su trenutno ne kakvi su bili 2009. dok svi oni narkotici nisu poceli pokazivati nuzpojave kao povracanje, osjecaj malksalosti itd.mandraX je napisao/la:Koliko je utakmica odigrao Suarez, a koliko Ronaldo, mozes li mi taj podatak naci, molim te?Ahonen je napisao/la: Suarez 31 gol 12 asistencija , zakazao svaku jacu utakmicu, 0 trofeja
Druga stvar je ta sto je Ronaldo zadnju godinu i pol bolji od Messija i trenutno je bolji al suareza gurati tu.
Ronaldo je bolji igrač, i ova rasprava je besmislena, jer sam ja to napisao povodom analize ovog stručnjaka gore, koji na osnovu sezone 'ladno napiše Ronaldo > Messi, ono...
mandraX je napisao/la:Koliko je utakmica odigrao Suarez, a koliko Ronaldo, mozes li mi taj podatak naci, molim te?Ahonen je napisao/la: Suarez 31 gol 12 asistencija , zakazao svaku jacu utakmicu, 0 trofeja
Ronaldo je bolji igrač, i ova rasprava je besmislena, jer sam ja to napisao povodom analize ovog stručnjaka gore, koji na osnovu sezone 'ladno napiše Ronaldo > Messi, ono...
Trebali su javiti Portugalcima za taj upgrade.madridist je napisao/la:"lav ne sluša šta ovce pričaju"![]()
al kad "ovce" izvedu "lava" pred sud zbog kradje![]()
koji prevarantski smrdo..
naravno i brat Seidu nastavlja sa propagiranjem ciganskog posla ..
Pepe sa starom verzijom softvera bi ga hrakno ovaj upgrejdani ga samo pogleda (garant je u sebi govorio ono "ohmm"..
pa fakat ga je i hrakno sinocmadridist je napisao/la:"lav ne sluša šta ovce pričaju"![]()
al kad "ovce" izvedu "lava" pred sud zbog kradje![]()
koji prevarantski smrdo..
naravno i brat Seidu nastavlja sa propagiranjem ciganskog posla ..
Pepe sa starom verzijom softvera bi ga hrakno ovaj upgrejdani ga samo pogleda (garant je u sebi govorio ono "ohmm"..
Mogu mu ga popusiti, kako sudije tako i kriminalac Perez. Messi je veci od citave Spanije zajedno.madridist je napisao/la:Uskoro ćeš moći uživati u njegovoj izvedbi jednog od najslavnijih tekstova u istoriji planete:
"časni sude nisam kriv"tata je
madridist je napisao/la:Uskoro ćeš moći uživati u njegovoj izvedbi jednog od najslavnijih tekstova u istoriji planete:
madridist je napisao/la:Uskoro ćeš moći uživati u njegovoj izvedbi jednog od najslavnijih tekstova u istoriji planete:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.