Samo kopiram tebe druze. Uvijek si znao argumentirano odgovorit...madridist je napisao/la:Lillard je napisao/la:Koliko Bale ima golova na SP-u?Amar Dzeko je napisao/la:Oj gle ovog Neymar=BaleHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHA
![]()
![]()
![]()
argumentirana rasprava ,Wales i Brazil
![]()
![]()
Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ibrahimovic je jaci BAREM onoliko koliko je Ronaldo brzi od njega. O tome je smijesno diskutovati. Ibrahimovic ima neke poteze koji niko ne moze ponoviti sto je veliki plus, fantasticni su tehnicari itd itd. Po kompletnosti su u gram a ja dajem prednost Ibrahimovicu. Ali ovaj gore je naveo samo primjere na koji nacin se postizu golovi, sto je smijesno, jer to uopste ne znaci koliko je igrac kompletan.Amar Dzeko je napisao/la:Pa i nije baš..Ronaldo je brži, i ima bolji dribling. Ibrahimović je jači u duelu, ali ta razlika nije toliko velika, koliko ova u korist Ronalda.
A šta očekivat' od klinje malog? Na ovakve fazone se samo još djeca u vrtiću lože.A_d_0 je napisao/la:Ali ovaj gore je naveo samo primjere na koji nacin se postizu golovi, sto je smijesno, jer to uopste ne znaci koliko je igrac kompletan.
Amar Dzeko je napisao/la:Oj gle ovog Neymar=BaleHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHA
![]()

Pa kakva budala moraš bit' da ovo izjaviš.
@Lillard, zapamti: Neymar > Bale.
-
- Kontakt:
Neymar = Jese
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Illara > Song
Da je Jese Jesinho neko bi ga platio 100 miliona i još bi donio Brazilu 6. titulu SP.Amar Dzeko je napisao/la:Neymar = Jese
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Mathieu > Varane
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
pola njegovih nagrada u zadnje 2-3 godine

@mandrax jesil stvarno pomislio da navijam za barcelonu sa sliko Overeba i potpisom Overebo <333 Utaja poreza <333 ?

inace
Messi<Ronaldo inace cijenim Messi-a ali covjeka je Ronaldo pregazio prosle sezone
Raketa<Kroos
Suarez>Benzema, ovdje idu dva boda barci jer je benzema toliki panj
Iniesta=Hames
Neymar<Bale Neymar je najveca prevara od Beckhama

@mandrax jesil stvarno pomislio da navijam za barcelonu sa sliko Overeba i potpisom Overebo <333 Utaja poreza <333 ?

inace
Messi<Ronaldo inace cijenim Messi-a ali covjeka je Ronaldo pregazio prosle sezone
Raketa<Kroos
Iniesta=Hames
Zadnja izmjena: Rasputin, dana/u 26 jul 2014, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
Udure je, eno čitam Utd će se dobro pojačat' za narednu sezonu, pa ono...samo da znaš. 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne znaš šta je veća debilana, Alonso 1st place ili Iniesta=HamezRasputin je napisao/la:pola njegovih nagrada u zadnje 2-3 godine
@mandrax jesil stvarno pomislio da navijam za barcelonu sa sliko Overeba i potpisom Overebo <333 Utaja poreza <333 ?![]()
inace
Raketa<Kroos
Iniesta=Hames

Od kad vas je bayo ubio ko budale iniesta nije onaj stari, isao psihologu ali mu ne pomaze, vidi se na njemu jer prosle sezone iniesta je bio "onako".Donnie Darko je napisao/la:Ne znaš šta je veća debilana, Alonso 1st place ili Iniesta=HamezRasputin je napisao/la:pola njegovih nagrada u zadnje 2-3 godine
@mandrax jesil stvarno pomislio da navijam za barcelonu sa sliko Overeba i potpisom Overebo <333 Utaja poreza <333 ?![]()
inace
Raketa<Kroos
Iniesta=Hames
Neka te
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ovo cak i onaj panj od Benzeme moze.Rajaz je napisao/la:Neka te
[youtube][/youtube]
Moze sve na svijetu ali Hames apsolutno ni po cemu nije zasluzio da se poredi sa don Andresom, najprofinjenijim igracem poslije velikog Zidanea
Donnie Darko je napisao/la:Ne znaš šta je veća debilana, Alonso 1st place ili Iniesta=HamezRasputin je napisao/la:pola njegovih nagrada u zadnje 2-3 godine
inace
Raketa<Kroos
Iniesta=Hames

Al' pazi obrazloženje gore, "inace cijenim Messi-a ali covjeka je Ronaldo pregazio prosle sezone".

pa naravno da ga je pregazio. sta je nejasno?
Pregazio.Ahonen je napisao/la:pa naravno da ga je pregazio. sta je nejasno?

Ok, nek' bude tako kako vi kažete, i sad na osnovu toga je Ronaldo > Messi?

Taman, onda je Suarez > Ronaldo.

ali poredit anoreksicnog divera sa bale-om, to vam nije zapalo za oko

mandraX je napisao/la:Pregazio.Ahonen je napisao/la:pa naravno da ga je pregazio. sta je nejasno?![]()
Ok, nek' bude tako kako vi kažete, i sad na osnovu toga je Ronaldo > Messi?![]()
![]()
Taman, onda je Suarez > Ronaldo.
pa ronaldo je zadnju godinu i pol bolji igrac. prime messi>prime ronaldo, ali to sto se ovaj seta po terenu nije ronaldov problem i covjek je bolji.
cuj suarez>ronaldo, na osnovu cega molim te?
Grubo je reci pregazio al je bio dosta bolji.
Ako je Suarez bio bolji od Ronalda u prosloj sezoni, i Illarramendi je.
Ako je Suarez bio bolji od Ronalda u prosloj sezoni, i Illarramendi je.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.