FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Ronaldinha godine pretvorile u Davidsa 

new tab

gospoda

gospoda
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
kad se sjetim.... vidis oleguera na lijevom beku, gasi tv nema nista od toga ili je crveni ili je autogolDesimaL je napisao/la:Oleguer

nezaboravni oleguer
Messi konačno shvatio da je na fizičkom nivou veterana pa odlučio da s njima zaigra.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- schweinsteiger
- Kontakt:
Kawhi je napisao/la:Messi konačno shvatio da je na fizičkom nivou veterana pa odlučio da s njima zaigra.

Ovakve mu utakmice najbolje lijezu,bez puno trcanja

#miasanmia
Kazu Messi ope najmanje pretrc'o
veterani siluju "kraljevski klub"Kawhi je napisao/la:Messi konačno shvatio da je na fizičkom nivou veterana pa odlučio da s njima zaigra.

mi se uzdamo u tu mathieuovu visinu ,da ce rijesit probleme kod prekida a lik je totalno los u skoku
raspali pique dobio gotov duplo vise zracnih duela
za njegovu visinu premalo dobijenih zracnih duela ,,al sta drugo ocekivat od beka ,koji je to igro citav zivot i sad odjednom stoper
jos odigro najvise minuta na terenu
od piquea 500 minuta vise i opet ovaj ga izdominiro u tom segmentu ,
a barci je ta skok igra najpotrebnija
in new tab

raspali pique dobio gotov duplo vise zracnih duela
za njegovu visinu premalo dobijenih zracnih duela ,,al sta drugo ocekivat od beka ,koji je to igro citav zivot i sad odjednom stoper

jos odigro najvise minuta na terenu
od piquea 500 minuta vise i opet ovaj ga izdominiro u tom segmentu ,
a barci je ta skok igra najpotrebnija
in new tab

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Ne znam što te čudi od Piquea što je toliko bolji od Mathieua u skoku, pa nije nije Gerard metar i pol da te to čudi
Ramos babo

Ramos babo

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Kazem ja vama - nije lahko ublehu utusit nekome. Nedaj Boze povratka...
http://sportsport.ba/ino_fudbal/victor- ... oni/136600" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/ino_fudbal/victor- ... oni/136600" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 26 jul 2014, 12:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
koje povrede ?mandraX je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Bio bi dobra opcija da je 2010. godina.![]()
Nekad je bio dobar igrač, čak sam ga i priželjkivao u Barci, pisao sam o njemu ovdje par puta...al' ovo danas nije taj igrač više, povrede su ga uništile.

nije se povrijedio ima i više

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
nedim93 je napisao/la: koje povrede ?![]()
nije se povrijedio ima i više

'nači beton čo'ek.

ima gori zdravstveni karton od Puyola 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Jedina prava povreda je bila ta 10/11 ovo je sve bio klupa, ne znam ni gdje nađoše ove povrede od 2 dana
.
Otkako mu je data kapitenska traka čovjek je postao truba i to je to, čuj povreda od 2 dana
a broj utakmica, izvinjavam se. Svejedno je bio klupa tako da stvarno ne znam kako se to on povređivao

Otkako mu je data kapitenska traka čovjek je postao truba i to je to, čuj povreda od 2 dana

a broj utakmica, izvinjavam se. Svejedno je bio klupa tako da stvarno ne znam kako se to on povređivao

Nisu to dani, to je broj utakmica koje je propustio.
Jbo te engleski tvoj.

Jbo te engleski tvoj.

Ispravio sam semandraX je napisao/la:Nisu to dani, to je broj utakmica koje je propustio.![]()
Jbo te engleski tvoj.![]()

Svejedno on je kiksara teška i tu sva priča završava, povrede su to nikakve, čisto da se upiše u karton, imao je jednu ozbiljniju i to je to. S piketom to bi bio dar mar u odbrani

Ima i tu istine, al' ne u tol'koj mjeri koliko ti hoćeš da kažeš. Čovjek je imao bruku problema sa povredama, što se i vidi na slici, pao u formi, Wenger ga ljepn'o za klupu...kako ono naši kažu "sve mu se sastalo".
Al' dobro, vi Gunneri bi i Puyolu u najboljim danima našli manu.

Mi guneri smo mnogo samokritični, odlika objektivnih ljudimandraX je napisao/la:Ima i tu istine, al' ne u tol'koj mjeri koliko ti hoćeš da kažeš. Čovjek je imao bruku problema sa povredama, što se i vidi na slici, pao u formi, Wenger ga ljepn'o za klupu...kako ono naši kažu "sve mu se sastalo".![]()

Vermelen je zalijepio za klubu ako me sjećanje dobro služi nakon niza katastrofalnih utakmica i kap koja je prelila čašu je bila utakmica protiv Bayerna 3:1 kod kuće kad smo izgubili. U gostima nije igrao i otad nije igrao više u prvom timu. EE prije 2 godine je izgubio mjesto u prvom timu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.