vjerovatno ce grke na jug stavitiamypitar je napisao/la:dr.van nostrand je napisao/la:Od danas se mogu kupiti ulaznice za utakmicu protiv Atromitosa.
cijene iste kao i protiv Haugesunda:
Sjever Vedran Puljic(5 KM) , Istok (10 KM), Zapad (15 KM), Zapad galerija (30 KM) i Bordo VIP (50 KM).
Isto tako, clanovi FK Sarajevo ulaznice mogu kupiti po nizim cijenama u prostorijama kluba.
Cijene karata su regularne.Mozda su samo opet trebali pustili jug besplatno,mada ga ljudi ne vole vidjeli smo koliko je raje bilo na istom, protiv Norvezana.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
aS_Roma je napisao/la:vjerovatno ce grke na jug stavitiamypitar je napisao/la:dr.van nostrand je napisao/la:Od danas se mogu kupiti ulaznice za utakmicu protiv Atromitosa.
Sjever Vedran Puljic(5 KM) , Istok (10 KM), Zapad (15 KM), Zapad galerija (30 KM) i Bordo VIP (50 KM).
Isto tako, clanovi FK Sarajevo ulaznice mogu kupiti po nizim cijenama u prostorijama kluba.
Cijene karata su regularne.Mozda su samo opet trebali pustili jug besplatno,mada ga ljudi ne vole vidjeli smo koliko je raje bilo na istom, protiv Norvezana.
Auuuu dobro si.

Ognjen Vranjes kao desni bek i stoper po potrebi. Naigrao bi se kako god a i odlican je igrac, reprezentativac. Neznam dali je cak slobodan igrac
Protiv ovih Grka bi Sarajevu sada dosao ko narucen.
U Crvenu Zvijezdu nije presao samo jer se nije mogao dogovoriti oko plate.

Ajax je napisao/la:Ognjen Vranjes kao desni bek i stoper po potrebi. Naigrao bi se kako god a i odlican je igrac, reprezentativac. Neznam dali je cak slobodan igrac![]()
Protiv ovih Grka bi Sarajevu sada dosao ko budali samar.
Vranjes je slobodan igrac,kako bi legao neisugurnoj odbrani Sarajeva.Mozda posle utakmice u Norveskoj, vise nego napadac.Sa Vranjesom bi se mogli nadali prolasku protiv Grka,ovako posle onih nesigurnosi u zadnjoj liniji tesko.Grci su mnogo jaci od Norvezana, i pored Puzigace i onakve odbrane, ce prolaziti kao od sale.
amypitar je napisao/la:Ajax je napisao/la:Ognjen Vranjes kao desni bek i stoper po potrebi. Naigrao bi se kako god a i odlican je igrac, reprezentativac. Neznam dali je cak slobodan igrac![]()
Protiv ovih Grka bi Sarajevu sada dosao ko budali samar.
Vranjes je slobodan igrac,kako bi legao neisugurnoj odbrani Sarajeva.Mozda posle utakmice u Norveskoj, vise nego napadac.Sa Vranjesom bi se mogli nadali prolasku protiv Grka,ovako posle onih nesigurnosi u zadnjoj liniji tesko.Grci su mnogo jaci od Norvezana, i pored Puzigace i onakve odbrane, ce prolaziti kao od sale.

Vranjes bi bio standardan u Sarajevu. Jer moze da pokriva cak tri pozicije. Protiv Grcke ekipe se ne zna gdje bi bio koristniji. Umjesto Dzeme ili Tatomirovica. A i reprezentativac je.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 26 jul 2014, 11:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ma nista od njega,..nezz uopste sta ga spominjete.. 

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
mma_hz je napisao/la:Ma nista od njega,..nezz uopste sta ga spominjete..
Ma znamo da nece,samo kazem da bi nam dobro dosao,odbrana nam je bila nesigurna.Valjda nesto Uscuplic proradi na tome,inace smo protiv Grka najebali.
Ma igrali smo ofanzivno u Norveskoj to je razlog sto su oni imali veliki br sansi..amypitar je napisao/la:mma_hz je napisao/la:Ma nista od njega,..nezz uopste sta ga spominjete..
Ma znamo da nece,samo kazem da bi nam dobro dosao,odbrana nam je bila nesigurna.Valjda nesto Uscuplic proradi na tome,inace smo protiv Grka najebali.
nasa odbrana je sasvim OK ..vidjecete protiv Grka kad budemo igrali normalno sa dva zadnja vezna...
jbg gore smo poceli sa 5 ofanzivnih al bas ofanzivnih igraca..

Bice sve OK aBd

FK SARAJEVO.
Zasto sigurno kao slobodan igrac nije skup. A i ne treba platitu odstetu proslom klubu. Samo se dogovore oko plate i to je sve. Jedino moze biti problem ako Vranjes nebude zalio da potpise na bar dvije godine nego samo na jednu. A ako bude insistirao na samo jednoj godini ondamma_hz je napisao/la:Ma nista od njega,..nezz uopste sta ga spominjete..

Ma brate kad nije otisao u Zvezdu iz koje se lakse moze prodati nece ni u BH ligu ..Ajax je napisao/la:Zasto sigurno kao slobodan igrac nije skup. A i ne treba platitu odstetu proslom klubu. Samo se dogovore oko plate i to je sve. Jedino moze biti problem ako Vranjes nebude zalio da potpise na bar dvije godine nego samo na jednu. A ako bude insistirao na samo jednoj godini ondamma_hz je napisao/la:Ma nista od njega,..nezz uopste sta ga spominjete..![]()
FK SARAJEVO.
I pri tome bi morali uruciti jedno 3 ispisnice s obzirom da pokriva 2 pozicije...i naravno na njegove pare bi dao jos 3 za raskide,ne pretjerujmo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
pa slobodnom igracu ako valja obicno moras dati vecu platu bas zato sto nema obestecenja nikakvog tako da je jedini nacin da ga privuces da njemu ponudis vise pare.Ajax je napisao/la:Zasto sigurno kao slobodan igrac nije skup. A i ne treba platitu odstetu proslom klubu. Samo se dogovore oko plate i to je sve. Jedino moze biti problem ako Vranjes nebude zalio da potpise na bar dvije godine nego samo na jednu. A ako bude insistirao na samo jednoj godini ondamma_hz je napisao/la:Ma nista od njega,..nezz uopste sta ga spominjete..![]()
You are someone else I am still right here
Re: Odg: FK Sarajevo
Negdje sam procitao da ih dolazi oko 100-150.aS_Roma je napisao/la:vjerovatno ce grke na jug stavitiamypitar je napisao/la:dr.van nostrand je napisao/la:Od danas se mogu kupiti ulaznice za utakmicu protiv Atromitosa.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
sminka je protiv grka igrati jest da ne znam kakvi su ovi njihovi navijaci al koliko losi grci mogu biti u navijanju...
da mi je vidjeti uzivo arisove il paokove navijace....
You are someone else I am still right here
ma mogu se samo belaji ocekivati..daleko im kuca od nashe..stoka je to..fera je napisao/la:sminka je protiv grka igrati jest da ne znam kakvi su ovi njihovi navijaci al koliko losi grci mogu biti u navijanju...
FK SARAJEVO.
Daj nam tog Zeusa da vidi sta je babuka
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Mislim da Dzeno zeli provjerene igrace u ovim europskim utakmicama, igrace koji su uigrani ( iste igrace koji su igrali ligu) i ne zeli riskirati sa Mitrevskim i Kosticem jer su novi a nama su ove utakmice vazne, njima treba jos par utakmica da se uklope u tim, a nadam se da ce Protic igrati umjesto Puzigace zajedno sa Dupovcem,Tatomirovicem a na desnom beku oceekujem Barica jer Kalasi je isti slucaj kao i Mitrevski i Kostic .nukleusmember je napisao/la:vjerovatno je barka opcija za desnog beka,solidna je barka,brine me lijeva strana,impozantno je kako se ovi iz uprave ne mjeshaju dzeni u posao,pitah i za mitrevskog i kosticha zashto nisu bili u roosteru,nisu imali pojma,shto je za svaku pohvalu u nekoj opciji,malo i pretjeruju u nemjeshanju![]()
VVVBK
Ti si opet šampion !
- Evolution87
- Kontakt:
ma nemaju ovi Bog zna kakve ultrase, tako da ovdje od strane njih ne bi trebalo biti problema. Dok je dole vec druga stvar, Gate 7, Gate 13mma_hz je napisao/la:ma mogu se samo belaji ocekivati..daleko im kuca od nashe..stoka je to..fera je napisao/la:sminka je protiv grka igrati jest da ne znam kakvi su ovi njihovi navijaci al koliko losi grci mogu biti u navijanju...

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Karte su u prodaji tek od Ponedeljka ili Utorkadr.van nostrand je napisao/la:Od danas se mogu kupiti ulaznice za utakmicu protiv Atromitosa.

SRETAN BROJ - 1725
Trece pretkolo,cijene pristupacne,prosao ramazan,vrijeme vjerovatno lijep..Svi uslovi za 15 + hiljada
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, Samozdravlje i 19 gostiju.