Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Vidim kako radi Ramo golgeter postao, ove godine Benzema el classico 0 bodova, Bale mora da leti po terenu a LP od cetvrine jel dao i jedan gol uopce? Nije nista uradio covjek osim sto je najbijao statistiku na Galati, shalke-u i tim manjim klubovima.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Real Madrid C.F.
Ja još ne mogu da vjerujem da neko benzemu može hvalit
daleko najslabija karika reala al et ipak je on dobar igra lažne 9 10 15 i sl

Upravo.Još bi da dodam genijalcima da provjere s kim Benzema igra i kome on kreira šanse,a kome je Falcao te sezone.JoseMourinho je napisao/la:Ja još ne mogu da vjerujem da neko benzemu može hvalit![]()
daleko najslabija karika reala al et ipak je on dobar igra lažne 9 10 15 i sl
![]()
Nad tobom sunce najljepše sja
Sigurno bi falcao u rotaciji s benzemom zabio 35 golova i imo 30 asis i kreirao jos 80 sansi ,usput bi rijesio sve utakmice koje ne rijesi ronaldo,dakle real bi osvojio tripletu sa svim pobjedama u sezoni
Pero dovedi nam falcaa

Pero dovedi nam falcaa

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- JoseMourinho
- Kontakt:
Pretjera ga i ti al glupost je reci da ko ne treba falcaoa ili nekog dovodit da igra jer je benzema ko dobar napadač, a ustvari je los a realizaciaja mu je na nivou napadača kantonalne lige i pojačanje bi tu leglo bolje nego ovaj dolazak Jamesa 

Benzema je imao bolji gol/ratio po broju cistih sansi(sta god ih smatrali) prosle godine od Cavania npr.
Al neka mitomanija nastavi
Al neka mitomanija nastavi

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Falcao je tigar za Benzemu.
- Consigliere
- Kontakt:
Mozda je glupo reci za napadaca takvog kalibra, ali Benzemina najslabija karika u igri je ta realizacija zicera
Dakle, zagradit se, odigrat dupli, asistirati, spustati lopte, lopta na stranu... sve za 10, ali Ronaldo/Bale prodju stranu, vrate je na 10 metara za penal- bam- ode na tribine

Dakle, zagradit se, odigrat dupli, asistirati, spustati lopte, lopta na stranu... sve za 10, ali Ronaldo/Bale prodju stranu, vrate je na 10 metara za penal- bam- ode na tribine

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Samo se to od njega i traži,niko neće gledat u Benzemu kad treba povuć ekipu,kad treba iz ničeg uradit nešto.. imamo za tog Balea i Ronalda,na Benzemi je samo da daje što mu se pruži,tj. da daje te zicere,al džaba kad ne znaConsigliere je napisao/la:Mozda je glupo reci za napadaca takvog kalibra, ali Benzemina najslabija karika u igri je ta realizacija zicera![]()

Nad tobom sunce najljepše sja
Ma zna, al' neće.pinoglavi je napisao/la:Samo se to od njega i traži,niko neće gledat u Benzemu kad treba povuć ekipu,kad treba iz ničeg uradit nešto.. imamo za tog Balea i Ronalda,na Benzemi je samo da daje što mu se pruži,tj. da daje te zicere,al džaba kad ne znaConsigliere je napisao/la:Mozda je glupo reci za napadaca takvog kalibra, ali Benzemina najslabija karika u igri je ta realizacija zicera![]()

Izgleda da pero ozbiljno radi na dolasku Falcao-a, samo je zabrinut oko njegove povrede, jer ne mozes imati Galacticose sa panjem od devetke, inace cinjanica da je Morata otisao a da nismo jos doveli napadaca a nit se povezujemo s nekim osim Falcaom, da je Jese povrijedjen i da je rope najavio jos transfera sluti da je transfer Falcao-a vrlo moguc naravno ako se povreda sanira.
- OfficialAgent
- Kontakt:
Carlo Ancelotti has suggested Angel di Maria will stay at Real Madrid this summer and fight for his place in midfield.

Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”
Ma jest puno 12mil mozda bi 9-10bilo realnije al imajte u vidu da onda ga imamo pravo kupiti valjda prvi i to odma na okoncanju sezone. Iako ce tad imat 29g on je po meni kalibar i ima sanse da bude nesto kao ibrahimovic, i u tridesetima odlican golgeter. Pa eto gledam neke statisticare i racunice i neki cak govore da je ibra nikad jaci i bolji a naravno nikad stariji nije bio logicno xd Ima tih par igraca koji ako potrefe sredinu dobru dodju do izrazaja i siluju protivnike i pod stare dane.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Kad Real igra prvu pripremnu utakmicu?
-
- Kontakt:
Noćas u 00:00 protiv Intera.marcelo12 je napisao/la:Kad Real igra prvu pripremnu utakmicu?
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Jel' i ovo provjerena informacija kao i ona da Hames neće doći u Real?OfficialAgent je napisao/la:Carlo Ancelotti has suggested Angel di Maria will stay at Real Madrid this summer and fight for his place in midfield.
-
- Kontakt:
mandraX je napisao/la:Jel' i ovo provjerena informacija kao i ona da Hames neće doći u Real?OfficialAgent je napisao/la:Carlo Ancelotti has suggested Angel di Maria will stay at Real Madrid this summer and fight for his place in midfield.

Ronaldo - Isco - Bale
Ne mozes reci za napadaca koji ima double double ucinak svake sezone da je los.
Ne mozes reci za napadaca od kojeg samo messi i suarez imaju vise kreiranih sansi da je los.
Ne mozes reci za napadaca da je los koji ima najbolju realizaciju u omjeru golovi/sutevi.
Benzema je savrsen napadac za funkciju koja treba realu,ma koliko to nekom tesko palo . Ima perfektnu tehniku,kretnje,lopte u prostor,duple pasove,igru na malom prostoru itd.
Postoji jedan napadac koji bi to mogao "mozda" bolje odigrati od benza ,a to je rooney od kojeg nema nista .
I mogu shvatiti da se trazi napadac u opciji da benzema ide ,al ovako kad vec imas situaciju u kojoj ces na klupi imati isca,jamesa, jese-a ,vi bi tu jos trpali benzemu ili falcaa ili nekog treceg. Pored toga svima je jasno da kad imas npr. falcaa i benzemu da moraju imati podjeljenju minutazu,i da automatski ni jedan ni drugi ne mogu biti u pravoj formi niti mogu dati maksimum. To je vec provjereno.
Ne mozes reci za napadaca od kojeg samo messi i suarez imaju vise kreiranih sansi da je los.
Ne mozes reci za napadaca da je los koji ima najbolju realizaciju u omjeru golovi/sutevi.
Benzema je savrsen napadac za funkciju koja treba realu,ma koliko to nekom tesko palo . Ima perfektnu tehniku,kretnje,lopte u prostor,duple pasove,igru na malom prostoru itd.
Postoji jedan napadac koji bi to mogao "mozda" bolje odigrati od benza ,a to je rooney od kojeg nema nista .
I mogu shvatiti da se trazi napadac u opciji da benzema ide ,al ovako kad vec imas situaciju u kojoj ces na klupi imati isca,jamesa, jese-a ,vi bi tu jos trpali benzemu ili falcaa ili nekog treceg. Pored toga svima je jasno da kad imas npr. falcaa i benzemu da moraju imati podjeljenju minutazu,i da automatski ni jedan ni drugi ne mogu biti u pravoj formi niti mogu dati maksimum. To je vec provjereno.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Treba celi neko da vrati Castillu u segundu. Dolaskom Tigrea, Beznemi bi pripala ta cast.
Tu je sad Hames pa nek on kreira i asistira, sto se tice podjele minutaze malo sutra on i Higuain su imali podjeljenu minutazu jer su bili jednako losi, iance benzema ima tako tezak oblik kurcobolje da bi mu bilo mrsko skinut trenerku kad ulazi sa klupe.suhi je napisao/la:Ne mozes reci za napadaca koji ima double double ucinak svake sezone da je los.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.