NK Bosna Visoko

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: NK Bosna Visoko

Post Postao/la VanBasten » 08 jul 2014, 01:06

samo_lijevo je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Anđušić, Mihojević i Muharemović bi se trebali priključiti Bosni nakon dolaska iz Slovenije.
sta je sa Culovom,Plakalom,Abdihodzicem?
Oni se stalno spominju oko moguceg dolaska u Bosnu.Hrelja navodno ima ponudu Mladosti iz Doboja/Kakanj.To sam procitao,ne znam koliko je tacno.
Ćulov i Plakalo su se ranije spominjali. Hrelja također. Mislio sam da će čak biti danas na prozivci. Mihojević i Anđušić su dva igrača iz Akademije od kojih se najviše očekuje u budućnosti. Potpisali profi ugovore na 4 godine u ovoj sedmici.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 08 jul 2014, 01:11

Nisam bio na treningu,ali cuo sam da je vec neko bio.Nadam se da cu sutra naci vremena da odem na trening.
Samo da ne bude povreda kod te omladine.

evo pogledaj slike,ti vjerovatno znas te momke.

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 459&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 08 jul 2014, 01:14

a jbg.. nije ni PL puno nježnija.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 08 jul 2014, 01:17

Ipak kada ti dodju npr. iz Vitkovica u Visoko i udaraju kao da im je zadnja utakmica,mozes zamisliti kako je gore igrati.Ali hajde neka skupljaju iskustvo,bolje i ovo nego da griju klupu.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 08 jul 2014, 01:23

dobro, jbg... ne vratiš se nikad ni iz Travnika bez modrih nogu :mrgreen:
Malo je grublje, nek čeliče

Svakako. Na klupi se naučiti neće. Inače Mihojević je stoper, igrao je rolu i na def. veznom. Anđušić je veznjak, Muharemović desni bek.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 08 jul 2014, 01:29

Bas nam i trebaju te pozicije,Gacan(stoper) je otisao u Mladost,desni bek je bio iz opcinske lige Visoko.
Po meni bi nam trebao i golman,Sabic je otisao u Maldost,doduse nije ni branio puno ove sezone,dok su zamjene po meni lose.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 08 jul 2014, 01:38

Ma biće to ok. I našoj upravi je jedan od prioriteta ove sezone da Bosna uđe u Prvu.
Karahmet je također dobar trener, čovjek maksimalno posvećen svom poslu, ono profesionalac. On i Dženo su najbolje što imamo u klubu kad je struka upitanju.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 25 jul 2014, 21:31

Tri nova člana Uprave, u prodaji članske karte kluba

U prostorijama NK"Bosna", danas je održana press konferencija na kojoj je javnost upoznata sa novostima iz ovog kluba. Prvo što se primjeti je novi obnovljeni izgled klupskih prostorija, što je vizuelno jedno lijepo osvježenje, baš kao što će biti i novi izgled glavnog terena, kada nedavno započeti radovi budu završeni. Inače, na press konferenciji je bilo prisutno nekoliko članova UO, među kojima i oni novi, Dino Brutus, Mirza Alimanović i Mersad Husić, mladi uspješni ljudi, koji su svakako osvježenje kada je Bosna u pitanju. Svi prisutni članovi UO su se obratili javnosti i izdvajamo ono najzanimljivije, a to je da su od danas u prodaji članske karte, odnosno godišnje ulaznice NK"Bosna", koje će imati dvije cijene, a to je 10KM za građanstvo i 20KM za privredne subjekte, što su zaista pristupačne cijene, s obzirom da je to karta za cijelu godinu. Iste će se moći kupiti u prostorijama kluba, ali i na štandovima koji će uskoro biti postavljeni na nekim lokacijama u gradu. Takođe je zanimljivo istaći da je iznesen podatak da je ovaj saziv UO, već riješio jedan veliki dio duga prema prispjelim tužbama u iznosu od oko 200.000KM, a da je ostao neizmiren puno manji iznos od oko 20.000KM, što je ohrabrujuće kada je poslovanje kluba u pitanju. Na kraju je još jednom podcrtana sjajna saradnja za N/FSBiH, zahvaljujući kojoj je na stadionu Luke već bilo dosta aktivnosti mlađih reprezentacija BiH, kao i nekih inozemnih, što je donijelo značajnu finansijsku dobit, a sa završetkom uređenja stadiona i konačnim postavljanjem terena sa umjetnom travom, ta saradnja će biti dodatno intenzivirana, pa će i finansijski Bosna još više profitirati.

http://visoko.co.ba/sport/nogomet/5260- ... arte-kluba" onclick="window.open(this.href);return false;

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 25 jul 2014, 23:47

@samo
Pratis li pripreme Bosne? Kako napreduju?
Da li je saradnja sa FK Sarajevo donijela ikakakvog napretka do sada?
Koji su sve igraci tu?
Da li mozemo ocekivati od B

osne ulazak u federalnu?
Ako da, ko su
najveci konkurenti?
Zadnja izmjena: EXIT, dana/u 26 jul 2014, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 26 jul 2014, 00:04

Tri nova člana Uprave, u prodaji članske karte kluba

U prostorijama NK"Bosna", danas je održana press konferencija na kojoj je javnost upoznata sa novostima iz ovog kluba. Prvo što se primjeti je novi obnovljeni izgled klupskih prostorija, što je vizuelno jedno lijepo osvježenje, baš kao što će biti i novi izgled glavnog terena, kada nedavno započeti radovi budu završeni. Inače, na press konferenciji je bilo prisutno nekoliko članova UO, među kojima i oni novi, Dino Brutus, Mirza Alimanović i Mersad Husić, mladi uspješni ljudi, koji su svakako osvježenje kada je Bosna u pitanju. Svi prisutni članovi UO su se obratili javnosti i izdvajamo ono najzanimljivije, a to je da su od danas u prodaji članske karte, odnosno godišnje ulaznice NK"Bosna", koje će imati dvije cijene, a to je 10KM za građanstvo i 20KM za privredne subjekte, što su zaista pristupačne cijene, s obzirom da je to karta za cijelu godinu. Iste će se moći kupiti u prostorijama kluba, ali i na štandovima koji će uskoro biti postavljeni na nekim lokacijama u gradu. Takođe je zanimljivo istaći da je iznesen podatak da je ovaj saziv UO, već riješio jedan veliki dio duga prema prispjelim tužbama u iznosu od oko 200.000KM, a da je ostao neizmiren puno manji iznos od oko 20.000KM, što je ohrabrujuće kada je poslovanje kluba u pitanju. Na kraju je još jednom podcrtana sjajna saradnja za N/FSBiH, zahvaljujući kojoj je na stadionu Luke već bilo dosta aktivnosti mlađih reprezentacija BiH, kao i nekih inozemnih, što je donijelo značajnu finansijsku dobit, a sa završetkom uređenja stadiona i konačnim postavljanjem terena sa umjetnom travom, ta saradnja će biti dodatno intenzivirana, pa će i finansijski Bosna još više profitirati.

http://visoko.co.ba/sport/nogomet/5260- ... arte-kluba" onclick="window.open(this.href);return false;
Jesu li to Dini umjesto para za dresove ponudili mjesto u UO? :rol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 26 jul 2014, 00:26

EXIT je napisao/la:@samo
Koji su sve igraci tu?

osne ulazak u federalnu?
Ako da, ko su
najveci konkurenti?
pratim treninge,gledao sam dva pripremna meca(ako se mogu tako nazvati zbog protivnika).
Da nije saradnje sa Sarajevom klub bi se ugasio.Saradnja je dosla u pravom trenutku.
nakon dugo,dugo vremena vidi se pomak u svakom smislu,trenira se ozbiljno,igraci su se uozbiljili,uprava je pravo agilna.
Iz Sarajeva tu su Plakalo,Culov, i mislim da je jos Comaga.Konkurenti su iz Tesnja(Tosk,Borac),i evo ovi iz Zenice(Borac) se javljaju preko novina.
Ako se nastavi ovim tempom,zalaganjem ulazimo bez vecih problema.
Ja dugo nisam slusao ovolike vijesti i obecanja iz kluba.Ako se ostvari barem pola,ucinjen je veliki pomak.

kako ce on raditi dresove ?

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 26 jul 2014, 00:39

Mislim da cete dobiti jos par igraca do pocetka sezone od FKS, te uko :cool: liko imate jos nekoliko svojih konkurentnih (plus neplacate strucni stab) i jako vam je malo dugovanja ostalo, solidan stadion, misljenja sam da biste se trebali prosetati ove godine.. A mozda i godinu poslije ;)
Izvjestavaj nas malo ovdje.....

Zna Faruk sta radi :wave:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 26 jul 2014, 00:43

EXIT je napisao/la:Mislim da cete dobiti jos par igraca do pocetka sezone od FKS, te uko :cool: liko imate jos nekoliko svojih konkurentnih (plus neplacate strucni stab) i jako vam je malo dugovanja ostalo, solidan stadion, misljenja sam da biste se trebali prosetati ove godine.. A mozda i godinu poslije ;)
Izvjestavaj nas malo ovdje.....

Zna Faruk sta radi :wave:
je li Edis Zuko vas?
barem mislim da je to taj momak,radi sa golmanima.
Imam nasih dovoljno dobrih za ove lige.Rekao je trener da ce jos doci par igraca iz Sarajeva.
Ja se samo nadam da ce zavrsiti pomocni teren.To ce biti ogromna stvar.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 26 jul 2014, 01:54

EXIT je napisao/la:@samo
Koji su sve igraci tu?

osne ulazak u federalnu?
Ako da, ko su
najveci konkurenti?
pratim treninge,gledao sam dva pripremna meca(ako se mogu tako nazvati zbog protivnika).
Da nije saradnje sa Sarajevom klub bi se ugasio.Saradnja je dosla u pravom trenutku.
nakon dugo,dugo vremena vidi se pomak u svakom smislu,trenira se ozbiljno,igraci su se uozbiljili,uprava je pravo agilna.
Iz Sarajeva tu su Plakalo,Culov, i mislim da je jos Comaga.Konkurenti su iz Tesnja(Tosk,Borac),i evo ovi iz Zenice(Borac) se javljaju preko novina.
Ako se nastavi ovim tempom,zalaganjem ulazimo bez vecih problema.
Ja dugo nisam slusao ovolike vijesti i obecanja iz kluba.Ako se ostvari barem pola,ucinjen je veliki pomak.

kako ce on raditi dresove ?
Ma mislim one majice za treniranje a evo vidiš i članske kartice im je on uradio, morali su mu nešto dati kad već para nemaju :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 26 jul 2014, 02:00

nisam upratio sta pise na majicama.
a ko ce mu znati kako je on dospio u upravu. :hmmmmm:
jarani su ovi sto su usli,mozda je jedan povukao dugog.Nije ni bitno,sretno im bilo.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 26 jul 2014, 02:17

Ma ono DinoToN ime firme. I ja im želim sreću trebat će im u ovom gradu sa ovakvom perspektivom.. :D

Nego mi smiješno on je vazda bio ono zayebancija, harlakurla, nikad ne bih rekao da će ući u UO :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 26 jul 2014, 02:27

otidji kupi kartu,nije puno para.Ne moraju ti ostali strumfovi znati da imas polu pitarsku kartu. :mrgreen:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 26 jul 2014, 02:36

Ma kupit ćemo jednu da je naopako :mrgreen:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 27 jul 2014, 20:47

dobili juniore Olimpika 4:2(Plakalo 2x,Comaga,Cabaravdic)
Sada idu ozbiljnije utakmice,narednog vikenda je turnir u Fojnici.

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 29 jul 2014, 15:38

Rece mi jedan lik koji radi pri akademiji da bi mogli andjusic i mihojev pojacati bosnu. Neznam kolko je to tacno jer jos uvjek imaju pravo nastupati za akademiju, ali vidjecemo.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.