Jadni Saintsi, pokradose ih svi ovaj transfer rok maximalno, uvijek su imali dara za proizvodnju fenomenalnih talenata.Ben Smith @BenSmithBBC 5m
I'm told Arsenal want Morgan Schneiderlin AND Callum Chambers from Southampton.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- HighburyHigh
- Kontakt:
Re: Arsenal
Victoria Concordia Crescit.
saintsi daju najveće talente zadnjih godina definitivno. Nisam pratio Chambersa, kakav je ? desni bek, šta ?
Not bad kako god
Not bad kako god
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
@Official ima li od ovoga staaa ? ?
duplira desnog beka,a tamo gdje mu treba najviše igrač,nema jednoga pravoga 

duplira ? A svi kenjate da Jenkinson nije kvaliteta za Arsenal, a sad kad se dovodi taj mladić opet vam ne valja.Seaman je napisao/la:duplira desnog beka,a tamo gdje mu treba najviše igrač,nema jednoga pravoga
Nije se rodio ko je narodu ugodio, ko je to rekao da mu dupe ljubim.
Yebo majku koji ste vi preseratori, i kad se dovede DM biće a napadač, i kad se napadač dovede, a ovo a ono... De malo popustite
A ko kaže da nece dovesti DMa?Seaman je napisao/la:duplira desnog beka,a tamo gdje mu treba najviše igrač,nema jednoga pravoga
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Vodja hoce Bendera ali Leverkusen ne zeli da ga proda. Druga opcija je Schneiderlin.
Samo nek ne dolazi Khedira.
Samo nek ne dolazi Khedira.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
- Kontakt:
Nek on duplira svaku poziciju boli me briga ali neka dovede vise DMF-a pa to nam je najkriticnija pozicija bila i prije pocetka roka to se znalo, to se zna vec 2 sezone ali nista nikoga ne dovedosmo, spanski traktor ce izgleda ponovo da bude najbolji igrac protivnickih ekipa...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Sjećam se kad se Clyne povrijedio ja mislim nekad zimus i ovaj mali uletio u prvu postavu, gledao sam 4-5 mečeva Southamptona i oduševio me i tad sam govorio 'joj wengera i njegovog skautinga što ovog malog nije doveo ranije dok mu nije porasla cijena'.. Jenkinson ide, a za Arsenea imam samo ovo
Au kad bi još Šnajderlin došao koja bi to perverzija bila.

Au kad bi još Šnajderlin došao koja bi to perverzija bila.

prioritet mu trebao biti dmf,ako se slučajno dogodi da ga ne dovede,džaba mu svi ovi novi igrači,nećemo prdnut protiv jačihnedim93 je napisao/la:duplira ? A svi kenjate da Jenkinson nije kvaliteta za Arsenal, a sad kad se dovodi taj mladić opet vam ne valja.Seaman je napisao/la:duplira desnog beka,a tamo gdje mu treba najviše igrač,nema jednoga pravoga
Nije se rodio ko je narodu ugodio, ko je to rekao da mu dupe ljubim.
Yebo majku koji ste vi preseratori, i kad se dovede DM biće a napadač, i kad se napadač dovede, a ovo a ono... De malo popustite

- HighburyHigh
- Kontakt:
Imaju odlicnu skolu, svake godine izbace poprilicno velike talente, meni licno jedan od drazih 'manjih' timova. Sjecam se prije par godina, dok su jos bili u Championshipu, upratio sam imena poput Lallane i Oxa, i bio sam siguran da ce zavrisiti u nekim velikim timovima. Vise su rejtovali Lallanu tada, jer je igrao dugo dugo za njih, ali licno Ox se pokazao kao masivan talenat, i uz to vec znamo odlican igrac, samo da ga povrede zaobidju ove sezone.nedim93 je napisao/la:saintsi daju najveće talente zadnjih godina definitivno. Nisam pratio Chambersa, kakav je ? desni bek, šta ?
Not bad kako god
A sto se tice Chambersa, da, igrao je na desnom beku. Dobio je sansu kad je Clyne bio povrijedjen, i to je jako dobro iskoristio. Talentiran momak, rejtuju ga svi veoma visoko. Veoma brz, snazan, pa i recimo povisok za tu poziciju. Za svoje godine i poprilicno siguran. Bazira se na onome da full-back mora biti jednako dobar i ofanzivno i defanzivno. Zato kada je u pitanju ofanziva, pas uvijek gura naprijed, i to poprilicno tacno. Mana mu je po meni jedino sto za tu svoju visinu nije bas toliko dobar u skoku, mislim da kad bi nasao statistiku, to bi mu bio downside, ali na svemu se da raditi.
Edit:
Evo uspio sam naci scout report, ako te zanima.
http://www1.skysports.com/football/news ... m-chambers" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: HighburyHigh, dana/u 26 jul 2014, 01:24, ukupno mijenjano 1 put.
- mordfustang
- Kontakt:
DMF dolazi 100% sam u to siguran,samo je još pod uptnikom ko
Opustite se malo i uživajte,in Wegner we trust
Opustite se malo i uživajte,in Wegner we trust

@HighburyHigh ih kad bi mu to bila jedina slabost...
Nego pošto čitam da je mnogo svestran igrač i da može igrat i CB otprilike se nazire plan Wengera sa njim, da napravi novog Sagnu manje više
. Znači i desni bek dupliran, not bad
Zamislite prodamo Artetu i dovedemo DMF-a auu jbt

Nego pošto čitam da je mnogo svestran igrač i da može igrat i CB otprilike se nazire plan Wengera sa njim, da napravi novog Sagnu manje više

Zamislite prodamo Artetu i dovedemo DMF-a auu jbt

u wengerove bajke još samo djeca vjeruju,nemojte se iznenaditi ako dođe još samo stoper pored ospine i chambersa,a stavi jacka na dmf-a 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
za seamena boldirani dioArsenal have enquired about Morgan Schneiderlin and are close to completing deal for Calum Chambers worth arround 15m pounds. (BBC)

auu dobra lova se dala za Chambersa al jbg, ima se može se.

vjerovatno je to nekih 11m + add ons i onda ako ispuni to ide do tih 15m..

stavi mi link na stranicu da vidim,ne vjerujem ništa 

http://www.bbc.com/sport/0/football/284 ... um=twitter" onclick="window.open(this.href);return false;
u koliko je sati ofišl, šta mislite ?
edit: simene eto ti u mom linku
u koliko je sati ofišl, šta mislite ?
edit: simene eto ti u mom linku

- HighburyHigh
- Kontakt:
Nisam bas siguran za CB, skok igra tu ogroman faktor. Znam da moze igrati midfiledera, to je igrao u mladjim kategorijama. Prije je bio opisivan kao talentirani, veoma kreativan veznjak. Ne znam sta Wenger tacno namjerava sa njim, najvjerovatnije backup za RB, ali cudna mi je ta cinjenica da je Jenkinson i dalje tu. Ko zna, gledajuci ovako i Bale je u Saintsima igrao na poziciji beka, ali ocigledna je cinjenica da mu je ofanziva dosta jaci faktor, zato je tu sada gdje jeste. Igracima nikad nije nuzno da budu ono sto su bili nekada u mladjim timovima.nedim93 je napisao/la: Nego pošto čitam da je mnogo svestran igrač i da može igrat i CB otprilike se nazire plan Wengera sa njim, da napravi novog Sagnu manje više.
Alexis, Debuchy, Ospina, Chambers.. idemo dalje?
Ja sam rekao da je 5 dosta
znači čekamo DMF-a 
Ja sam rekao da je 5 dosta

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.