FK Slavija

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 jul 2014, 05:07

Pappy je napisao/la:Nista strasno da ovakva juniorska selekcija primi osam komada. S obzirom da je vecina njih igrala u Sarajevu ili Zelji i tamo nije uspjela, dosla je ovamo. Rezultat katastrofalna selekcija za prvi tim, a jedan od rijetkih koji je mogao preci otisao je u Sarajevu, i tamo ce uspjeti. ;)
Koji je to?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 21 jul 2014, 13:26

Sarajlijc@ je napisao/la:
Pappy je napisao/la:Nista strasno da ovakva juniorska selekcija primi osam komada. S obzirom da je vecina njih igrala u Sarajevu ili Zelji i tamo nije uspjela, dosla je ovamo. Rezultat katastrofalna selekcija za prvi tim, a jedan od rijetkih koji je mogao preci otisao je u Sarajevu, i tamo ce uspjeti. ;)
Koji je to?
Golman Ivan Trifković. Veliki potencijal. Prije toga mali Luka Dursun prešao, tako da u Slaviji više nema toliko velikog talenta.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Slavija

Post Postao/la JoseMourinho » 23 jul 2014, 21:31

Jel istina da igrate prijateljsku protiv derbya??

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 24 jul 2014, 16:05

JoseMourinho je napisao/la:Jel istina da igrate prijateljsku protiv derbya??
Mhm, danas protiv Vurmla, sutra protiv čete Stivija Meklarena.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 24 jul 2014, 16:11

Pappy je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:Jel istina da igrate prijateljsku protiv derbya??
Mhm, danas protiv Vurmla, sutra protiv čete Stivija Meklarena.
Bgm svaka čast dobre pripreme pravo ;)

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 24 jul 2014, 16:32

lovcen16 je napisao/la:

http://nkbosna.ba/novosti/178-nk-bosna- ... utakmicama" onclick="window.open(this.href);return false;
Kralju sto niste odvadili malo cuj 8-0.....[/quote]

ne kontam sto pravite problem oko rezultata?
Igrali su Bosna i Slavija(JUNIORI,barem koji su ostali u Sarajevu).
sta tu nije jasno?
Ekipe su igrale po poluvrijeme,u prvom su igrali svi sto su dosli u Bosnu iz Sarajeva.
Pa sta treba reci Plakalu da ne daje po 4 gola za 20 minuta.Hoce covjek da igra za Sarajevo,i ovo mu je prilika da se dokaze.Drugo poluvrijeme je usao drugi tim.Kod Slavije sve sama djeca,igrali u majicama.Pustite kvazi novinare sto prave halabuku oko toga.
Bolje je Bosni bilo da su odigrali izmedju sebe,ova utakmica se nije trebala ni igrati.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 24 jul 2014, 16:40

Ma samo lagano i opusteno!!!Steta samo sto ce se pocetak prvenstva igrati u Foci ali sigurno ce vrijediti cekati jer ce teren na nasem stadionu biti vrhunski...covjek koji vodi ovaj projekat radio je stadion grckog Paoka.....radovi teku malo sporije od planiranog jer kasni isporuka nekih specialnih drenaznih cjevi(trebaju doci danas) ali bice sve uredu...obezbjedjena je drenaza od kamenih agregata,ugovorena je neka vrsta zemlje iz okoline Visokog i busen koji je vec pokosen i prihranjivan gore na Romaniji...kako cuo tako napisao...danas sam bio na stadionu...

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 24 jul 2014, 16:49

samo_lijevo je napisao/la:
lovcen16 je napisao/la:

http://nkbosna.ba/novosti/178-nk-bosna- ... utakmicama" onclick="window.open(this.href);return false;
Kralju sto niste odvadili malo cuj 8-0.....
ne kontam sto pravite problem oko rezultata?
Igrali su Bosna i Slavija(JUNIORI,barem koji su ostali u Sarajevu).
sta tu nije jasno?
Ekipe su igrale po poluvrijeme,u prvom su igrali svi sto su dosli u Bosnu iz Sarajeva.
Pa sta treba reci Plakalu da ne daje po 4 gola za 20 minuta.Hoce covjek da igra za Sarajevo,i ovo mu je prilika da se dokaze.Drugo poluvrijeme je usao drugi tim.Kod Slavije sve sama djeca,igrali u majicama.Pustite kvazi novinare sto prave halabuku oko toga.
Bolje je Bosni bilo da su odigrali izmedju sebe,ova utakmica se nije trebala ni igrati.[/quote]
Kralju nije problem bio nikako rezultat nego je nastao problem kada je neki novinar sa ovog portala napisao neke nebuloze pa je nedugo zatim skinuo taj clanak...sto se tice vas i vase ekipe srecno i da napravite sto bolji rezultat u predstojecem prvenstvu....

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 24 jul 2014, 16:56

znam care,pisali su i u Visokom isto tako.Bosna dobila Slaviju 8:0,a ti isti sto su pisali nisu ni bili na utakmici.Danas je svak novinar,zato se i ne treba cuditi sta se sve pise.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 25 jul 2014, 18:43

Bliži se kraj prvog poluvremena protiv Derbija. Po dvije velike prilike na obje strane. Radosavljević pogodio stativu, a njihove dvije prilike Lučić sjajno osujetio.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 25 jul 2014, 20:05

Dobra tekma za Sokolove....Jesmo izgubili 1-0 ali po onome sto sam pratio na oficijelnoj stranici Derbyija odigrali smo muski,hrabro,borbeno....Tri dobre sanse,Ivanovic jedan na jedan sa njihovim golmanom na samom otvaranju tekme,pa sut Radosavljevica koji pogadja stativu i sansa Kokota na kraju tekme....
Zadnja izmjena: lovcen16, dana/u 25 jul 2014, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 25 jul 2014, 20:15

To je solidan rezultat.
Izgleda da cete se ipak malo stabilizovati, i da nece to tako lose biti kako je djelovalo prije mjesec dana.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 25 jul 2014, 20:21

AdiFKS je napisao/la:To je solidan rezultat.
Izgleda da cete se ipak malo stabilizovati, i da nece to tako lose biti kako je djelovalo prije mjesec dana.
Samo lagano i opusteno...90 posto forumasa je Slaviju stavilo kao glavnog konkurenta za ispadanje ali vrijeme ce sve pokazati...Ovi nasi sute i rade ne eksponiraju se puno sto mi se licno svidja...

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 25 jul 2014, 20:35

Pitanje,znam da ste sa lovom bili gori od nas (Borac), ko vam placa ove pripreme,jesu to bolji dani za Slaviju ili je u pitanju neko prebijanje,kompezacija.
Nije jeftino otici na pripreme u Austriju.....

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 25 jul 2014, 20:47

Papalukas je napisao/la:Pitanje,znam da ste sa lovom bili gori od nas (Borac), ko vam placa ove pripreme,jesu to bolji dani za Slaviju ili je u pitanju neko prebijanje,kompezacija.
Nije jeftino otici na pripreme u Austriju.....
Plaćeno je to, nema veze sa klubom, vec par godina. ;)

P.s Samo nemojte da pišete da smo dobri, ipak novinari sa SS.ba rekose da smo primili osam od Bosne i da nam slijede teski dani. :(

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 25 jul 2014, 20:53

Pappy mozes li provjeriti je li istina za koncert CECE RAZNJATOVIC na nasem stadionu!!!Danas sam nesto nacuo!!!!

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 25 jul 2014, 21:04

lovcen16 je napisao/la:Pappy mozes li provjeriti je li istina za koncert CECE RAZNJATOVIC na nasem stadionu!!!Danas sam nesto nacuo!!!!
Ne moram provjeravati, znam to odavno da treba da se organizuje. ;) S tim što još uvijek gotovo da se nije pomjerilo sa mrtve tačke po tom pitanju.

edit: Čitam tekst na ovome portalu i ne mogu da vjerujem da ima novinara koji ne mogu da provjere prije nešto napišu. U ovome trenutku naši se već vraćaju za Lukavicu, a dotični piše kako nastavljaju pripreme u Austriji još neko vrijeme. :roll:

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 27 jul 2014, 23:54

U utorak najvjerovatnije protiv Sutjeske u Foči u noćnom terminu generalka pred start sezone.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 28 jul 2014, 20:37

Definitivno protiv Sutjeske sutra u 20,00 u Foči generalka pred start šampionata. U subotu se igra protiv Zrinjskog, najvjerovatnije u redovnom terminu, jer koliko dobijam informacije reflektori nemaju dovoljno luksa za takmičenje u PL BIH.

Isto tako, ovim tempom radova stadion u Istočnom Sarajevu neće biti gotov zadugo, tako da ćemo mnogo više od dvije utakmice igrati u Foči.

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 29 jul 2014, 12:58

Bio sam prije par godina u Foči na stadionu ništa posebno nije bio.
U zadnje vrijeme vidim da se radi na njemu pravo ,pa me zanima kakvo je stanje sa tribinama vidio sam da je glavna sređena,imali ista za gostujuće navijače odvojeno ili je sve zajedno ko i prije na jednoj tribini ?

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.