pa da je ostalo stanje od prije 40 dana sigurno bi ispali.ali nakon sto je doslo 8 novih provjerenih igraca i nakon sto su oni anonimusi sa probe otpisani stanje se drasticno promijenilocrvenobijeli je napisao/la:ajd sad da se vratimo 40 dana unazad,kad ste svi govorili ovo je dno dna,zvijezda ce ispast,nema se para,ja kad sam govorio da ce zvijezda ostat i da ce docci prava pojacanja i da u zvijezdi se trosi pametno, pravili ste me budalom,et pa vidite sad da sam bio upravu...astra1922 je napisao/la:super za ivana i ja sam evo sad cuo da je dosao.ako je istina onda smo stvarno odradili dobar posao u ovom prijelaznom roku.jako ozbiljno se radilo na vrijeme pojacanja dovela i krenulo sa uigravanjem ekipe..
sada samo fali da se raja vrati na stadion
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
raja dolazi sa dobrim rezultatima,ovo sad što nas prati 400-500 bi bili i u nižim ligama..astra1922 je napisao/la:super za ivana i ja sam evo sad cuo da je dosao.ako je istina onda smo stvarno odradili dobar posao u ovom prijelaznom roku.jako ozbiljno se radilo na vrijeme pojacanja dovela i krenulo sa uigravanjem ekipe..
uvijek nas ima 400-500 kako ja volim reci bolesnikazmaj348 je napisao/la:raja dolazi sa dobrim rezultatima,ovo sad što nas prati 400-500 bi bili i u nižim ligama..astra1922 je napisao/la:super za ivana i ja sam evo sad cuo da je dosao.ako je istina onda smo stvarno odradili dobar posao u ovom prijelaznom roku.jako ozbiljno se radilo na vrijeme pojacanja dovela i krenulo sa uigravanjem ekipe..

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Sutra u Klokotnici Sloboda-Zvijezda,17.30????????????????????provjeriti
U 18 sati svecano otvaranje turnira a ta utakmica ce pocet mozda oko 18 i 15 ili 18 i 30vatreni je napisao/la:Sutra u Klokotnici Sloboda-Zvijezda,17.30????????????????????provjeriti

www.nkbratstvogracanica.com
Trebali bi osvojiti ovaj turnir jer Slobodin drugi tim igra sutra.Prvi tim igra generalku u Bijeljini.Po meni šteta što ne igra Slobodin prvi tim,jer ipak to bi bila i generalka sa adekvatnim protivnikom.
-
- Kontakt:
Vjerovatno cemo protiv vas izvesti kombinovani sastav a ti novi u prvih 11jedva cekaju priliku da se dokazu i nekoga dobro natrpaju...pripazite !!!
Znal se šta je sa Ordage, jel ide ili ostaje. Vidim dnas Ivan šeta po gradu, dobro je da se vratio. Ali ako ode Ordagić trebaju nam dva dobra vezna igrača. I ovako sa Ordagom se vidjelo da u vezi najviše škripi, što se tiče ostalih pozicija nije loše. U odbrani povratkom Ivana dobilo se na širini, napad uz Stojanova i malog Isanovića može pokrpiti i Buba. Ali veza je najveći problem. Adam, Demić pa i mali Faćić nemogu to sami pokrpat.
Vi haman zaboravili da ste usli u PL.i da ne igrate sa Orasjem,Gradinom,Radničkim .....doduse ni njih sve niste trpali,zato druze ne provaljuj se :salut:jos nemate ni ekipu kao prosle godinefcsforever je napisao/la:Vjerovatno cemo protiv vas izvesti kombinovani sastav a ti novi u prvih 11jedva cekaju priliku da se dokazu i nekoga dobro natrpaju...pripazite !!!

-
- Kontakt:
vatreni je napisao/la:Vi haman zaboravili da ste usli u PL.i da ne igrate sa Orasjem,Gradinom,Radničkim .....doduse ni njih sve niste trpali,zato druze ne provaljuj se :salut:jos nemate ni ekipu kao prosle godinefcsforever je napisao/la:Vjerovatno cemo protiv vas izvesti kombinovani sastav a ti novi u prvih 11jedva cekaju priliku da se dokazu i nekoga dobro natrpaju...pripazite !!!

Ti ...ili cugas za Ramazan ili si poludio totalno. Cucemo se poslije tekme....
Jakovljevic trci po gradu
-
- Kontakt:
cuj mi haman zaboravili da smo usli u PL
kakav insan mati draga
ma garant ograiso

kakav insan mati draga
ma garant ograiso

Dobro bola ako imate finu ekipu za ove okvire, ne morate da budete prepotentni. Što se tip zayeb'o pa vas zamjenio sa Drinom iz Zvornika, njegov problem, ali odvadite malo. Nemojte k'o štrumfovi. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Na stranu to ko ce koga razvalit,ali ovako se odnositi prema turniru koji se obiljezava u znak sehida,to mogu samo giganti bh fudbala
Jer slanje druge ekipe,igraca koji su na probi i juniora je direktan shamar organizatoru,svim ostalim ucesnicima turnira,porodicama sehida.
Bravo velikani

Jer slanje druge ekipe,igraca koji su na probi i juniora je direktan shamar organizatoru,svim ostalim ucesnicima turnira,porodicama sehida.
Bravo velikani

Hoce li igrat Adin Dzafic, cuo sam da je kod vas, pa da prognoziramfcsforever je napisao/la:Vjerovatno cemo protiv vas izvesti kombinovani sastav a ti novi u prvih 11jedva cekaju priliku da se dokazu i nekoga dobro natrpaju...pripazite !!!

-
- Kontakt:
malo si se zahebo pasha moj solidniKapetan je napisao/la:Hoce li igrat Adin Dzafic, cuo sam da je kod vas, pa da prognoziramfcsforever je napisao/la:Vjerovatno cemo protiv vas izvesti kombinovani sastav a ti novi u prvih 11jedva cekaju priliku da se dokazu i nekoga dobro natrpaju...pripazite !!!![]()
![]()
![]()
![]()
jer tog niko ne zna...mozda radi u nekoj od cevabdjinica ili pita shop-ova
-
- Kontakt:
zizu1991 je napisao/la:Dobro bola ako imate finu ekipu za ove okvire, ne morate da budete prepotentni. Što se tip zayeb'o pa vas zamjenio sa Drinom iz Zvornika, njegov problem, ali odvadite malo. Nemojte k'o štrumfovi.
Pa kako ce se zahebati a nik mi takav da se ne moze zahebati osim ako ne divi dobro.
Poslije one pickaste igre i svega ostalog sto su krili godinama a sad na vidjelo izaslo...to su strumfetice
Ja ili ti?fcsforever je napisao/la:malo si se zahebo pasha moj solidniKapetan je napisao/la:Hoce li igrat Adin Dzafic, cuo sam da je kod vas, pa da prognoziramfcsforever je napisao/la:Vjerovatno cemo protiv vas izvesti kombinovani sastav a ti novi u prvih 11jedva cekaju priliku da se dokazu i nekoga dobro natrpaju...pripazite !!!![]()
![]()
![]()
![]()
jer tog niko ne zna...mozda radi u nekoj od cevabdjinica ili pita shop-ova
http://sportsport.ba/bh_fudbal/igor-ani ... anj/136549" onclick="window.open(this.href);return false;
Pretpostavljam da vam je Husara u klubu, jedino tako moze negdje igrat.

Ne zanimaju mene te teorije zavjere, šta jeste a šta nije tačno, ni njegova obneviđenost, kažem ti, nemoj da se ponašate vi, navijači Sarajeva kao navijači Željezničara na ovom forumu, kad su pobjeđivali redom. Nema potrebe za prepotentnošću ni ponižavanjem na način koji ti to radiš.
Ide vam dobro i meni je to drago jer predstavljate BiH i želim vam sve najbolje u Evropi, ali malo razumijevanja ne škodi nikome.
@Kapetane, on navija za Sarajevo, ne za Slobodu.
Ide vam dobro i meni je to drago jer predstavljate BiH i želim vam sve najbolje u Evropi, ali malo razumijevanja ne škodi nikome.
@Kapetane, on navija za Sarajevo, ne za Slobodu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Amer sutra ide sa ekipom u Doboj Istok....i vjerovatno ce ostati, jer ni sam ne zna o kojem se klubu radi, zna samo da je iz Tel Aviva i da su sad na pripremama negdje u Evropi, znaci nema od tog vjerovatno nista na kraju...combe je napisao/la:Znal se šta je sa Ordage, jel ide ili ostaje. Vidim dnas Ivan šeta po gradu, dobro je da se vratio. Ali ako ode Ordagić trebaju nam dva dobra vezna igrača. I ovako sa Ordagom se vidjelo da u vezi najviše škripi, što se tiče ostalih pozicija nije loše. U odbrani povratkom Ivana dobilo se na širini, napad uz Stojanova i malog Isanovića može pokrpiti i Buba. Ali veza je najveći problem. Adam, Demić pa i mali Faćić nemogu to sami pokrpat.
Zvijezda ima dobru vezu, samo ce trebati neko vrijeme da se uigraju a i da se demic oslobodi, ipak se tek vratio poslije teske povrede i igra pod strahom, a rekao bi da najvise skripi u odbrani, pogotovo na poziciji lijevog beka...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.