Sta su oni pogrijesili

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Jbga oni su mogli da kazu moja je reprezentacija BiH i volim drzavu BiH i pogrijesilibasket3 je napisao/la:A sta je sa Pilavdzicem, garicem itd itd itd...![]()
![]()
Sta su oni pogrijesili![]()
![]()
Za tacno pola sata pocinje meci bice strimfukarezv je napisao/la:Kad igramo sa Turskom i hoce biti neki strim ?
Nek je ga rasuo svaka castbasket3 je napisao/la:Bender ubi Sabonisa![]()
![]()
Da ali mi od toga nemamo ništa kao niti od Bojana Bogdanovića a onda neki kažu šta će nam naturalizovaniLotus je napisao/la:Nek je ga rasuo svaka castbasket3 je napisao/la:Bender ubi Sabonisa![]()
![]()
Nema ovaj Sabonis je dignut u zvijezde samo na osnovu oca,a mali nije nista posebno..
Ma ja govorim onako jer znam da su ovog malog Sabonisa kovali u zvijezdenerminh74 je napisao/la:Da ali mi od toga nemamo ništa kao niti od Bojana Bogdanovića a onda neki kažu šta će nam naturalizovaniLotus je napisao/la:Nek je ga rasuo svaka castbasket3 je napisao/la:Bender ubi Sabonisa![]()
![]()
Nema ovaj Sabonis je dignut u zvijezde samo na osnovu oca,a mali nije nista posebno..
Zamislite kakav bi zastrašujući centarski par bio nurkic-bender
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAZIN, Devedesetka, Rimes87, TripleThreat, Vaya i 21 gost.