zaboljisportuBiH je napisao/la:I morate se pomiriti sa činjenicom da ova repka nije vrh EP. Ona je objektivno individualnim kvalitetom od 11-16 mjesta a koji će završiti vidjet ćemo. POjedinca imamo par vrhunskih ali treba ih 7-8 minimum za neki uspjeh.
Vidim da si ti upucen u sve druge reprezentacije i mozes rec da smo mi tu od 11-16

Pa Spars ti je sa tri igraca bio na zavrsnom turniru 8 najboljih ekipa u Evropi i bio bi i u finalu da Buza nije bio povrijedjenpa te pitam je Spars imao 7-8 vrhunskih igraca?..Barselona jedna sa najboljim mladim igracima Evrope ih je jedva dobila..
Podcjenjujes nas e na to ti moram odgovorit i odgovorno ti tvrdim da ova reprezentacija ima troduplo vecu sirinu nego ona od prosle godine,a koja je uzela Grcku i izgubila utakmicu na jedan sut protiv Ceske,znaci nesto tu ne stima..
Imas jednog Lazica,atletska zvijer i masina za skokove on ga drzi na klupi..
Memica gura na pet on je 204 i stavlja Predica koji je oko dva metra na 4 da igraju protiv njihove centarske linije koji su preko 210..
Nijednom nije probao zajedno u petorci Polutka i Memica da kupe skokove i zatvore reket..
Hadzica nije uopste ubacivao,a momak ima odlican sut..
Garica ubaci momak jednom pogrijesi on ga odma izbaci..
Druga je stvar sto sam spominjo da covjek nema prave cetvorke osim Memica i da je sa dva centra doso od kojih mu samo jedan igra tu je mogo rahat Manjgafica povest i Arslanagica da moze mijenjati Aleksica,e to je ona druga stvar sto covjek nema pojma o nasim mladim igracima..
Pogledaj malo Srbiju dosli su sa fudbalerima,a eno rasuli Rusiju i ti ces da rec da nije do trenera..Crna Gora izgubila od Spanije u zadnjim sekundama sta imas na to rec..ako si gledo nasu utakmicu vidjeces da tu nema nikakvih akcija sve na silu..
Kako stvari stoje usrace nas pravo na ovom prvenstvu,a ostaje zal jer mozemo mnogooo vise i ocekujem od momaka da veceras pruze svoj maksimum pa sta bude,a protiv Ceske ocekujem pobjedu..
Jos da ti kazem ti se pomiruj sa cime god hoces (to je taj mentalitet skidanja gaca i svako je bolji od nas,sta smo mi itd itd),a nemoj nama govorit sta cemo mi..
Neces da vidis svojim ocima ono sto je ocigledno i znas da je ovo gore napisano sve tacno.