to ti je do crackaxaves je napisao/la:je li neko imao problema s crsah dumpvima
Football Manager 2014
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2014
Ee hvala znaci nema to veze s preferences i cache i toxinxee je napisao/la:to ti je do crackaxaves je napisao/la:je li neko imao problema s crsah dumpvima
ma nema,jer u full igri gotovo da ih i nema,mozda se zna desiti neki ali sansa za to je 0,5%,jedino sto ostane je crackxaves je napisao/la:Ee hvala znaci nema to veze s preferences i cache i toxinxee je napisao/la:to ti je do crackaxaves je napisao/la:je li neko imao problema s crsah dumpvima
Kako je konačno došlo vrijeme za malo odmora, odlučih se i ja da se konačno vratim Football Manageru i započnem novu virtuelnu karijeru. Naravno možete jednom pogađati za koji sam se klub odlučio. Krenuh u tešku misiju sa lošim finansijama. Klub nije u velikom minusu kao u stvarnosti, ali minus je tu, čisto da koči ozbiljnije transfere i minira sve pokušaje stabilizacije.

Brz početak sezone je rezultirao sa nekoliko ekspresnih, ali besplatnih transfera. Primarna meta su bili Igrači koji traže male novce. Ipak za ovu ligu, pojačanja su bila odlična i bio sam siguran da neću imati velikih problema protiv ostalih članova lige.

Realizirani transferi, nekoliko (tajnih) taktičkih poteza i formacija 4-2-3-1 pokazali su se kao odlično oružje koje je većinu ekipa natjeralo na kapitulaciju "bez ispaljenog metka".

Nekoliko laganih prijateljskih utakmica, i onda početak sezone. Nekoliko puta sam došao u situaciju da i pored svega urađenog proklinjem sam sebe što sam se vratio starom poroku, ali je na kraju polusezone uz kikseve konkurenata sve ipak završilo dobro.

Na kraju osvrt na statistiku prve polusezone i na mladu zvijezdu kojoj sam, pored nekoliko iskusnijih igrača ukazao povjerenje. Na kraju je na najbolji način to povjerenje opravdano.

Brz početak sezone je rezultirao sa nekoliko ekspresnih, ali besplatnih transfera. Primarna meta su bili Igrači koji traže male novce. Ipak za ovu ligu, pojačanja su bila odlična i bio sam siguran da neću imati velikih problema protiv ostalih članova lige.

Realizirani transferi, nekoliko (tajnih) taktičkih poteza i formacija 4-2-3-1 pokazali su se kao odlično oružje koje je većinu ekipa natjeralo na kapitulaciju "bez ispaljenog metka".

Nekoliko laganih prijateljskih utakmica, i onda početak sezone. Nekoliko puta sam došao u situaciju da i pored svega urađenog proklinjem sam sebe što sam se vratio starom poroku, ali je na kraju polusezone uz kikseve konkurenata sve ipak završilo dobro.

Na kraju osvrt na statistiku prve polusezone i na mladu zvijezdu kojoj sam, pored nekoliko iskusnijih igrača ukazao povjerenje. Na kraju je na najbolji način to povjerenje opravdano.

Jel zna ko kako rijesiti ova pogresna imena ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Football Manager 2014
Imaš ppOtelo je napisao/la:Jel zna ko kako rijesiti ova pogresna imena ?
Dug put pred tobomNKMramor je napisao/la:Kako je konačno došlo vrijeme za malo odmora, odlučih se i ja da se konačno vratim Football Manageru i započnem novu virtuelnu karijeru. Naravno možete jednom pogađati za koji sam se klub odlučio. Krenuh u tešku misiju sa lošim finansijama. Klub nije u velikom minusu kao u stvarnosti, ali minus je tu, čisto da koči ozbiljnije transfere i minira sve pokušaje stabilizacije.

Kad mi ne bude mrsko opalicu par screenshoutova.
Samo tebi je puno lakse, ja nisam pocinjao sa ovim updateom, pa sam krenuo bez vise od pola ovih igraca koje ti sad imas, koji su dosli na polusezoni.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
HvalaJoseMourinho je napisao/la:Imaš ppOtelo je napisao/la:Jel zna ko kako rijesiti ova pogresna imena ?

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Evolution87
- Kontakt:
Imal' kakav dodatak za Ligu prvaka i Evropa ligu, da mi budu normaln logo i naziv 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Isti problemOtelo je napisao/la:Jel zna ko kako rijesiti ova pogresna imena ?

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
FaraonTM je napisao/la:Isti problemOtelo je napisao/la:Jel zna ko kako rijesiti ova pogresna imena ?
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- franklampard8
- Kontakt:
Faraone obrati se covjekuOtelo je napisao/la:HvalaJoseMourinho je napisao/la:Imaš ppOtelo je napisao/la:Jel zna ko kako rijesiti ova pogresna imena ?
1946
E vidiš dobro si, to sam i zaboravio..
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Evolution87
- Kontakt:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Odakle da skinem zadnji patch a i da svi klubovi imaju grbove i nazivi liga kao Primera.. ?
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Odakle da skinem ovaj FM14 sa ovim svim dodacima i tako to? 

Zaboravih se zahvaliti @Mourinho i @Forsteru. Napravio sam, hvala vam momci 

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
.
Zadnja izmjena: ulinsky, dana/u 30 dec 2014, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Moderator
- Kontakt:
hehehehe sta je ovo moje Bratstvo uslo u PLEvolution87 je napisao/la: [url=http://www.dodaj.rs/?3W/DJ/1CXAlwYw/bos ... ague-o.png]

ABD i u stvarom zivotu ce

Da nastavim... Pred drugu polusezonu nekoliko teških prijateljskih utakmica da isprobam nekoliko novih kombinacija i lagano uđem u drugu polusezonu. Jedina utakmica koja je urodila plodom jeste ona protiv ekipe Sheriff Tiraspol (MDA). Odlična igra ekipe i pobjeda od 4:3 ukazala mi je na neke igrače koje bih trebao više forsirati.

Polusezona furiozno odigrana, lagano sam došao do prvog mjesta i ulaska u Premijer ligu. Iz RS je ušla ekipa Drine HE, a Premijer ligu su napustili Leotar i Rudar Prijedor.

Na kraju statistika lige, Mirnes Selamović dokazao da je igrač više klase, već je bilo nekoliko milionskih ponuda, među njima ponuda od 2,000,000 € zagrebačkog Dinama.

-----------------------------------------------------------------------------------
Sezona u Premijer ligi je protekla odlično, nekoliko odličnih pripremnih utakmica i odlični rezultati u ligi donijele su mi željeno četvrto mjesto i plasman u 1. pretkolo EL.

Statistika lige, Selamović odigrao još jednu odličnu sezonu. Na izlaznim je vratima Slobode i ukoliko ne bude većeg uspjeha u EL, gotovo je sigurno da će napustiti klub, bilo je ponuda koje su gotovo dostizale i 8 cifara.

Finansije na kraju sezone, finansije konačno nisu više u minusu i sada se već može ozbiljnije razmišljati o uspjehu u Evropi.

Dolasci i odlasci igrača u prethodnoj sezoni, nekoliko odličnih igrača je zaigralo u dresu Slobode. (Bandović, Kokot, Handžić, Zeba, Šećerović, Brezančić, Stojčev, Sead Hajrović, Subašić).

Na kraju sastav koji je uspješno priveo sezonu kraju, slijede ozbiljne pripreme za EL.

Polusezona furiozno odigrana, lagano sam došao do prvog mjesta i ulaska u Premijer ligu. Iz RS je ušla ekipa Drine HE, a Premijer ligu su napustili Leotar i Rudar Prijedor.

Na kraju statistika lige, Mirnes Selamović dokazao da je igrač više klase, već je bilo nekoliko milionskih ponuda, među njima ponuda od 2,000,000 € zagrebačkog Dinama.

-----------------------------------------------------------------------------------
Sezona u Premijer ligi je protekla odlično, nekoliko odličnih pripremnih utakmica i odlični rezultati u ligi donijele su mi željeno četvrto mjesto i plasman u 1. pretkolo EL.

Statistika lige, Selamović odigrao još jednu odličnu sezonu. Na izlaznim je vratima Slobode i ukoliko ne bude većeg uspjeha u EL, gotovo je sigurno da će napustiti klub, bilo je ponuda koje su gotovo dostizale i 8 cifara.

Finansije na kraju sezone, finansije konačno nisu više u minusu i sada se već može ozbiljnije razmišljati o uspjehu u Evropi.

Dolasci i odlasci igrača u prethodnoj sezoni, nekoliko odličnih igrača je zaigralo u dresu Slobode. (Bandović, Kokot, Handžić, Zeba, Šećerović, Brezančić, Stojčev, Sead Hajrović, Subašić).

Na kraju sastav koji je uspješno priveo sezonu kraju, slijede ozbiljne pripreme za EL.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.