on zeli da igra,ali ...zgembo89 je napisao/la:NIsam znao da brat od Ivana Karacica igra za Hrvatsku rep..Nama bi trebo jos neki igrac da pojacamo malo konkurenciju od Terzica Toromanovica i Prce potanki smo..
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
ovaj potpisao za Barcu ..

Ovčina(Delic)---------------------------------Vražalic( ? )
----------------Toromanovic(Buric)--------------------
---Prce(Terzic)-----------Karacic(Peric)------------Malinovic(Panic,Kosta)
-----------------Graho(Buric)---------------------
Imamo i 2 odlicna odbrambena : Milas i Vranjes
----------------Toromanovic(Buric)--------------------
---Prce(Terzic)-----------Karacic(Peric)------------Malinovic(Panic,Kosta)
-----------------Graho(Buric)---------------------
Imamo i 2 odlicna odbrambena : Milas i Vranjes
ma realno tanki smo igracki al igraju momci maksimalno pozrtvovano bore se i zato su prosli Island..I na Sp mi imako kratak roster tako da igraci ce padat sigurno u formi zbog forsiranja
Pravi se Makedonac da te nije razumioInterista je napisao/la:Nije te bilo odkad smo vas rasturili na Evrobasketgoranzoran je napisao/la:Nema prenesuvanje na bodovi. Direktno se ide vo osminafinale. Nasata grupa kje vkrstuva so A grupata.
Verojatno ova je bide rasporedot:
1. Hrvatska
2. Makedonija
3. Avstrija
4. Tunis
5. Bosna
6. Iran

Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Nije loše, odmah protiv Tunisa spremni i naloženi da ih probamo dobiti, onda protiv Hrvata koliko se može. A onda dolazi Iran gdje bi mogli malo da odmorimo glavne igrače (ukoliko nam to rezultat bude dozvoljavao) pa onda idemo nešto svježiji u ove zadnje dvije vjerovatno odlučujuće tekme. Za mene raspored veoma povoljan.Vedad87 je napisao/la:Raspored naših utakmica:
1. Bosna i Hercegovina-Tunis
2. Bosna i Hercegovina-Hrvatska
3. Bosna i Hercegovina-Iran
4. Bosna i Hercegovina-Makedonija
5. Bosna i Hercegovina-Austrija

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Meni se isto sviđa kako nas je zapao raspored utakmicaFaraonTM je napisao/la:Nije loše, odmah protiv Tunisa spremni i naloženi da ih probamo dobiti, onda protiv Hrvata koliko se može. A onda dolazi Iran gdje bi mogli malo da odmorimo glavne igrače (ukoliko nam to rezultat bude dozvoljavao) pa onda idemo nešto svježiji u ove zadnje dvije vjerovatno odlučujuće tekme. Za mene raspored veoma povoljan.Vedad87 je napisao/la:Raspored naših utakmica:
1. Bosna i Hercegovina-Tunis
2. Bosna i Hercegovina-Hrvatska
3. Bosna i Hercegovina-Iran
4. Bosna i Hercegovina-Makedonija
5. Bosna i Hercegovina-Austrija

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
U vezi Perica, na probi je u Veszpremu, a ako ne prođe ide u Izvidjac.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bilo bi odlično kad bi otišao u Veszprem.Lillard je napisao/la:U vezi Perica, na probi je u Veszpremu, a ako ne prođe ide u Izvidjac.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
bilo bi odlično , ali Veszprem na svim pozicijama ima po dva vrhunska igrača i trenutno su među 5-6 ekipa na Svijetu , pitanje je koliku bi dobijao minutažu ...vjerovatno na kapaljku ... po meni najbolje bi mu bilo da ode u SLO ; Gorenje ili Celje , pa za 1-2 god. da napravi novi korak u karijeri ...
Skontali su to i mediji u Hrvatskoj, pa guraju Igora Karacica u repku. Citao sam da igrac koji igra na njegovoj poziciji ima neke familijarne veze sa Goluzom.samo_lijevo je napisao/la:on zeli da igra,ali ...zgembo89 je napisao/la:NIsam znao da brat od Ivana Karacica igra za Hrvatsku rep..Nama bi trebo jos neki igrac da pojacamo malo konkurenciju od Terzica Toromanovica i Prce potanki smo..
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Valcic je zet od Zorana Gopca.bulbasor je napisao/la:Skontali su to i mediji u Hrvatskoj, pa guraju Igora Karacica u repku. Citao sam da igrac koji igra na njegovoj poziciji ima neke familijarne veze sa Goluzom.samo_lijevo je napisao/la:on zeli da igra,ali ...zgembo89 je napisao/la:NIsam znao da brat od Ivana Karacica igra za Hrvatsku rep..Nama bi trebo jos neki igrac da pojacamo malo konkurenciju od Terzica Toromanovica i Prce potanki smo..
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
U Hrvatskoj je u rukometu kao i u nogometu. Gobac je rukometni Mamić, koji postavlja predsjenike i izbornike. Dovoljno je reći da jedan Sulić godinama ne igra za reprezentaciju. Ista je priča sa Karačićem. Hrvatska treba zamjenu za Duvnjaka, a oni umjesto Igora pozovu Valčića, iako se u naprijed zna da momak ne može. Igoru bi bolje bilo da igra za nas, ali eto... Ima nas i ovako dovoljno.samo_lijevo je napisao/la: Valcic je zet od Zorana Gopca.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Ja sam citao nekad u aprilu maju da se i Makedonija ukljucila u tu pricu sobzirom da igra u Vardaru
Koliko se ono igraca vodi na prvenstvo, da otprilike u glavi skontam koji su to sigurni putnici i koliko jos slobodnih mjesta ostane? 

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- legenda reala
- Kontakt:
16 za utakmicu se može prijaviti, a spisak je mislim 18 na tribinama može ostati jedan golman i igračkobe24 je napisao/la:Koliko se ono igraca vodi na prvenstvo, da otprilike u glavi skontam koji su to sigurni putnici i koliko jos slobodnih mjesta ostane?
Znači
Grahovac,Burić,Dejanović,Toromanović,Vranješ,Burić,Ovčina,Delić,Terzić,Prce,Čelica,Perić,Karačić,Malinović,Panić,
Savić,Vražalić
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 07 avg 2014, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
To je to otprilike. Sad ce samo povrede uslovljavati promjenu spiska. Nemoralno i nerealno bi bilo ubacivati neke druge igrace, a ovi su ostvarili historijski uspjeh. Znaci, ovdje jos treba zamjena za Vrazalica na desnom krilu. Ima li tu neko kvalitetniji od Zulfica i Eresa? Kako uopste ide ovoj dvojici u karijerama, u kakvim su formama? Ja bih jos mozda zamijenio jednog od golmana (vjerovatno Pedju), pod uslovom da imamo neko kvalitetnije rjesenje. Pade mi na pamet Serdarevic, al' je on ako se ne varam potpisao za nekog francuskog treceligasa.legenda reala je napisao/la:16 za utakmicu se može prijaviti, a spisak je mislim 18 na tribinama može ostati jedan golman i igračkobe24 je napisao/la:Koliko se ono igraca vodi na prvenstvo, da otprilike u glavi skontam koji su to sigurni putnici i koliko jos slobodnih mjesta ostane?
Znači
Grahovac,Burić,Dejanović,Toromanović,Vranješ,Burić,Ovčina,Delić,Terzić,Prce,Čelica,Perić,Karačić,Malinović,Panić,Savić,Vražalić

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ne znam ali ja bi volio da se Damir Doborac ugura na ovaj spisak nekako
Josip Perić u mađarkoj Tatabány !
- kako kaže odlučio se za taj transfer najviše zbog Vladana Matića , nekadašnjeg trenera Celja i Reprezentacije Srbije...
- kako kaže odlučio se za taj transfer najviše zbog Vladana Matića , nekadašnjeg trenera Celja i Reprezentacije Srbije...
-
- Kontakt:
Izviđač osvojio turnir u Visokom, Vladan Lončar najbolji igrač i strijelac turnira
Autor: Jasmin Tajić
Datum: 2014-08-17 10:58:40
Proteklog vikenda u Visokom je odigran prvi međunarodni rukometni turnir šampiona u povodu obilježavanja 60. godina postojanja i rada RK Bosna Visoko...
Nakon prva dva kola domaćin visočka Bosna je imala učinak od dvije pobjede i danas u trećem kolu u duelu sa Izviđačem potreban im je bio bod, no mlada ekipa Bosne nije imala snage da savlada Skaute pod palicom Zdenka Grbavca.
Bosna je dobro igrala na otvaranju meča, kada je Mimić sa svoja tri gola držao egal sa Erešom na drugoj strani, no kako je vrijeme odmicalo Bosni je nedostajalo ideja u napadu, te Lončarovi golovi, a Ereš i ekipa su lagano stvarali prednost koja je u 19. minuti šest razlike, bilo je 11:5 za Ljubušake, da bi do kraja prednost narasla na neugodnih 21:8 u korist Izviđača.
Drugi dio u ovom meču je bio samo formalnost, obzirom da je Izviđač rutinski sačuvao prednost. Na početku drugog dijela budi se Travančić, koji je odigrao nekoliko odličnih minuta i pokazao se kao sjajno rješenje na poziciji srednjeg beka, pridružuje mu se Lončar, ali to je bilo dovoljno da utakmica na kraju završi sa deset golova prednosti za Izviđač, 37:27.
Ovom pobjedom Izviđač je osvojio prvo mjesto, dok je Bosna ovim porazom završila tek treća, a Bjelovar se pobjedom nad Metkovićem od 35:25, plasirao na drugo mjesto, dok je posljednjoplasirana ekipa Metkovića.
Najbolji igrač, ali i strijelac turnira sa 36 golova je Vladan Lončar iz visočke Bosne, dok je najbolji golman Marin Ivanković iz Izviđača.
Autor: Jasmin Tajić
Datum: 2014-08-17 10:58:40
Proteklog vikenda u Visokom je odigran prvi međunarodni rukometni turnir šampiona u povodu obilježavanja 60. godina postojanja i rada RK Bosna Visoko...
Nakon prva dva kola domaćin visočka Bosna je imala učinak od dvije pobjede i danas u trećem kolu u duelu sa Izviđačem potreban im je bio bod, no mlada ekipa Bosne nije imala snage da savlada Skaute pod palicom Zdenka Grbavca.
Bosna je dobro igrala na otvaranju meča, kada je Mimić sa svoja tri gola držao egal sa Erešom na drugoj strani, no kako je vrijeme odmicalo Bosni je nedostajalo ideja u napadu, te Lončarovi golovi, a Ereš i ekipa su lagano stvarali prednost koja je u 19. minuti šest razlike, bilo je 11:5 za Ljubušake, da bi do kraja prednost narasla na neugodnih 21:8 u korist Izviđača.
Drugi dio u ovom meču je bio samo formalnost, obzirom da je Izviđač rutinski sačuvao prednost. Na početku drugog dijela budi se Travančić, koji je odigrao nekoliko odličnih minuta i pokazao se kao sjajno rješenje na poziciji srednjeg beka, pridružuje mu se Lončar, ali to je bilo dovoljno da utakmica na kraju završi sa deset golova prednosti za Izviđač, 37:27.
Ovom pobjedom Izviđač je osvojio prvo mjesto, dok je Bosna ovim porazom završila tek treća, a Bjelovar se pobjedom nad Metkovićem od 35:25, plasirao na drugo mjesto, dok je posljednjoplasirana ekipa Metkovića.
Najbolji igrač, ali i strijelac turnira sa 36 golova je Vladan Lončar iz visočke Bosne, dok je najbolji golman Marin Ivanković iz Izviđača.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.