Nek mi nismo dovodili pojacanja u zimskom roku, sad kad god malo prikoci imamo cime podmazatMirza_Hordas je napisao/la:99,99% dobijamo tri boda iz tuzleali sve će se znati sutra
Sretan Dan Nezavisnosti !

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nek mi nismo dovodili pojacanja u zimskom roku, sad kad god malo prikoci imamo cime podmazatMirza_Hordas je napisao/la:99,99% dobijamo tri boda iz tuzleali sve će se znati sutra
Sretan Dan Nezavisnosti !
el_ninjo je napisao/la:paa kakoo vas vishe nije stid ni Boga ni naroda??gdje god kakav belaj izbije sa vama,uvijek ste vi neka nevinascad,uvijek vi niste nista uradillii prvi..![]()
![]()
u tuzli se lijepo vidjello na vasoj fks webtv ko je bacio prvu baklju i gdjee..ali vi niste nista krivi..
ljudi vas finoo..postenoo dobilli na tusnju i sad se vadite na neka malla vrata(igrac nije imao pravo nastupa)pa nije torres pa vas sam dobio..ccc...
to je dokaz koliko ste malli kaoo grupa,kao klub ...![]()
SVIM NORMALLNIM SRETAN 1.MART !!!ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!![]()
Ma nije on provocirao, ma kakviel_ninjo je napisao/la:ja nisam nista lose mislio niti sam imao namjeru nekog provocirat..
gavarić žuti karton 8.koloel_ninjo je napisao/la:ja nisam nista lose mislio niti sam imao namjeru nekog provocirat..al etoo vi ste za sve upravu...jedino ste vi na kraju osteceni i jedino vam nesto smeta ..
a ovaj gore sto spomenu brku i euro scenu ...na njega nemam komentara...koga i ne interesuje nogomet..zna..sta je Zeljo u evropi na ostalle manje klubove u Bosni.. tema zavrsena ..pozdrav
momak ne provociram..nego gledam stvari onakve kakve jesu..poslije nesretnog slucaja u Sirokom..svi smo billi slozni 3 danaaa...da bi opet nastavilli kako ne treba...formance je napisao/la:el_ninjo je napisao/la:paa kakoo vas vishe nije stid ni Boga ni naroda??gdje god kakav belaj izbije sa vama,uvijek ste vi neka nevinascad,uvijek vi niste nista uradillii prvi..![]()
![]()
u tuzli se lijepo vidjello na vasoj fks webtv ko je bacio prvu baklju i gdjee..ali vi niste nista krivi..
ljudi vas finoo..postenoo dobilli na tusnju i sad se vadite na neka malla vrata(igrac nije imao pravo nastupa)pa nije torres pa vas sam dobio..ccc...
to je dokaz koliko ste malli kaoo grupa,kao klub ...![]()
SVIM NORMALLNIM SRETAN 1.MART !!!ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!
Ma nije on provocirao, ma kakviel_ninjo je napisao/la:ja nisam nista lose mislio niti sam imao namjeru nekog provocirat..![]()
ma sto se mene tice nek vam daju odmah 20 bodova ...kad vam je toliko stallo..postenooMirza_Hordas je napisao/la:gavarić žuti karton 8.koloel_ninjo je napisao/la:ja nisam nista lose mislio niti sam imao namjeru nekog provocirat..al etoo vi ste za sve upravu...jedino ste vi na kraju osteceni i jedino vam nesto smeta ..
a ovaj gore sto spomenu brku i euro scenu ...na njega nemam komentara...koga i ne interesuje nogomet..zna..sta je Zeljo u evropi na ostalle manje klubove u Bosni.. tema zavrsena ..pozdrav
gavarić žuti karton 11.kolo i direktni crveni nakon toga.
gavarić 2 utakmice suspenzije
gavarić žuti karton 15.kolo, njegov treći i slijedeću utakmicu obavezan pauzirati.
nadam se da si shvatio a haj sad vozdra
pa borimo se za titulu naravno da nam je staloel_ninjo je napisao/la: ma sto se mene tice nek vam daju odmah 20 bodova ...kad vam je toliko stallo..postenoo
el_ninjo je napisao/la:ma sto se mene tice nek vam daju odmah 20 bodova ...kad vam je toliko stallo..postenooMirza_Hordas je napisao/la:gavarić žuti karton 8.koloel_ninjo je napisao/la:ja nisam nista lose mislio niti sam imao namjeru nekog provocirat..al etoo vi ste za sve upravu...jedino ste vi na kraju osteceni i jedino vam nesto smeta ..
gavarić žuti karton 15.kolo, njegov treći i slijedeću utakmicu obavezan pauzirati.
vidim da si realan ali što se tiće derbija obrati pažnju imaš snimak na youtube pa vidi kako škori bacaju topovski udar pod noge toliko o tom derbiju ,priznajem da i u nas ima govana da seru ali uvijek mi krivi uvijek mi razbijenih glava ,uvijek mi prvi počeli itd.dajte malo realnosti i ne zaboravi da i vi idete u Tuzlu i znaš već kako tamo prolaze navijačke skupine iz Sarajeva hvala ti za doista dopsta realan komentar i savjet ali bogami i ovo malo što nas je normalnih poludit će uz prumitvce gdje ti naprave čeku ili ti ne daju na utakmicu na pravdi boga itd.ili ti neko ni krivom ni dužnom razbije šajbu na autu ili ne daj bože glavu (mora da ste vi napravili čeku onom sa Austrijskim tablama kad ste se vraćali iz Splita skoro)eto to ti je jedan od primjera gdje suvam napravdi boga slupali auto a vi se vračali sa prijateljske utakmice.rexxxoNa_ je napisao/la:Komsije javljam se cisto dobronamjerno, bez ikakve provokacije !
Pa zar nije dosta vise belaja, pa zar nije dosta Zenice (Aner), Sirokog (Vedran), dragi Bog vas je pogledao da opet ne dodje do neke tragedije (nedo Bog).
Pa dajte navijate normalno, a hajde jednom budite iskreni, evo ja cu dati odma argument koji necete moci pobiti, bar nece oni iskreni, i pravi hordasi, zadnji derbi na Grbavici ste raketom gadjali jug, a sami Bog zna kolko ste baljki bacili na LJUDE koji su dosli sa DJECOM i ZENAMA,koji su sjedili sjeveru ! E sada samo cekam da se javi jedan "pametnjakovic" i da kaze da niste nista od gore navedenog uradili !
I sada se vadite kao vi nikome nista ne radite, samo bodrite svoj klub, a skontaj malo kolko ste belaja sami trazili, pa vi ste grupa koja se najvise vucara po novinama !
Nemoguce je da vi NIKADA niste krivi ! To je apsolutno NEMOGUCE, jos jednom kazem, u ovom mom postu nema provokacije vec samo dobronamjerno skretanje paznje, na vase tzv. "Navijanje" !
A za bodove, ako su tuzlaci posteno pobjedili svaka cast,a ako ipak su igrali sa igracem koji NIJE SMJEO da igra, onda se tu nema sta gledati i zasjedati, jednostavno 3 boda MORAJU ici F.K Sarajevo ! ! !
Toliko od mene, pozz , sretno i pamet u glavu, da opet ne bude kako VI NIKADA NISTE pocinjali incidente ! ! !
Drago mi je da si shvatio sta sam htjeo reci !sekac je napisao/la:vidim da si realan ali što se tiće derbija obrati pažnju imaš snimak na youtube pa vidi kako škori bacaju topovski udar pod noge toliko o tom derbiju ,priznajem da i u nas ima govana da seru ali uvijek mi krivi uvijek mi razbijenih glava ,uvijek mi prvi počeli itd.dajte malo realnosti i ne zaboravi da i vi idete u Tuzlu i znaš već kako tamo prolaze navijačke skupine iz Sarajeva hvala ti za doista dopsta realan komentar i savjet ali bogami i ovo malo što nas je normalnih poludit će uz prumitvce gdje ti naprave čeku ili ti ne daju na utakmicu na pravdi boga itd.ili ti neko ni krivom ni dužnom razbije šajbu na autu ili ne daj bože glavu (mora da ste vi napravili čeku onom sa Austrijskim tablama kad ste se vraćali iz Splita skoro)eto to ti je jedan od primjera gdje suvam napravdi boga slupali auto a vi se vračali sa prijateljske utakmice.rexxxoNa_ je napisao/la:Komsije javljam se cisto dobronamjerno, bez ikakve provokacije !
Pa zar nije dosta vise belaja, pa zar nije dosta Zenice (Aner), Sirokog (Vedran), dragi Bog vas je pogledao da opet ne dodje do neke tragedije (nedo Bog).
Pa dajte navijate normalno, a hajde jednom budite iskreni, evo ja cu dati odma argument koji necete moci pobiti, bar nece oni iskreni, i pravi hordasi, zadnji derbi na Grbavici ste raketom gadjali jug, a sami Bog zna kolko ste baljki bacili na LJUDE koji su dosli sa DJECOM i ZENAMA,koji su sjedili sjeveru ! E sada samo cekam da se javi jedan "pametnjakovic" i da kaze da niste nista od gore navedenog uradili !
I sada se vadite kao vi nikome nista ne radite, samo bodrite svoj klub, a skontaj malo kolko ste belaja sami trazili, pa vi ste grupa koja se najvise vucara po novinama !
Nemoguce je da vi NIKADA niste krivi ! To je apsolutno NEMOGUCE, jos jednom kazem, u ovom mom postu nema provokacije vec samo dobronamjerno skretanje paznje, na vase tzv. "Navijanje" !
A za bodove, ako su tuzlaci posteno pobjedili svaka cast,a ako ipak su igrali sa igracem koji NIJE SMJEO da igra, onda se tu nema sta gledati i zasjedati, jednostavno 3 boda MORAJU ici F.K Sarajevo ! ! !
Toliko od mene, pozz , sretno i pamet u glavu, da opet ne bude kako VI NIKADA NISTE pocinjali incidente ! ! !
sve si to dobro skonto, al si zaboravio 14. kolo, utakmicu olimpik-borac 1:2 gdje je gavarić dobio žuti karton, tako da ispade da je frajer nakon trećeg žutog igro odmah naredno kolo i dobio opet žuti, četvrti, što se čini nemogućimMirza_Hordas je napisao/la:gavarić žuti karton 8.koloel_ninjo je napisao/la:ja nisam nista lose mislio niti sam imao namjeru nekog provocirat..al etoo vi ste za sve upravu...jedino ste vi na kraju osteceni i jedino vam nesto smeta ..
Upisa se!sarajlija89 je napisao/la:UNFKS: Saopštenje za javnost
UNFKS obraća se javnosti povodom posljednjih incidenata na stadionu Tušanj s namjerom da javnost informiše o dešavanjima koja su prethodila neredima, kao i kasnijem policijskom maltretiranju u kojem je na desetine navijača Sarajeva zadobilo povrede.
UNFKS želi istaknuti da je za jučerašnje incidente na stadionu i izvan njega direktno odgovoran MUP KS u saradnji sa kolegama iz Tuzlanskog kantona koji su od samog okupljanja navijača Sarajeva na sve načine pokušavali podići tenzije, iako je prethodni dogovor u potpunosti ispoštovan od strane UNFKS.
Iako je polazak iz Sarajeva zakazan za 10 sati, navijači su na stadion ušli tek oko 40. minute susreta zahvaljujući bespotrebnom odugovlačenju tokom čitavog puta. Policajci su na više mjesta bez razloga zaustavljali kolonu koja tokom puta nije išla brzinom većom od 40 km/h.
Da bi apsurd bio veći, navijačima kojima je dopušten polazak iz Sarajeva zabranjen je ulaz na stadion. UNFKS i navijači koji su išli u vlastitom aranžmanu potrošili su više od 15.000 KM kako bi samo jedan dio boravio 20-tak minuta na stadionu, dok ostali nisu imali ni tu (ne)sreću.
Za nerede na stadionu odgovornost snose pripadnici MUP-a i redarska služba koja je napravila premalu granicu izmenu dvije navijačke skupine. Nakon što je kamenovanje počelo, nijemo su posmatrali razvoj situacije. Onima koji su željeli napustiti stadion to je bilo onemogućeno, da bi uslijedilo brutalno premlaćivanje svih koji su se našli na dohvat pendreka. Navijači Sarajeva su obarani i šutirani na podu, dok je jedan od policajaca pendrekom razbio staklo na autobusu. Od nadležnih organa očekuje se pokretanje postupka zbog prekomjerne upotrebe sile i uništenja tune stvari.
UNFKS razmotriće nastavak organizovanja gostovanja u saradnji sa nadležnim organima. Gostovanja su organizovana i najavljivana samo s jednim ciljem, a to je bezbjedan odlazak i povratak sa utakmice. S obzirom na ponašanje policije koja bezrazložno maltretira i organizatore i putnike i pri tome još uništava prevozna sredstva za koja se izdvajaju enormna novčana sredstva, organizacija gostovanja izgubila je smisao.
Molimo sve navijače za razumjevanje u pogledu ove odluke.
S poštovanjem,
Udruženje navijača FK Sarajevo
u 14 kolu gavarić nije dobio žuti karton,tako kažu oni iz olimpika jer onda nebi igrao u 15 kolu.blavor je napisao/la:sve si to dobro skonto, al si zaboravio 14. kolo, utakmicu olimpik-borac 1:2 gdje je gavarić dobio žuti karton, tako da ispade da je frajer nakon trećeg žutog igro odmah naredno kolo i dobio opet žuti, četvrti, što se čini nemogućimMirza_Hordas je napisao/la:gavarić žuti karton 8.koloel_ninjo je napisao/la:ja nisam nista lose mislio niti sam imao namjeru nekog provocirat..al etoo vi ste za sve upravu...jedino ste vi na kraju osteceni i jedino vam nesto smeta ..
Olimpik 1-2 Borac
Sarajevo, 22.11, 500 gl. Sud: Novo Panić [Doboj]
Stadion Grbavica, 13:00 A1: Jasmin Smajić [Tuzla]
Del: Lazo Martinović [Čapljina] A2: Toni Bandić [Mostar]
Kon: Muhamed Osmić [Maglaj] 4: Mirko Buljan [Mostar]
1:0 Ristić(48); 2:0 Suljević(66,autogol); 2:1 Bilbija(82)
Adilović
Suljević
Subašić
Ješe
Kolarov
Gavarić (85.Pehilj)
Jokić (85.Velagić)
Pelak
Ristić (64.Nastoski)
Rajović
Spalević
ŽK: Suljević, Gavarić, Pelak, Nastoski Starčević
Stupar
Damjanović
Ćorić
Petrić
Markić
Stančeski (59.Babić)
Kajkut
Maksimović
Vranješ
Bilbija (88.Perić)
ŽK: Starčević, Stupar, Stančeski
Pričaju bez veze, momak je 07. 11. pauzirao u utakmici u Prijedoru između Rudara i Olimpika, nakon te utakmice bio je čist 100%. Ovaj žuti karton od 22. 11. 2009. protiv Borca bio mu je, dakle, prvi. Pogledajte Dnevni Avaz od 08. 11. 2009. vidjećete da u sastavu Olimpika nema nigdje njegovog imena, a Glavaš upravo to i kaže i siguran je da se Sarajevo samo bruka ovim nastojanjima. Izgubili su više nego pošteno, pa neće valjda osvajati titule i ići u Evropu sistemom ciganlučenja.slani grad je napisao/la:kako ovdje stoji da je u ovoj tekmi dobio zuti koji je trebao bit 3 valjda
http://www.nfsbih.net/arbitri.aspx?id=49
Trenutno korisnika/ca: BordoSaga2, casual033, hase73, Kyle88, mosarajvosa83, OzmoodPinglewood, Pantelija, riki46, robertkosar, samoFKS, THEC, Venom i 72 gosta.