FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja bih vala dao priliku Kjosevskom da brani. Izgubiti ne možemo puno, tu je to sve, al vala dobiti možemo dosta.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Što se tiče onog mog pitanja o prodaji od sinoć, pošto mi je dosta vas repliciralo ovako ću. Prije svega Sarajevo se nije prodalo! Tan nije kupio sve.
Lijepo je to, klub radničke klase, historija ali vjerujem da većina vaših ljudi u klubu smatra da se treba prodati, samo što se ne radi na tome kao što se radilo u vezi FKS. A vi svi znate (htjeli priznati ili ne) i FKŽ će se prodati, možda za godinu, 5 ili 10 ali će se prodati (na način na koji je i FKS). Neće nam ni liga biti ovakva vječno, privlačit ćemo sponzore kad tad. Moje mišljenje je da će se i sa našim klubovima desiti (možda ne ubrzo) kao i sa ovim u jačim evropskim ligama, bit će to čisti biznis. Ja bi prvi volio da se FKS moglo oporaviti na drugi način a ne na ovaj ali Bože moj, bolje i ovo nego da gledam svoj klub kako propada.
Lijepo je to, klub radničke klase, historija ali vjerujem da većina vaših ljudi u klubu smatra da se treba prodati, samo što se ne radi na tome kao što se radilo u vezi FKS. A vi svi znate (htjeli priznati ili ne) i FKŽ će se prodati, možda za godinu, 5 ili 10 ali će se prodati (na način na koji je i FKS). Neće nam ni liga biti ovakva vječno, privlačit ćemo sponzore kad tad. Moje mišljenje je da će se i sa našim klubovima desiti (možda ne ubrzo) kao i sa ovim u jačim evropskim ligama, bit će to čisti biznis. Ja bi prvi volio da se FKS moglo oporaviti na drugi način a ne na ovaj ali Bože moj, bolje i ovo nego da gledam svoj klub kako propada.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Imam neki osjecaj da bi Redzepi mogao zalutati kod nas

Bio je on nekad već u nas, nije bio ni loš u onom sivilu koliko se sjećam 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
ja bih ga iskreno volio vidjeti u Zelji. Sto je konkurencija veca to ce i igraci biti bolji
Doci ce do promjena i kod nas u to sam 100% siguran i to sto se prodaje tice vjerovatno si upravu medjutim meni evo jos uvijek nije poznato kako taj ugovor izmedju vas i Tana izgleda? Koliko je ulozio sta zauzvrat dobija?DrustveniParazit je napisao/la:Što se tiče onog mog pitanja o prodaji od sinoć, pošto mi je dosta vas repliciralo ovako ću. Prije svega Sarajevo se nije prodalo! Tan nije kupio sve.
A sad ko propada i kako ce to sve izgledat za godinu dvije ostaje da se vidi.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
hahahaha kad se pjevalo nas redzepi nas redzepi zabio ga gljavom hahahahahahahahahahahaha.
BOZE NE PONOVILO SE
BOZE NE PONOVILO SE
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
Iskreno, nista posebno, sjećam se jedne protiv širokog koju je ušao i preokrenou 3:2 za nas zavrsilo...
upravo tu utakmicu se i sklepala ta nazovi pjesmica nakon zadnjeg sudijskog zvizduka.bangara je napisao/la:Iskreno, nista posebno, sjećam se jedne protiv širokog koju je ušao i preokrenou 3:2 za nas zavrsilo...
sta ce nam on, pa u juniorima ima boljih momaka.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
- invincible1921
- Kontakt:
nemoj tako on dolazi iz najnovijeg kandidata za titulu i buduceg evropskog klubabluesaa je napisao/la:upravo tu utakmicu se i sklepala ta nazovi pjesmica nakon zadnjeg sudijskog zvizduka.bangara je napisao/la:Iskreno, nista posebno, sjećam se jedne protiv širokog koju je ušao i preokrenou 3:2 za nas zavrsilo...

=\_1921_/=
Mislim da nam ne bi bio od neke koristi samo bi zauzimao juniorima mjesto.
Treba Kjosevskom dat priliku da brani u kupu,a moze vala i u ligi.
I mislim da oce godine ide dupla. Nismo neka sila,al nije nam ni konkurencija neka vala.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I mislim da oce godine ide dupla. Nismo neka sila,al nije nam ni konkurencija neka vala.
- IlProfessore
- Kontakt:
Orad1921 je napisao/la:Treba Kjosevskom dat priliku da brani u kupu,a moze vala i u ligi.
Skromno druže, nema šta. Samo da znaš da su razočarenja veća kada su nadanja nerealna.. nemoj da poslije bude yebavanja majki kada se uvjeriš da ti je bila loša procjena, jedino da imaju kakve mudžize...
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Ljudski se nadati, ali treba napomenuti da je borba za Europu neka objektivna mogućnost, sve više je premija.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Sloboda ? xDinvincible1921 je napisao/la:nemoj tako on dolazi iz najnovijeg kandidata za titulu i buduceg evropskog klubabluesaa je napisao/la:upravo tu utakmicu se i sklepala ta nazovi pjesmica nakon zadnjeg sudijskog zvizduka.bangara je napisao/la:Iskreno, nista posebno, sjećam se jedne protiv širokog koju je ušao i preokrenou 3:2 za nas zavrsilo...
Omonia - Buducnost 0:0
Kakvu ste priliku propustili...

- corleone87
- Kontakt:
Buducnost-Omonia 0:2Amar_BiH je napisao/la:Omonia - Buducnost 0:0
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
propustili smo lovu koju bi dobili prolazom metalurga, ali prolaz omonije vrlo teško do nikako. mi smo od ovih u zadnja pola sata primili dva gola kod kuće, a mogli smo komotno i četiri. a to je bilo u idealnim uslovima za igru i pred svojom publikom, šta bi bilo na kipru gdje je paklena vrućina i paklena atmosfera na tribinama?
ova ekipa će biti bolja nego prošle sezone, ako ništa radi varee jer takvog igrača nismo imali od bekrića u prvom mandatu. a možda ni tad. al' u ovaj sad četvrtak to ne bi bila jer kondicija i uigranost odbrane još žestoko škripe i zato smo i ispali.
ova ekipa će biti bolja nego prošle sezone, ako ništa radi varee jer takvog igrača nismo imali od bekrića u prvom mandatu. a možda ni tad. al' u ovaj sad četvrtak to ne bi bila jer kondicija i uigranost odbrane još žestoko škripe i zato smo i ispali.
Koliko smo nabili kompleksta ostalim ekipama u našoj ligi pokazuje činjenica i da komšinice u svom slavljenju prolaska opet se dohvate priče o Želji , a ostalim seoskim ekipama tipa veleža , slobode da i ne pričamo za njih je ipak najveći uspjeh proslaviti ispadanje Želje . I kako se uvlače pitarima to je golemo .

Brkica
Trenutno korisnika/ca: b00t, Paromlinac i 47 gostiju.