FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

nidjo_barca
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la nidjo_barca » 28 feb 2010, 12:10

Kako smo samo sinoc odigrali,ljepota,pa u jednom trenutku smo imali 80% posjed lopte.
Ali toliko dobrih sansi smo promasili,4-5 puta su imali zicer,oni dodaju,pozelim da budu manje sebicni nekad. :D

Evo i Guardiola je odusevljen :

"Važno je da smo igrali vrlo dobro, s odličnim posjedom i kontrolom lopte. Bila je to jedna od naših boljih utakmica. Bili smo daleko bolji nego u posljednjim dvobojima"

"U zadnje vrijeme je izgledalo kao da možemo izgubiti od bilo koje momčadi. Ali u subotu smo pokazali višu razinu"

;) 8-)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 28 feb 2010, 12:59

I jos da kazem,Pedro je sinoc odigrao 50-tu utakmicu u dresu Barcelone,a ove sezone je postigao 16 golova. 8-)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 28 feb 2010, 14:13

Dokle ide danasnji fudbal. Po klauzuli iz novog, produzenog, ugovora odsteta za Piquea iznosi 200 miliona eura .. :o
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 28 feb 2010, 14:37

Stole iz Bora je napisao/la:Dokle ide danasnji fudbal. Po klauzuli iz novog, produzenog, ugovora odsteta za Piquea iznosi 200 miliona eura .. :o
preseravanje, sta ima motor u guzici i umjesto kostiju celik. :roll: :evil:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 28 feb 2010, 14:43

CRNI_SA je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Dokle ide danasnji fudbal. Po klauzuli iz novog, produzenog, ugovora odsteta za Piquea iznosi 200 miliona eura .. :o
preseravanje, sta ima motor u guzici i umjesto kostiju celik. :roll: :evil:
Ako nastave ovako, za koju godinu ce se oni najbolji prodavati za milijardu eura .. :mrgreen:
AMAR OSIM

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 28 feb 2010, 17:08

Angel di Maria sinoc tri komada uvali, mali je vec sad igracina, a ako dodje u Barcu mislim da ce biti jedan od najboljih u svijetu. On bi nam mislim bio najbolje pojacanje na ljeto, brz je, ima odlican udaraca, dobro asistira, ima extra dobar osjecaj za gol, sve u svemu perfektan igrac za nas stil igre. Ja bi vise volio da dovedu njega nego Ribberija zato sto je dosta mladji i zdraviji, a isto tako vjerujem da bi bio bolji i od Silve ili bilo koga drugog. Daj Bože da ga dovedemo, cak i ak valja platiti jedno 30 miliona, mislim da momak vrijedi toliko
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 28 feb 2010, 19:28

Evo jedna predobra slika :

slika

Blaugrana

Mes Que Un Club

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 28 feb 2010, 19:32

ne zna se koji je ljepsi pehar :o meni je pehar primere 8-)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 28 feb 2010, 19:38

CRNI_SA je napisao/la:ne zna se koji je ljepsi pehar :o meni je pehar primere 8-)
MA svi su oni lijepi. :D

EDIT : Simpatican mi je ovaj sa Svjetskog klupskog prvenstva.

Blaugrana

Mes Que Un Club

luis enrique
Kontakt:

Post Postao/la luis enrique » 01 mar 2010, 01:58

[quote="Romariooo"]Angel di Maria sinoc tri komada uvali, mali je vec sad igracina, a ako dodje u Barcu mislim da ce biti jedan od najboljih u svijetu. On bi nam mislim bio najbolje pojacanje na ljeto, brz je, ima odlican udaraca, dobro asistira, ima extra dobar osjecaj za gol, sve u svemu perfektan igrac za nas stil igre. Ja bi vise volio da dovedu njega nego Ribberija zato sto je dosta mladji i zdraviji, a isto tako vjerujem da bi bio bolji i od Silve ili bilo koga drugog. Daj Bože da ga dovedemo, cak i ak valja platiti jedno 30 miliona, mislim da momak vrijedi toliko

SLAZEM SE 100% ;)
Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Dokon um je djavolje igraliste!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 01 mar 2010, 13:40

Xavi ce dobiti nagradu od svog rodnog grada Terrase.Odlucili su da daju,kako da kazem,medalju casti Xaviu zbog njegovih sportskih dostignuca.

8-)

Blaugrana

Mes Que Un Club

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 01 mar 2010, 18:55

-Guardiola je prije utakmice sa Malagom pustio igracima neki motivacijski video.Bio je to kratki dokumentarac o alpinisti Inaki Ochoa de Olza.

-Hleb kaze da ima problema u Stuttgartu i da nece ostati sigurno tu,opcije su ili povratak u Barcelonu ili odlazak u neki drugi klub.

Blaugrana

Mes Que Un Club

luis enrique
Kontakt:

Post Postao/la luis enrique » 01 mar 2010, 20:49

najaci motivacijski video svih vremena,cesto ga pogledam i svaki bih put mogao zaplakati,i sad sam se najezio... :D
Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Dokon um je djavolje igraliste!

nidjo_barca
Kontakt:

Re:

Post Postao/la nidjo_barca » 01 mar 2010, 22:19

luis enrique je napisao/la:

najaci motivacijski video svih vremena,cesto ga pogledam i svaki bih put mogao zaplakati,i sad sam se najezio... :D
Da,stvarno,i ja ga cesto pogledam,odlican video,da se najezis. ;)

Blaugrana

Mes Que Un Club

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 01 mar 2010, 23:19

:D :D

slika

Blaugrana

Mes Que Un Club

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 02 mar 2010, 00:37

nidjo_barca je napisao/la::D :D

slika
hhahahahahaahhahaha
koja ludorija
hahahahahahah
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 02 mar 2010, 11:29

nidjo_barca@ hahahaha prejak slika :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 02 mar 2010, 11:40

Heheh :D

-Navodno,opet smo zainteresirani za Villu.

-Mnogo igraca je pozvano za reprezentaciju,tako da je samo 8 igraca treniralo.

Del Bosque : "Barcelona have the power of recovery, as they have good habits that can take them where they want to go”

8-)

Blaugrana

Mes Que Un Club

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 03 mar 2010, 08:21

NOVAC I HLEB ZA RIBERYJA

Prema pisanju španskih medija u ozbiljnu utrku za dovođenjem francuskog reprezentativca i veznjaka minhenskog Bajerna Francka Riberya aktivno se uključila i Barcelona.
Do sada se Francuz uglavnom povezivao sa Realom čemu su kumovale i preporuke i nagovori Zinedina Zidana. Međutim, Barca želi dodatni kvalitet na sredini terena a onaj ko bi bio idealno rješenje za Guardiolu je upravo Ribery.

Španski mediji navode kako je katalonski klub, pored izdašne sume novca za Riberya voljan Bayernu ustupiti i usluge bjeloruskog igrača Alexandera Hleba koji trenutno igra na posudbi u Stuttgartu.

Sam Hleb je izjavio kako ne želi ostati član Stuttgarta, a obzirom da ni u Barceloni nije ostavio nekog zapaženijeg traga, vrlo je moguće kako bi Ribery krajem sezone mogao put Španije.

AMAR OSIM

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 03 mar 2010, 20:36

Evo par vijesti :

-Ibrahimovic propustio trening danas zbog problema s ledjima,ali ce vjerovatno biti spreman za Almeriu

-Interesujemo se i pratimo igre mladog igraca Ajaxa Eriksena.Usporedjuju ga sa Laudrupom

-Inter zeli Milita

-Evo Torres,ako bi morao napustiti Liverpool,najradije bi u Barcelonu

8-)

Blaugrana

Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.